2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 30031 بازدید | 4459 پست
من در نصف نون در روز میخورم🤕پس مث منی فک کردم کمتر میخوری برنجم گرمی میخورم قاشقی دیگ نمیدونم چطورا

۷ ق میشه ۱۲۰ گرم 

وزن شروع : 79 (1403/8/30) 🧡 وزن فعلی : 73.5 🧡 وزن هدف : 65 🧡 قد : 160

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام دوستان در چه حالی من امروز جلوی خودم رو برای اولین بار در مقابل شیرینی خامه ای گرفتم خیلی خوشحالم صبحانه رو دیر خوردم ناهار نخوردم شام هم زیاده روی نکردم البته نسبت به روزهای قبل یکم میوه و اینا زیاد خوردم ولی در کل راضیم ۱۳۰۰ کالری مصرف کردم نسبت به روزهای قبل یکم بیشتر هست.

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
@خزان_نارنجی @tanha_766

نوش جان من که امشب خراب کردم انشالله از فردا 

‌جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند...چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی...

@خزان_نارنجی    

@مارال37‍ 

دخترا کجایید نیستین در حال خوردن هستین😡😡😡😡😡خجالت بکشین دوروز دیگه عیده لباس اندازمون پیدا نمیشههههه هاااا

‌جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند...چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی...
من سرم شلوغه یکم نسترن .فرصت کنم بیشتر سر میزنم شماها ادامه بدین

رژیمتو میگیری یا ن فدات

منم همینطوری بودم چند وقته نمیتونم درست درمون رژیم بگیرم.من ۷۵ کیلوام بیا باهم رقابت کنیم ببینم کی ب ...

ای جان بیا چرا که نه

سلام من از امروز شرو کردم🤩🤩

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

هروقت دوباره قوی شروع کردی بدون جا زدن منم خبر کن

سلام من از امروز قوی شرو کردم مصمم و با اراده😉😉😎🤩

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉