2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 30030 بازدید | 4459 پست

@خزان_نارنجی    

سلام 

مجاز ۱۳۵۰

مصرفی ۹۰۰

صبحونه 

دوتا خرما

نهار 

۸ ق کته

کنسرو لوبیا چیتی با قارچ

میان وعده

آلبالو خشک

آلو بخارا

لواشک 

شام 

املت 

نصف لواش 

وزن شروع : 79 (1403/8/30) 🧡 وزن فعلی : 73.5 🧡 وزن هدف : 65 🧡 قد : 160

سلام خیلی بی ارادم 2 بار با اراده و قوی وزن کم کردم 20 ب بالاولی الان باز ول کردم😑😑

عزیزم شروع کن یکم شروع سخته دو سه رو بگیره خیلی خوب پیش میره من خودم دچار پرخوری عصبی میشم زیاد ولی خدا رو شکر چند سه روز هست خوب پیش میرم توکل بخدا 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام ب همگیخوبین وزنم در حال حاضر 86 هسترقیب میطلبملطفا بهم پیام بدین با هم رقابت کنینمن سرسختانه از ...

😂😂😂نکشی مارو 

‌جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند...چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی...

@مارال37    

کجااای تو مارال در حال خوردنی نیستی گزارش بده اگه خرابم کردی 😁🤣بیا من میخوام خوشحال بشم تو میخوری 

‌جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند...چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی...

@خزان_نارنجی    

سلام 

چند روزه کجایی سمیرا جان 

خبری نیست ازت

مجاز ۱۳۵۰

مصرفی ۹۵۰

صبحونه 

۷۵ گرم بربری 

یدونه نیمرو 

نهار 

۱۵ گرم بربری 

۱۳۰ گرم لوبیا چیتی با قارچ

شام 

۸ ق کته

شامی کباب ۹۵ گرم 

گوجه سرخ شده ۶۸ گرم 

دوتا خرما 

عزیزم شروع کن یکم شروع سخته دو سه رو بگیره خیلی خوب پیش میره من خودم دچار پرخوری عصبی میشم زیاد ولی ...

اره واقعا سختیش شروعه

منم شرو میکنم رقیب داشته باشم عالیه

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

😂😂😂نکشی مارو

یکی رو نیاز دارم هلم بده ب جلو اراده ام کم شده

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

یکی رو نیاز دارم هلم بده ب جلو اراده ام کم شده

منم همینطوری بودم چند وقته نمیتونم درست درمون رژیم بگیرم.من ۷۵ کیلوام بیا باهم رقابت کنیم ببینم کی بیشتر کم میکنه

@خزان_نارنجی    

کجایی سمیرا بیا دلم تنگ شده واست ...

سمیرا 

وزن هفته گذشته ۷۴.۴

وزن امروز ۷۳.۵

۹۰۰ کاهش ☺️💪💪

امروز ما شاید شب یلدا بگیریم کالری حساب نمیشه سر به فلک کشیده میشه گفتم بگم زودتر ...

الان فقط ۳۰۰ تا خوردم بیشتر نگه داشتم برا شب 😋😋😋

@خزان_نارنجی کجایی سمیرا بیا دلم تنگ شده واست ...سمیرا وزن هفته گذشته ۷۴.۴وزن امروز ۷۳.۵۹۰۰ کاهش ☺️ ...

فرداشب که یلداس