2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 30042 بازدید | 4459 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها خوردن چای زیاد البته بدون قند ضرر داره من کلا خیلی اهل چایی هستم البته از وقتی این رژیم رو شروع کردم بدون قند میخورم ولی خوب میگم نکنه ضرر کنه جایگزینش چیکار کنم؟ و اینه فست رو میشه چند ساعت گرفت و چطور هست من بلد نیستم 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
بچه ها خوردن چای زیاد البته بدون قند ضرر داره من کلا خیلی اهل چایی هستم البته از وقتی این رژیم رو شر ...

۱۶ساعت چیزی نمیخوری فقط چای اب قهوه بدون کالری مجازه بدون هیچی 

فستت تموم شد بعدش کالری مجازتو میخوری

‌جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند...چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی...
۱۶ساعت چیزی نمیخوری فقط چای اب قهوه بدون کالری مجازه بدون هیچی فستت تموم شد بعدش کالری مجازتو میخوری

کمتر از ۱۶ ساعت نمیشه یا مثلا از عصر شروع کنم تا فردا ۱۲ اینا حساب میشه ؟

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
کمتر از ۱۶ ساعت نمیشه یا مثلا از عصر شروع کنم تا فردا ۱۲ اینا حساب میشه ؟

مثلا ۸ شب شروع کنی تا ۱۱ صبح میشه ۱۶ ساعت بقیشو کالری مجازت میتونی بخوری

‌جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند...چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی...
مثلا ۸ شب شروع کنی تا ۱۱ صبح میشه ۱۶ ساعت بقیشو کالری مجازت میتونی بخوری

مرسی فدات عزیزم قربونت شم 

ان شاءالله🤩

سلام خیلی بی ارادم 

2 بار با اراده و قوی وزن کم کردم 20 ب بالا

ولی الان باز ول کردم

😑😑

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

سلام ب همگی

خوبین 

وزنم در حال حاضر 86 هست

رقیب میطلبم

لطفا بهم پیام بدین با هم رقابت کنین

من سرسختانه از فردا شرو میکنم

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉