2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 29401 بازدید | 4379 پست

من بلد نیستم کالری ها رو بشمارم مانکن هم نصب کروم ولی دقیق سر در نیاوردم

صبحانه ساعت هشت صبح یک چهارم سنگک به اضافه پنجاه گرم و پنجاه گرم کره

چهل دقیقه پیاده روی کردم 

قبل از ناهار یدونه سیب خوردم 

یک بشقاب سیب زمینی پخته شده با یک چهارم نان سنگک

میان وعده اصلا نخوردم خیلی جلوی خودم رو گرفتم ولی شام دیگه یکم کنترل از دستم در رفت دو کاسه سوپ جو با یک کف دست نان خوردم

البته من امروز بعد از مدتها پیاده روی داشتم و پرخوری عصبی نشدم ریزه خواری نکردم آب و چای بدون قند هم استفاده کردم  

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جامم خیلی زیاد زیاد مصرف کردم وای

جآنم برای اینکا شام رو کمتر بخورم چیکار کنم 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
خب دونه دونه اسم غذاهاروجستجو کن وقتی اومد مقدارشو بزن و ثبت کن

آره انجام دادم 😩😩😩😩

خب دونه دونه اسم غذاهاروجستجو کن وقتی اومد مقدارشو بزن و ثبت کن

انشالله فردا کمتر مصرف کنم انشالله 

میان وعده بخور عصرونه .اجیل یا شیر و خرما یا سیب

باشه مرسی دستت درد نکنه گلم 

[QUOTE=364229674]سلام گلم قربونت برم شکر شماخوبی 

فدات ❤️🌹

شکر خدا میگذره

خوب خدا رو شکر خوابش تنظیم شده 😘

نه عزیزم چه بدی ؟ 

بعد زایمان کمی اضافه وزن نرماله

که اونم از طریق شیردهی کم کم از بین میره