2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 29401 بازدید | 4379 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه هاصبح نان ، حلواارده 186ناهار نان ، پنیر ، آووکادو 370سیب 90شام لوبیا پلو با کوفته ریزه ...

سلام عسیسمم نوش جونت .

منم روزه نتونستم بگیرم .پریود شدم 

هفته ی بعد باهات میگیرم🥰

@مارال37 داری میقولی؟؟😁😁😁😁

😶😂ولش کن بزار بخوره 

من رقیبشم میخاااا ازش جلووو بزنم 

‌جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند...چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی...
@مارال37 داری میقولی؟؟😁😁😁😁

نه😂 همسرم خونه بود نمیشد بیام

درسم داشتیم اونقدر خستم که نگو

شب میریم خونه ی اقوام همسرم امیدوارم گند نزنم

فقط یه چیزی من سبزیجات دیروز استفاده کردم بازم فرقی نکردم ، خیلی وقته.... اصلا یادم نیست کی😅🤕 نمیتونم بازترش کنم😂

میترسم شب تو مهمونی اذیت شم از الان نگران شبم😢چکار کنم

گوجه خیار هم خوردم

برم باز سالاد درست کنم پر سس مایونز

من دیروز گزارش ندادم؟ 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1
😶😂ولش کن بزار بخوره من رقیبشم میخاااا ازش جلووو بزنم

حواسم بهت هست😎😁

رقیب خسته ایم ولی🤧😂 به بد زمانم افتادی الان رسیده بودم به هدفم دست و بالم بسته س

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1

چند بار نوشتم نمیاد پیامم اینترنت امروز به حدی منو اذیت کرد موقع برنامه شاد، یه عکس نمیرفت کلی حرص خوردم هم خودم هم بچه م معلمم میگفت بفرستید ، بعد برقامون رفت خونه یخ کرد ، بعد رفتیم ایتا که همیشه ویس میرفت ،ویس نرفت ، رفتم آب بخورم آب هم قطع بود😂😂😂 نمیدونم به چی دلمون خوشه

از اینورم رژیمم 😁🤧 دستشویی هم که هیچ سالهاست از اون روز میگذره😅😅😅 این است وضعیت من

یکم اعصابم بیاد سر جاش میام

الان همسرم میاد اونم که غول مرحله ی آخرِ 😂🤪🤪🤪خدا بخیر کنه

چند بار نوشتم نمیاد پیامم اینترنت امروز به حدی منو اذیت کرد موقع برنامه شاد، یه عکس نمیرفت کلی حرص خ ...

عزیزم😂😂😂 درکت میکنم 

شاد کلا امروز افتضااح بود من که گذاشتمش کنار .تکالیفی که معلم ارسال کرده بود یه ساعت پیش اومد🙄 

خدا صبرت بده😁

حواسم بهت هست😎😁رقیب خسته ایم ولی🤧😂 به بد زمانم افتادی الان رسیده بودم به هدفم دست و بالم بسته س

😁😂فعلا که ب نفع من شده رفیق 

‌جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند...چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی...
چند بار نوشتم نمیاد پیامم اینترنت امروز به حدی منو اذیت کرد موقع برنامه شاد، یه عکس نمیرفت کلی حرص خ ...

منم اینجوری بودم یکه هفته بعدش خوب شدم 😂😂