2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 33103 بازدید | 4874 پست
سلام آرزوجون خوبی .دخملی خوبه ‌راستش تو دمنوش ها تجربه ای ندارم تو شیردهی میترسم بگم واسه نی نی خوب ...

شکر عزیزم 

قربونت خوبیم الحمدلله اوضاع خیلی بهترشده😅😅 

باشه گلم مرسی🌼🌼

تو‌بیست روز یک کیلو اخه😬🥲😅😅

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عجببببب از دست توووو .اخه خوش نگذشت چیه خوردی دیگه😂😂😂😂 باشههههه شنبه فست بگیریم باهم؟ ۷۰۰

هستم هم فردا هم هفته ی بعد😁😁😁

امروز کالریم شد ۱۰۰۰

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1
کیک می‌خوام بخرم پر خامه😂

ولی من نمیخوام کالری شماری کنم شب چله رو

بهم بچسبه کالری شماری کنم میخوره تو ذوقم😅😂 والا چیه آخه تو ایران همین یه خوردن لذت بخشه اونم با حسرت میخوریم چی میشد ما هم جز اون دسته بودیم که میخوردیم و چاق نمیشدیم🫠هعععی😒

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1
ولی من نمیخوام کالری شماری کنم شب چله روبهم بچسبه کالری شماری کنم میخوره تو ذوقم😅😂 والا چیه آخه تو ...

همونو بوگو 😂😂 

وزن شروع : 79 (1403/8/30) 🧡 وزن فعلی : 73 🧡 وزن هدف : 65 🧡 قد : 160

سلام به همه دوستان خوبین خوشین 😍 ایام ب کام انشالله سمیراجون خوبی گلم یه سوالحالا که قراره کالری شم ...

سلام آرزو جان خوش برگشتی

خودت و نینی جان خوبین ؟

عزیزم خیلی زوده واسه رژیم 

به خودت استرس وارد نکن ❤️😘

شکر عزیزم قربونت خوبیم الحمدلله اوضاع خیلی بهترشده😅😅 باشه گلم مرسی🌼🌼تو‌بیست روز یک کیلو اخه😬🥲� ...

حالا کم کم بیشتر رو روال میوفتی😉😉😂 

قلق همه چی دستت میاد ‌.نه به نظر من عالیه با اینکه شیر میدی و همه چی باید بخوری .

حالا ماه های بعد کاهشت بیشترم میشه