2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 33067 بازدید | 4874 پست
🤣😂من با پیاده رویی راحترم تا رقص هوازیم میرم از رو برنامه برای شکم پهلو

خیلی خوبه باریکلا

من وزن نکردم این دوشنبه وزن میکنم هم وزنیم با هم پیش بریم ،تا چند دوست داری؟

من ۶۵ تا ۶۸ راضیم ،سری پیش تا۶۶ رفتم تاپیک بسته شد گند زدم🫤 انگار اینجا نباشه من نمیتونم جلو خودمو بگیرم

عاشق خوردنم

قبلا اینجوری نبودم اصلا غذا دوست نداشتم

فقط عشق میوه بودم الان برعکسم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1
خیلی خوبه باریکلامن وزن نکردم این دوشنبه وزن میکنم هم وزنیم با هم پیش بریم ،تا چند دوست داری؟من ۶۵ ت ...

منم مث توام.من همش میگرفتم بعد دو روز میشکستمش دیگه الان چند روزه سفت سخت گرفتم با ورزش امیدوارم حداقل تا عید به ۶۵ یا۶۰ برسم 

دوسدارم ۵۸ بشم قدمم ۱۶۵

‌جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند...چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@خزان_نارنجی    

سلام 

مجاز ۱۳۵۰

مصرفی ۱۰۲۸ 

صبحونه 

۱ کف و نیم بربری 

۱ ق خامه عسل 

میان وعده

یه لیوان آب هویج 

نهار 

۸ ق کته 

سه ق لوبیا چیتی و قارچ 

میان وعده

سیب 

شام 

۱۰۰ گرم میرزاقاسمی 

۵۵ گرم لواش 

دوتا خرما هم با چای

وزن شروع : 79 (1403/8/30) 🧡 وزن فعلی : 73 🧡 وزن هدف : 65 🧡 قد : 160

نگو بابا خراب کردن برا اول هفته نبودا😂من فکر میکردم فقط برا آخر هفته هاست😂😂😂😂🤣🤣🤣جدی چی خوردی ...

نه واسه دوشنبه هاست 😉

اگه اراده ات به اراده بقیه بستگی داره

پاشو فردا روزه بگیر😂

البته گناه داری

امروز کالری پایین بسته بودی😘

این بار این منم که باید جبران کنم

بچه ها هر کی موافقه روزهای زوج باهم برقصیم صبحا اعلام کنه؟ بچه ها معمولا مدرسه ان .راحت تریم .

من از ۸ صبح میتونم تا ۱

البته کی ۸ صبح میرقصه؟؟😂😂😂😂

اگه موافقید ساعت ۱۱

بعدش بیاییم اینجا گزارششو بدیم.

سلام عزیزم بله بفرمایید فقط گروه بندی نداریم دوستانه میریم جلو

ممنون گلم دیروز فست ۱۶/۸ بودم امروزم هستم احتمال قوی

کالری مصرفی دیروز  ۱۲۰۰ تا  کالری مجاز ۱۳۲۰ تا

کالری سوزانده ۱۰۰ تا پیاده روی ۵۴ تا ایروبیک

آهای خوش اندامها سلام.                        گروه بنفش  من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲  هدف اول:۷۰ هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

منم مث توام.من همش میگرفتم بعد دو روز میشکستمش دیگه الان چند روزه سفت سخت گرفتم با ورزش امیدوارم حدا ...

خداروشکر خیلی جدی باشی ،چرا که نه حتما تا عید به هدفت میرسی💪😘

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1
نه واسه دوشنبه هاست 😉اگه اراده ات به اراده بقیه بستگی دارهپاشو فردا روزه بگیر😂البته گناه داریامروز ...

خیلی دلم میخواد ولی همیشه تو افطار گند میزنم نمیتونم عادی برخورد کنم😂😂😂😂😂نه بزار حالا به روال عادی برم یکم معده جمع شه بعد

تو خواب یکسره میبینم کیک درست کردم و خامه میخورم از کیک کنده میشه باز میخورم میگم دیگه امروز رژیمم خراب شد پس راحت بخورم🤕🫤دو شبه کارم شده دیدن این خواب بیدار میشم میگم خداروشکر خواب بود