2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 24972 بازدید | 3543 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه فعال باشین بله میتونید .من تو ذهنم دارم اعضا جمع میکنم. پروفایل بذارید هرشب گزارش ها منظم باشه ...

چشم حتما ..

خدایا خودت مواظب تو دلیم باش....برای سلامتیش لطفا ..اللهم صل الا محمد و آل محمد.....
اگه فعال باشین بله میتونید .من تو ذهنم دارم اعضا جمع میکنم. پروفایل بذارید هرشب گزارش ها منظم باشه ...

از فردا گزارش میدم ..

خدایا خودت مواظب تو دلیم باش....برای سلامتیش لطفا ..اللهم صل الا محمد و آل محمد.....
چای شیرین.  و کلوچه و شیرین عسل و بستنی و ... خودت از گزارشت راضی هستی پری بانو؟

از اینیکی نه والا آخه مهمونم ازخیلی چیزام‌گذشتم بخدا این شده

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد  هرچقدر میشکنیم باز نمک ها دارد🤲❤️عضو گروه قرمز❤️ت شروع۱۴۰۲/۱۱/۵ وزن شروع۱۰۰😣هدف اول۹۵🔓هدف دوم۹۲🔓هدف سوم۸۸🔒هدف چهارم ۸۵🔒هدف پنجم ۸۲🔒هدف اخر ۷۸🔒باذن الله درتاریخ12/14به هدف اولم رسیدم 😍تاریخ ۰۱/۱۲به هدف دومم رسیدم😍وزن فعلی۹۲کیلو
سلام فاطمه جان خوبی خوش برگشتی مهربون الان باید حسابی مانکن شده باشی 🤩

سلام به روی ماهت مهربونم،خوش باشی خانوم،ثابت موندم ،معدم حسابی حالمو جا آورد خواهر ،الان بهترم خداروشکر احتمالا دوسه تا دیگه کم کنم بازم

مانکن‌های زیبا 🌸🌸🌸 قد(۱۷۰)وزن اولیه(۱۰۱)وزن هدف(۷۵)😎عضو گروه نارنجی 🧡وزن ۱۴۰۲/۴/۳۱....(۹۲) صعود به گروه ببنفش💜 وزن۱۴۰۲/۵/۳۱....(۸۷)😊 صعود به گروه آبی 💙 وزن۱۴۰۲/۶/۳۱.....(۸۳)😊وزن۱۴۰۲٫۷٫۳۰.....(۸۱٫۵)😊صعود به گروه سبز💚 وزن۱۴۰۲٫۸٫۳۰.....(۷۷٫۹)😊وزن۱۴۰۲٫۹٫۳۰......(۷۵)😊و الان تثبیتی 😊 
سلام به روی ماهت مهربونم،خوش باشی خانوم،ثابت موندم ،معدم حسابی حالمو جا آورد خواهر ،الان بهترم خدارو ...

ممنون با یه عالمه ماچ 

سلامت باشی همیشه

خدا رو شکر الان حالت خوبه

و چه خوب که وزنت ثابت مونده

راستی عزیز ناراحتی معده دلیلش چی بود ؟

سلام 

صبحانه=تخم مرغ آبپز،لواش،چای سیاه

میان=ساقه طلایی،چای سیاه

ناهار=پلو،سالاد

شام=طالبی،ساقه طلایی

کالری مصرفی=۸۲۵

کالری مجاز=۱۲۰۰

آب ۸ لیوان

از ۶ ب بعدم چیزی نخوردم. آب مجبوری هم باشه میخورم 

@__delbar__    

مانکن های زیبا 140۲/07/28  💚گروه سبز💚                وزن اولیه شروع  :69    قد=۱۶۳   وزن فعلی60/100🤭           هدف اول : 65🔑🔓  هدف دوم : 62🔑🔓                        هدف سوم=۵۸🔒 هدف چهارم=۵۵ 🔒                    
سلام بچه ها صبح نان ، خامه ، مربا 298  چالش حذف قند نتونستم امروز رعایت کنم بادام هندی ساده ...

یعنی اون مربا رو امروزم نمیخوردی حل بود .جریمه ات کنم؟🤨

ساناز مهربونه الان دعا دعا میکنید زودتر بیاد😂