2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 24992 بازدید | 3545 پست
سپید جونم سلام عزیزم چندتا زیرگروه داری؟ و اینکه منظم گزارش میدن یا نه؟

سلام قشنگم 

ببین @bshsvb    که خودت میشناسی قدیمیه اره منظمه

بعد یه دلوین هست اونم منظم بود ولی از خرداد گفت امتحان دارم و بعد امتحانات میام

شکلاتچوبی هم منظمه معمولا

آرتمیس هم هست تقریبا منظمه مگر جایی باشه

یکی دیگه هم بود اسم کاربریش الان یادم نیست گزارشاش خوب بودن یهو رفت تگ هم کردم خبری ازش نشده

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡لیست کسانی که فعلا  برای خرداد ماه مینویسم برای تاپیک .

تا جمعه لیست رو کامل میکنم .

1_golmaryan

2_آرشیدا۵۴

۳_parii_nano

4_رژیملاغری

۵_اسمره

۶_مارال۳۷

۷_tanha766

۸_mino1367

۹_شکلاتچوبی

۱۰_artimis

11_bshsvb

من رژيم فست و كالري شمار گرفتم خوبم كاهش وزن داشنم ولي موهام خيلي ريخت

قشنگ پر نکردید کالری رو دیگه .

کالریتون باید شامل همه ی مواد مغذی باشه 

کربوهیدرات 

پروتیین

لبنیات

مغز ها

آجیل ها

میوه ها

سبزیجات و ....

مارال جان منو تگ کن تا ساناز بیاد ‌‌.

سلام سمیرا جان

باشه گلم تگت میکنم مگه ساناز نیستش؟

من ورزشو نمیکنم باز میتونم گزارش بدم؟سالاد و قند رو رعایت میکنم ولی ۳۰۰ ورزش رو نمیتونم راستش،بعد این چند روز حتما انجام میدما الان نمیتونم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1
واقعا باریکلا به زیر گروه های من .۳روز در میون یه گزارش میزارن.به به! اخطار دوم با اجازه  @m ...

عزیزم من از گروهتون میرم وزن کردم امروز یه کیلو کم کرده بودم ممنون از کمک هاتون 

من هر روز گزارش دادم به جز یکی دو روز که یه پام تو خونه بود یه پام دندون پزشکی دیشبم مهمونی بودم نت نداشتم همین الان میخواستم گزارش دیروزو بفرستم ولی دیگه نمیفرستم خیلی ممنون بابت زحماتتون ❤️

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

عزیزم من از گروهتون میرم وزن کردم امروز یه کیلو کم کرده بودم ممنون از کمک هاتون  من هر روز گزا ...

من سر جمع چندتا دونه بیشتر گزارش از شما ندیدم عزیزم .

به هرحال پیگیری های من به خاطر خودتونه .

هرجور مایلی گلم موفق باشی.

سلام سمیرا جان باشه گلم تگت میکنم مگه ساناز نیستش؟ من ورزشو نمیکنم باز میتونم گزارش بدم؟سالاد و قن ...

اره تگم کن عزیزم .

باشه اشکالی نداره 

نه فعلا ساناز نیست تا برگرده منو تگ کنید