2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 25002 بازدید | 3548 پست
سلام مینا جونم تبریک میگم 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 منم خوشحال شدم بخاطر کاهش وزنت نتیجه رعایت کردن ...

ساناز جان منظورم همون کماچ بدون خرماست من هرچی تو مانکن زدم چیزی مشابهش نیومد 

من همدانی نیستم ها  ولی مشابه کماچ رو زدم  

ساناز عزیزم شما به من انگیزه میدید انگار ندیده میشناسمتون ودوستتون دارم  

بسیار ممنونم از پیگیریاتون

من فقط صبح ها به نی نی سایت دسترسی دارم عذر میخوام اگه شب گزارش نمیدم

رهگذار عمر سیری در دیاری روشن وتاریک....رهگذار عمر راهیست بر فضایی دور یا نزدیک ...کس نمیداند کدامین روز می اید . کس نمیداند کدامین روز میمیرد
ساناز جان منظورم همون کماچ بدون خرماست من هرچی تو مانکن زدم چیزی مشابهش نیومد  من همدانی نیستم ...

فدات بشم. وظیفه ام همینه که پیگیر باشم

درسته شاید بعضیها خوششون نیاد ولی خب گروهمون واسه همینه

آهان اشکالی نداره صبحا بفرست

فکر کردم همدانی هستی چون همیشه اینو میبینم کماج همدانو

نوش جونتم باشه همه خوشمزه هات

انشاءلله تیرماه به وزن ایده آل رسیدی

اینجانب هم آی لاو یو 😍😍

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خوب ما تهران ولی شوهرم آستارا

آستارا نزدیکه که به ما

الان ولی اینجا هوا سرده و بارونی

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
نوش جان عزیزم حالا این دفعه چای هاتو بدون قند بخور باور کن بیشتر میچسبه خوشمزه تره😉

ممنون خیییلی امتحان کردم نشده

بشدت معتاد چایی ام هستم نمیتونم نخورم

مگر اینکه برگردم خونه خرما بخرم

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد  هرچقدر میشکنیم باز نمک ها دارد🤲❤️عضو گروه قرمز❤️ت شروع۱۴۰۲/۱۱/۵ وزن شروع۱۰۰😣هدف اول۹۵🔓هدف دوم۹۲🔓هدف سوم۸۸🔒هدف چهارم ۸۵🔒هدف پنجم ۸۲🔒هدف اخر ۷۸🔒باذن الله درتاریخ12/14به هدف اولم رسیدم 😍تاریخ ۰۱/۱۲به هدف دومم رسیدم😍وزن فعلی۹۲کیلو
روزای فست بیشتر پروتئین بخور سیر نگهت میداره چشمم روشن🤨🤨رقص که خوبه برقص💃

امروز تا ظهر تو کرفس  غذامو حساب کرده بودم دیگ واسه شام مامانم اینا رو دعوت کرده بودم واس شب مجبور شدم بخورم برنج ی بشقابو فلان چیپس فلان دیگ نتونستم حساب کنما  باشه؟

مانکن های زیبا 140۲/07/28  💚گروه سبز💚                وزن اولیه شروع  :69    قد=۱۶۳   وزن فعلی60/100🤭           هدف اول : 65🔑🔓  هدف دوم : 62🔑🔓                        هدف سوم=۵۸🔒 هدف چهارم=۵۵ 🔒                    

سلام بچه ها

صبح نان ، پنیر ، گردو ، شیره 252

آووکادو 112

ناهار کته ، کوفته ریزه 482

پنیر ، گردو ، خرما 208

شام هویج و گل کلم پخته 207

مصرفی 1267

مجاز    1300

پیاده    5/7

سوزانده 339 کالری

چالش حذف قند مصنوعی ✌️

چالش شام گیاهی ✌️

چالش سوزاندن 300 کالری✌️

@sky9301    

وایییی😂😂😂😂  نسترن کم چشم بزن. @tanha_766    

😂😂😂😂😂😂😂کیثافت

‌جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند...چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی...
@lite     @tanha_766     گزارش نمیدین خوشگلا؟

@sky9301    

مجاز ۱۳۰۰

مصرفی ۱۲۰۰

من چن وقته رژیم نبودم عزیزم درجریانی ک

‌جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند...چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی...

سلام اسم ها رو وارد لیست کردین یا نه؟

@خزان_نارنجی    

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙

@خزان_نارنجی     @پروازبلند    

سلام عزیزای من خسته نباشید من نتونستم تو چالش شرکت کنم ولی خیلی سعی میکنم کمتر از بقیه روزا بخورم این هفته رو...

صبحانه پنیر و نان لواش و چایشیرین۲۲۵کالری

م و صبح چای و قند ۱۶ کالری

ناهار برنج و سینه مرغ و آب مرغ و دوغ ۴۹۷کالری

م و عصر الوچه و توت فرنگی و ملون ۷۰ کالری

شام همبرگر نان خیار گوجه ۴۲۱کالری

م و شب خرما و چای ۲۸کالری

کالری مجاز ۱۶۴۰

کالری مصرفی ۱۲۵۶

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد  هرچقدر میشکنیم باز نمک ها دارد🤲❤️عضو گروه قرمز❤️ت شروع۱۴۰۲/۱۱/۵ وزن شروع۱۰۰😣هدف اول۹۵🔓هدف دوم۹۲🔓هدف سوم۸۸🔒هدف چهارم ۸۵🔒هدف پنجم ۸۲🔒هدف اخر ۷۸🔒باذن الله درتاریخ12/14به هدف اولم رسیدم 😍تاریخ ۰۱/۱۲به هدف دومم رسیدم😍وزن فعلی۹۲کیلو
سلام عشقم  اقاااا چرا هروقت من نیستم یه خبر جدیدی هست؟😂😂😂 سلام دوستای گلم بزنید رو ر ...

سلام سپیده جون خوبی 

گزارش امروزم 

کالری شماری نکردم کم کم شروع میکنم

صبحانه ،بربری یه مقدار و خرما

ناهار :چلو جوجه کباب و گوجه

شام :ساندویچ فلافل 🤣

هنوزم فلافل میخورم 😂😂

میان وعده :خربزه و یه پرتقال و یه ذره هندوانه

اب دو لیوان و خوردخ ای دقیق یادم نیست 

چای یه لیوان کوچیک

و یه ذره کوچیک قند

کاربری دو نفره