2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 25002 بازدید | 3548 پست

گزارش امروز 

صبحانه عسل چای کره سنگک

ناهار پلو و قرمه سبزی و مرغ ماست دوغ

شام سالاد و سیب زمینی تنوری 

میانوعده گوجه سبز و توت فرنگی 

محاز ۱۱۰۰

مصرفی ۱۱۷۰

ورزشم خونهوتکونی کردم نشد

وزنم نکردم جون نزدیک پریودم 

@خزان_نارنجی    

مر مری ام 😍مامان دخملیا دوقلو هام و آوا جونم🥰پرانرژی و با انگیزه💪عضو گروه قرمز وزن شروع:۸۶  هدف اول:۸۳🔓هدف دوم:۸۰🔓هدف سوم:۷۷🔒 هدف چهارم:۷۴ 🔒هدف پنجم:۷۰ 🔒هدف آخررررر :۶۵🔐یبار تونستم بازم میتونم😍🤩

@اسمره     @راهشیری     سلام بچه ها دیروزم گزارش ندادین. امروزم که فعلا ...

سلام ساناز جونم من دیروز ۲ بار آمدم گزارش بدم ارسال پست نمیشد

خیلی خوشحالم ساناز عزیز دیروز وزنم از ۶۷ شده ۶۶  

گزارش یکشنبه کالری مجاز ۱۱۰۰ مصرفی۱۰۱۳

آب ۴ لیوان  ورزش والیبال وتنیس نیم ساعت

رهگذار عمر سیری در دیاری روشن وتاریک....رهگذار عمر راهیست بر فضایی دور یا نزدیک ...کس نمیداند کدامین روز می اید . کس نمیداند کدامین روز میمیرد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گزارش دوشنبه ۱۱۰۰ مجاز ۹۷۷ مصرفی

آب ۵ لیوان  ورزش ....

رهگذار عمر سیری در دیاری روشن وتاریک....رهگذار عمر راهیست بر فضایی دور یا نزدیک ...کس نمیداند کدامین روز می اید . کس نمیداند کدامین روز میمیرد
سلام مامان خوشگل ، با ارده ، قوی و مهربون😘😘😘 نوش جونت صبحونت عالی👌 ورزشت بینظیر👍 رعایت کردنا ...

سلام بر سپید رعنا و دلبر 

فدات بشم گل من 🥰🥰🥰🥰

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
سلام بچه ها من دیروز و امروز نتونستم چالش ادامه بدم به علت میگرن تنها هنرم پیاده روی در حد یک کیل ...

سلام عزیزم. خدا سلامتی بده

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
سلااااام 🙋‍♀️🙋‍♀️ گزارش امروزم کالری دریافتیم ۱۳۰۰ شد امروز برای صبحانه دوتا تخم مرغ آبپز ...

به به کیف میکنم ساناز قشنگم🥰🥰🥰

منم همینطور مخصوصا اینکه تو یخچالم یه جعبه شیرینی با کیک یزدی باشه🤭 

@sky9301     سلام گلم شب بخیر🌻🌺🌻🌺🦋 اینم گزارش روز سوم چالش چالش حذ ...

سلام گلم

مرسی که روز سوم چالشو هم رعایت کردی

فکر کنم حدودای ۱۱۰۰ کالری اینا بشه زیاد نمیشه کالریت

🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵

سلام ساناز جونم من دیروز ۲ بار آمدم گزارش بدم ارسال پست نمیشد خیلی خوشحالم ساناز عزیز دیروز وزنم از ...

سلام مینا جونم

تبریک میگم 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

منم خوشحال شدم بخاطر کاهش وزنت

نتیجه رعایت کردنات و والیبالای عشقولته ها

کماج همدان شیرینی محسوب میشه آیا؟

به به کیف میکنم ساناز قشنگم🥰🥰🥰 منم همینطور مخصوصا اینکه تو یخچالم یه جعبه شیرینی با کیک یزدی باش ...

واقعا مقاومت سخته 😬😬

ولی بعدش آدم کیف میکنه که آره تونستما

@lite    

اخطار اول ❌️

سمیه جون اگه منظم و مرتب گزارش ندین یعنی اینکه رژیمو گذاشتین کنار. من بخاطر سلامتی و رسیدن به اندام ایده آل خودتون پیگیر هستم نه چیز دیگه

با احترام سه تا بشه حذفید از گروه