2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 25002 بازدید | 3548 پست
به به مبارکه 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 چشام گلبی گلبی شد وزنتو دیدم. خیلی عالیه انشاءلله که کاهشت ...

مرسی عزیزم ایشالله بتونم خیلی دارم تلاش میکنم😘🙏

وزن شروع 73😔.   وزن هدف 63🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم 10000قدم رفتم نیم ساعت برنامه ورزشی ورزش کردم آب به مقدار لازم  چالش ...

لپم تفی شد 😂😂😂😂 (شوخی کردما)

سلام بانوی با اراده خودم

ببین مینو با همین فرمون جلو بری دو ماه دیگه حتی زودتر حتما به وزن ایده‌آلت رسیدی

خیلی خیلی ممنونم که امروزم چالشو رعایت کردی و هرروز مرتب و منظم گزارش میدی

چیزی که خیلی واضح و مشخصه اینه که هر کسی تلاش کنه حتما نتیجشو میبینه و شمایی که بخاطر پیاده روی صبحا زود بیدار میشی که بتونی پیاده روی و ورزش کنی معلومه که نتیجه میگیری و من افتخار میکنم به این تلاش و پشتکارت. در صورتی که میتونی اون ۹۰ دقیقه رو بخوابی و خواب هفت پادشاهو ببینی

خوشمزه های امروزتم نوش جونت خوشگل خانوم

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...

@اسمره    

@راهشیری    

سلام بچه ها

دیروزم گزارش ندادین. امروزم که فعلا از گزارش خبری نیست و وزنتونم اعلام نکردین. منتظرما

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...

سلااااام 🙋‍♀️🙋‍♀️

گزارش امروزم

کالری دریافتیم ۱۳۰۰ شد امروز

برای صبحانه دوتا تخم مرغ آبپز و دو کف سنگک و یه خیار و یه گوجه خوردم با یه کوچولو نمک. جاتون خالی خیلیم چسبید

بعدش رفتم پیاده روی یه ساعت توی حیاط و هوا هم عالی بود

بعدشم اومدم خونه و چند تا حرکات ورزشی رفتم تا کالری سوخته شده کامل بشه

برای ناهار قورمه سبزی و کته کم چرب و ماست خیار خوردم

عصرونه مادرشوهر جان آش فرستاده بودن یکم از اون خوردم آش بلغورشیر بود و خوشمزه هم بود

باچایی هم در طول روز ۴ تا خرما و ۲۰ تا دونه کشمش خوردم

شام هم که سالاد فصل بدون سس با یه مقدار آبلیمو و چندتا قاشق دوپیازه خوردم البته بدون نون

آب توی طول روز ۹ لیوان خوردم

چالش شام سالادی و سبک ✔️

چالش سوزاندن ۳۰۰ کالری ✔️

چالش حذف قند مصنوعی ✔️

توی این چالش از همه بیشتر حدف قند مصنوعی برام لذت بخشه به هر چیز شیرینی که میرسم یه نه گنده بهش میگم و میرم سراغ یه چیز دیگه

@خزان_نارنجی    

@__delbar__    

@پروازبلند    

👏👏چقدر خوبه که حیاط دارید تهرانی؟

نه اردبیلم. شما کجایی‌؟

سلام عزیزم اینم گزارش امروزم @خزان_نارنجی    

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

سلااااام 🙋‍♀️🙋‍♀️ گزارش امروزم کالری دریافتیم ۱۳۰۰ شد امروز برای صبحانه دوتا تخم مرغ آبپز ...

سلام مامان خوشگل ، با ارده ، قوی و مهربون😘😘😘

نوش جونت صبحونت عالی👌

ورزشت بینظیر👍

رعایت کردنات فوق العاده👏

بهت افتخار میکنم😍

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

@خزان_نارنجی    

@پروازبلند    

سلام خوبین‌وقت بخیر

صبحانه پنیر محلی و چایشیرین و نان لواش ۲۵۲کالری

م‌و صب چای و قند ۱۵کالری

ناهار مرغ و گوجه سرخ شده و دوغ و نان لواش ۴۳۳کالری

م و عصر چای و قند ۲۳کالری

شام سیب زمینی و مرغ سرخ شده و نان لواش ۵۱۱کالری

م‌و شب ملون و چای و قند ۴۴کالری

کالری مجاز ۱۶۴۰

کالری مصرفی ۱۲۸۰

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد  هرچقدر میشکنیم باز نمک ها دارد🤲❤️عضو گروه قرمز❤️ت شروع۱۴۰۲/۱۱/۵ وزن شروع۱۰۰😣هدف اول۹۵🔓هدف دوم۹۲🔓هدف سوم۸۸🔒هدف چهارم ۸۵🔒هدف پنجم ۸۲🔒هدف اخر ۷۸🔒باذن الله درتاریخ12/14به هدف اولم رسیدم 😍تاریخ ۰۱/۱۲به هدف دومم رسیدم😍وزن فعلی۹۲کیلو

سلام

صبحانه=بربری،آبگوشت

میان=هندوانه،گوجه سبز

ناهار=یتیمچه،سینه مرغ

شام=یتیمچه،ماست،دوغ

کالری مصرفی=۶۰۸

کالری مجاز=۱۲۰۰

آب ۹لیوان  

۶ ب بعدم چیزی نخوردم

مانکن های زیبا 140۲/07/28  💚گروه سبز💚                وزن اولیه شروع  :69    قد=۱۶۳   وزن فعلی60/100🤭           هدف اول : 65🔑🔓  هدف دوم : 62🔑🔓                        هدف سوم=۵۸🔒 هدف چهارم=۵۵ 🔒                    

@sky9301    

سلام گلم شب بخیر🌻🌺🌻🌺🦋

اینم گزارش روز سوم چالش

چالش حذف قندمصنوعی✔️

چالش ورزش✔️

چالش شام سالاد ۲۰۰ کالری✔️

آب ۱ونیم لیتر

دمنوش چای سبز دارچین زنجبیل ۴لیوان

ورزش ۱ساعت ونیم باشگاه

صبحانه ۳کف نان لواش  یه قوطی کبریت پنیر

میان وعده قهوه اسپرسو 

ناهار دمپختک  ۱۳قاشق  یه کاسه ماست