2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 25009 بازدید | 3549 پست
سلام عشقم  اقاااا چرا هروقت من نیستم یه خبر جدیدی هست؟😂😂😂 سلام دوستای گلم بزنید رو ر ...

سلامم عزیزم خوبی ؟؟ شرمنده با امتحانای نهایی درگیرم و همش سر درس وکتاب نشستم وقت گوشی اصلا ندارم تموم میشم این چندروزه ♥️

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
سلامم عزیزم خوبی ؟؟ شرمنده با امتحانای نهایی درگیرم و همش سر درس وکتاب نشستم وقت گوشی اصلا ندار ...

سلام قربونت تو خوبی؟😘❤

اره گفته بودیا یادم رفته بود

الهی موفق بشی دختر خوشگلم

چیزای مقوی بخور این مدت👍

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام سمیرا جون 

ولی خدایی با اینکه سخته ولی عجب ثوابی کردی

رقصیدم با اینکه اصلا حال خوبی نداشتم راضیم که انجامش دادم💪خدا خیرت بده😁

@خزان_نارنجی    

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1
سلام سمیرا جون  ولی خدایی با اینکه سخته ولی عجب ثوابی کردی رقصیدم با اینکه اصلا حال خوبی نداش ...

سلام مارال عزیزم .

اولش شاید سخت باشه ‌ولی دیدی حال بعد رقص و ورزش چقدر خوبه؟؟ اصلا آدم حس پیروزی بهش دست میده🤩

سمیرا من دیروز با آپ ورزش کردم جای بخیه هام از داخل هم شکمم درد کردم الانم درد دارم  روزی چقدر ...

وای مریم برات نبوده باشه .؟

تو یا پیاده روی کن یا برقص .

بستگی به سرعت و مدل رقصت داره .ولی ۴۵ دقیقه یا ۱ساعت برقصی خیلی خوبه

سلام مارال عزیزم . اولش شاید سخت باشه ‌ولی دیدی حال بعد رقص و ورزش چقدر خوبه؟؟ اصلا آدم حس پیروزی ب ...

دقیقا خیلی حس خوبی داره مرسی دیگه هم بخاطر تاپیکت هم بخاطر چالش🥰

همین سبزیجاتم خوبه واقعا من یه مدته مشکل دارم برای دستشویی، با اینکه خودمم میدونم سبزیجات خوبه ولی محل نمیدادم امروز که چالش بود گرفتم برا ناهار سبزی هم خوردم باید زور بالا سرم باشه تا هوای خودمو و بدنمو داشته باشم🫠

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1
🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡 ...

اوه عزیزم من الان دیدمش

مهمون دارم شام از فردا شروع میکنم البته باز از فردا خونه مادر شوهرمم ۳روز

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد  هرچقدر میشکنیم باز نمک ها دارد🤲❤️عضو گروه قرمز❤️ت شروع۱۴۰۲/۱۱/۵ وزن شروع۱۰۰😣هدف اول۹۵🔓هدف دوم۹۲🔓هدف سوم۸۸🔒هدف چهارم ۸۵🔒هدف پنجم ۸۲🔒هدف اخر ۷۸🔒باذن الله درتاریخ12/14به هدف اولم رسیدم 😍تاریخ ۰۱/۱۲به هدف دومم رسیدم😍وزن فعلی۹۲کیلو
پیش شوهرت نمیرقصی؟😉

نه اتفاقا تا اومد من رقصم تموم شد خاموشش کردم

خیلی وقته قهریم

البته قهرم نباشیم باز نمیرقصم یادمه اوایل ازدواج میرقصیدم بعد میدیدم نگاه نمیکنه یا نگاه کردنی خیلی سریع نگاهشو میدزده، خجالتی نیستا، حس کردم خوشش نمیاد

دیگه نرقصیدم

ای بابا .مارال به این مهلبونی🥰🤩🤩 به این تو دل برویی چرا باهاش قهری اخه؟

دلم شکسته ازش خیلی وقتا بداخلاقی میکنه و تند حرف میزنه ولی اینسری دلم شکست هیچی نگفتم و دیگه حرف زدنم نمیاد

دلم شکسته ازش خیلی وقتا بداخلاقی میکنه و تند حرف میزنه ولی اینسری دلم شکست هیچی نگفتم و دیگه حرف زدن ...

الهی بگردم برای دلت 🥰

ان شاءالله خودش میاد شب آشتی میکنه از دلت در میاره❤