2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 25002 بازدید | 3548 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سپیده ۳۰۰ واقعا سخت نیست .یه ساعت تند راه بری ۳۰۰ تا اوکیه .پیاده روی آسونترینشه .پیاده روی برای سلا ...

کاملا قبول دارم حرفت رو👍👍😘😘

من که در جریانی میسوزونم این مقدار رو

ولی بعضی از بچه ها ورزش نمیکنن الان ترسیدن😂😂😂

ولی خداییش تحرک خیییلی مهمه اصلا لاغری به کنار همین چیرایی که خودت گفتی سلاااامتی👌👌👌

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

کاملا قبول دارم حرفت رو👍👍😘😘 من که در جریانی میسوزونم این مقدار رو ولی بعضی از بچه ها ورزش نمیک ...

اره عجقم در جریان روزمرگیه تو هستم🥰🥰 باعث افتخارمی .مخصوصا اون مسئله ی دیروز که برام گفتی🤩🤩😛

سلام چون خدا میدونه تو نباشی مام نیستیم 😁 داییم از مکه اومده چند روزه اونجاییم نتونستم بیام ولی رژ ...

سلام عزیزممم😂❤

از مکه میان چی میگن؟ زیارت قبول؟😂😂 بخدا یادم نیست اخه خیلی وقته کسی که از مکه بیاد ندیدم🤦‍♀️😂

افررررین دخمل گلم بهت افتخار میکنم🤩🤩😍😍

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

اره عجقم در جریان روزمرگیه تو هستم🥰🥰 باعث افتخارمی .مخصوصا اون مسئله ی دیروز که برام گفتی🤩🤩😛

تو انگیزه منی خوشگل خانم🤩🤩😍😍

وای سمیرا سر اون جوگیر شدم انگیزه گرفتم مثل چییی😂😂😂

😘😘بوس بوس بهت حالا باید هرروز بهت بگم سپیده بسهههه بسه بسههه ترمز بگیر😆

بوچ بوچ😘❤

اره دقیقااا😂😂 فعلا جوگیرم😂 منی که تو پریودی فقط یوگا میکردم صبح ۲۰ دقیقه رقصیدم😂😂😂

سپیده ۳۰۰ واقعا سخت نیست .یه ساعت تند راه بری ۳۰۰ تا اوکیه .پیاده روی آسونترینشه .پیاده روی برای سلا ...

فکر کن یک ساعت تند برقصم😂اونم اولین روز پریودی😅امیدوارم عصر خوب شم و همسرم نباشه و انجامش بدم😂

چالش مثل این قانون هایی بود که دولت یهو تصویب میکنه

من صبحی بیدار شدم اول برنامه ی شام رو زدم تا ۲۰۰ تا بیشتر نشه🥴

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1
😁

سلاااام سمیرا جونم دیشب نت نداشتم گزارش بدم

ولی مجاز ۱۶۰۰ بود

مصرفی ۱۶۱۰

امروزم فست گرفتم 

مر مری ام 😍مامان دخملیا دوقلو هام و آوا جونم🥰پرانرژی و با انگیزه💪عضو گروه قرمز وزن شروع:۸۶  هدف اول:۸۳🔓هدف دوم:۸۰🔓هدف سوم:۷۷🔒 هدف چهارم:۷۴ 🔒هدف پنجم:۷۰ 🔒هدف آخررررر :۶۵🔐یبار تونستم بازم میتونم😍🤩

سمیرا من دیروز با آپ ورزش کردم جای بخیه هام از داخل هم شکمم درد کردم الانم درد دارم 

روزی چقدر برقصم که بشه ۳۰۰ تا؟؟؟؟

@خزان_نارنجی‍ 

مر مری ام 😍مامان دخملیا دوقلو هام و آوا جونم🥰پرانرژی و با انگیزه💪عضو گروه قرمز وزن شروع:۸۶  هدف اول:۸۳🔓هدف دوم:۸۰🔓هدف سوم:۷۷🔒 هدف چهارم:۷۴ 🔒هدف پنجم:۷۰ 🔒هدف آخررررر :۶۵🔐یبار تونستم بازم میتونم😍🤩