2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 25002 بازدید | 3548 پست
@ملوسه_جاده_چالوس     @آرشیدا54     @گرگ_برفی۱     @mom_artin ...

سمیرا هدفم رو چند بذارم بنظرت؟۷۴ شده بودم همه دعوام میکردن خیلی لاغر شدی دیگه لاغر نشو داری زشت میشی 😐😐😐 مربی باشگاهم بهش میگفتم می‌خوام ۶۰ بشم می‌گفت نه خوب نیست شصت کیلو بشی تموم میشی۶۵ دیگه برات خوبه🤷 قدم ۱۶۰ هست

داشتم فکر میکردم بعضیامون خیلی بی رحمانه داریم یه دردایی رو تحمل می کنیم، دردایی که خیلی بزرگ تر از قد و قواره ماست، ما هیچ وقت حق انتخابی براشون نداشتیم،این دردا زورشون خیلی بیشتر از لبخندامونه..دردایی که هر بار از خودت می پرسی چرا من؟؟؟!! و هر بار جوابی که هیچ وقت پیداش نکردی غمگین و غمگین ترت می کنه...در کل باید بگم آخرشم نفهمیدیم چی به چیه،،،ما دویدیم و نرسیدیم بعضیا نشستن و رسیدن🙂                         عضو گروه مانکن های زیبا                             وزن اولیه ۸۵٫۴۰۰ 😒 وزن قبلی ۸۳٫۴۰۰ 🥲 وزن جدید تو تاریخ (۹٫۲۹) ۷۹٫۴۰۰ 😁 وزن جدید تر تاریخ (۴۰۲٫۱۱٫۱۵) ۷۵😌 انشالله وزن هدف ۶۰😀
خب پس خیلیم بالا نرفتی خداروشکر😍

اره شکرخدا البته به جایی نرسید که زیاد کنم😑تا قبل عید که رژیم و باشگاه برقرار بود فروردین رو هم که روزه می‌گرفتم دیگه دو ماهه تقریبا سه کیلو اضافه کردم😕

داشتم فکر میکردم بعضیامون خیلی بی رحمانه داریم یه دردایی رو تحمل می کنیم، دردایی که خیلی بزرگ تر از قد و قواره ماست، ما هیچ وقت حق انتخابی براشون نداشتیم،این دردا زورشون خیلی بیشتر از لبخندامونه..دردایی که هر بار از خودت می پرسی چرا من؟؟؟!! و هر بار جوابی که هیچ وقت پیداش نکردی غمگین و غمگین ترت می کنه...در کل باید بگم آخرشم نفهمیدیم چی به چیه،،،ما دویدیم و نرسیدیم بعضیا نشستن و رسیدن🙂                         عضو گروه مانکن های زیبا                             وزن اولیه ۸۵٫۴۰۰ 😒 وزن قبلی ۸۳٫۴۰۰ 🥲 وزن جدید تو تاریخ (۹٫۲۹) ۷۹٫۴۰۰ 😁 وزن جدید تر تاریخ (۴۰۲٫۱۱٫۱۵) ۷۵😌 انشالله وزن هدف ۶۰😀

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سمیرا هدفم رو چند بذارم بنظرت؟۷۴ شده بودم همه دعوام میکردن خیلی لاغر شدی دیگه لاغر نشو داری زشت میشی ...

اگه به من باشه میگم هدف ۶۰👍

بعد بری تثبیت تا ۳کیلو هم احتمال بالا رفتن هست .

حالا هرچی خودت دوست داری

اگه به من باشه میگم هدف ۶۰👍 بعد بری تثبیت تا ۳کیلو هم احتمال بالا رفتن هست . حالا هرچی خودت دوست ...

باشه ممنون😍

سلام عزیزم...ببخشید من این هفته اصلا نتونستم بیام سایت..دخترم مریض شده بود درگیر درمان دخترم بودم ای ...

سلام گلم. انشاءلله که زود زود خوب میشه

نگرانت شده بودم. فدات

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
منم با چایی خوردم الانم عذاب وجدان دارم   هعیییییی     بوس به خودت و پسرای گلت عزیز ...

عشقمی 🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍😘😘😘😘

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡 ...

سلام عزیزم. ممنون بخاطر چالش قشنگت

حتما گلم

سلام مینوجانم. خدا بهشون سلامتی بده مراقبت از مریض خیلی بده اصلا. اشکالی نداره. سوپ بپز و دمنوش درس ...

فدات عزیزم,من امروزم مراعات کردم ولی نرسیدم وارد کنم ،پیاده روی هم نرسیدم برم😔

پسر کوچیکه‌منم ۳سالشه موقع ورزش تو دست ‌پای منه ولی من اینبار تصمیم گرفتم حتما جلو برم

چند بار اپ های مختلف ریختم ولی خیلی باهاشون راحت نبودم

این شیلی خیلی ویدیو داره میگردم اونی که امروز باهاش حال میکنم ورزش میکنم 

از یه ربع داره به بالا

@sky9301    

وزن شروع 73😔.   وزن هدف 63🥰
سلام عزیز دلم . چه مفید و مختصر 👌 اسمتم نمیدونم عزیزم احساس میکنم آرشیدا اسم دخترته .یا خودتی؟😉

صبح قهوه مو با شیر خوردم. ناهار میلم فقط به توت فرنگی کشید. از سر کار اومدم نشستم پای مرغ یه عالمه خوردم دیگه جا برای هیچی نداشتم. 

نه، اون زمانی که این اسمو گذاشتم برای کاربریم خواهرم هنوز بچه نداشت. میگفت اگه بچه بیارم اسمشو میذارم آرشیدا. اینم اسم خواهر زاده خیالی منه. خواهرم سالها بعد بچه دار شد، دیگه اون موقع ارشیدا حتی تو لیست اسمای انتخابیشم نبود. 

یه کاربری قدیمی تر به اسم دخترم دارم که اطلاعات وروردشو کلا یادم رفته. اون زمان نینی سایت خیلی کوچکتر از الان بود. از بیست نفر همکلاسیاب دخترم، یکیشونو من اینحا شناختم، یکی دیگه شونم اون منو اینجا شناخت. این کاربری نا آشنا رو زدم که چیزی میگم تو مدرسه دخترم ندونن. 

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡 ...

یعنی چی کالری روزانه مون میشه چقدر هیچی نباید بخوریم؟🥲

•• شاید سخت، اما امید است ب پایانی زیبا  ...🌱🕊️ 
سلام وقت بخیر دلم میخواد عضو گروهتون بشم و انتخابم رژیم زیگزاگیه اما نمیدونم چطور ۸۲۰۰کالری تو ایام ...

سلام عزیزم 

هرطور مایلی بچین برام بفرست ایرادشو میگم بهت .

چون طبق سلیقه ی خودته