2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 25002 بازدید | 3548 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بفرمایید هرجا لازم بود شما اصلاح کن

عزیزم روز چیت یعنی بیشترین کالری .پس اون ۲۰۰۰کالری میشه روز چیتت.

روز چیت شنبه نباشه بهتره بیارش دوشنبه یا پنج شنبه یا جمعه.

روز فست یعنی ۵۰۰ یا ۷۰۰ کالری .فست باید یکشنبه و چهارشنبه باشه ‌یکشنبه و چهارشنبه رو بذار ۷۰۰ . بقیش رو ۱۱۰۰ و ۱۰۰۰ و ۱۲۰۰ و ..بچرخه

قند مصنوعی یعنی هرچیزی که توش قند و شکر داشته باشه خوراکی های کارخونه ای نان و سیب زمینی میتونی بخو ...

آها من همون موقع هم نمی‌خوردم فقط نوشابه و شیرینی که اینم دیگه گفتید خوب نیست حذف کردم ماکارونی و برنج هم قند مصنوعی حساب میشه؟

•• شاید سخت، اما امید است ب پایانی زیبا  ...🌱🕊️ 
@لیان_دلوان     @00eshgh00     @parinaz79     @1375shabnan & ...

دمت گرم پایتم رفیق شدید

عضوتاپیک مانکن های زیبا❤️وزن شروع۸۰🥺🥺وزن فعلی۷۵😍تاریخ شروع ۶/۱۲/۱۴۰۲هدف اول۷۵🔓هدف دوم۷۰🔒هدف سوم۶۵🔒هدف چهارم۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒
رمز لطافتش بگو  واسه روز چیت بدرستم ان شاالله

نمیدونم واقعا همیشه خوب میشه ولی اینسری فرق میکرد واقعا نمیدونم🤷‍♀️

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1
سلام عسیسم .خوبی؟ ممنون از تو که پیشنهاد دادی😘

فداتشم عزیز دلمی تو 😘😘

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
فدات عزیزم,من امروزم مراعات کردم ولی نرسیدم وارد کنم ،پیاده روی هم نرسیدم برم😔 پسر کوچیکه‌منم ۳سال ...

کوچواوی من دو سالشه خیلی خیلی توی دست و پاس

امون نمیده به آدم

ایول بگرد اونی که باهاش حس بهتری داری رو پیدا کن و شروع کن به ورزش

پسملی رو هم خدا حفطش کنه وروجکتو

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
به این نمیگن خراب دخمل خوب😂 خراب ندیدیییییی😂

😅😅😅

مر مری ام 😍مامان دخملیا دوقلو هام و آوا جونم🥰پرانرژی و با انگیزه💪عضو گروه قرمز وزن شروع:۸۶  هدف اول:۸۳🔓هدف دوم:۸۰🔓هدف سوم:۷۷🔒 هدف چهارم:۷۴ 🔒هدف پنجم:۷۰ 🔒هدف آخررررر :۶۵🔐یبار تونستم بازم میتونم😍🤩

🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡 ...

😍😍😍😍😍😍😍آخ جون چالش

مر مری ام 😍مامان دخملیا دوقلو هام و آوا جونم🥰پرانرژی و با انگیزه💪عضو گروه قرمز وزن شروع:۸۶  هدف اول:۸۳🔓هدف دوم:۸۰🔓هدف سوم:۷۷🔒 هدف چهارم:۷۴ 🔒هدف پنجم:۷۰ 🔒هدف آخررررر :۶۵🔐یبار تونستم بازم میتونم😍🤩

🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡 ...

بچه های گروه آبی

سلام خوشگلا

چالش جدید داریم به مدت یه هفته که سمیرا جون زحمتشو کشیدن

بخونیدش لطفا

@پروازبلند    

@اسمره    

@راهشیری    

@مارال37    

@شهرعجایب