2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 25042 بازدید | 3554 پست
بخور نترس دکتر بهتر میدونه

میترسم بعدش بدتر شه

اینجا خوندم تاپیکارو بدتر ترسیدم

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@sky9301   سلام عزیز دلم سرگروه شدنت مبارک❤️  گزارش امروز 💙 کالری مجاز = ۱۱۰ ...

فاطیماااااا این چه وضع آب خوردنه؟؟؟ دعبات کنم؟؟؟؟؟

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

واسه من نمیشه  اشتراک گذاری توی همه چی داره جز گالری

شاید گوشیا باهم فرق دارن. اسمتم بگو لطفا خوشگل خانوم

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
واای چقدر خوب. اصلا ورزش صبحگاهی یه چیز دیگه اس. منم یه ساعت پیاده روی کردم البته توی خونه خوشوقت و ...

اره واقعا صبح زود بیدار شدن یه-جیز دیگه ست

کاش میشد بری بیرون پیاده روی کنی روحتو تازه میکنه هوای صبح

چو ایران نباشد تن من مباد💚🤍❤️
همچنین گلم

❤😘😘

💙 عضو گروه آبی💙  وزن بعد بارداری تیرماه 1401 ⬅️ 99 کیلو، کاهش وزن اولیه 20 کیلو...😉👏 تاریخ شروع مجدد رژیم 10 اردیبهشت 1403✌ وزن شروع مجدد 79 کیلو⬅️ وزن هفته اول 78👏 🔆 قد 167 🔆 هدف اول 75 کیلو 🔒هدف دوم 73 کیلو🔒  هدف سوم 71 کیلو 🔒 هدف نهایی 69 کیلو 🔒🤩😉
فداتبشم والا عید من همممه چی خریدم اینو نخریدم😂 حتما میخرم

اشکال نداری میخری✌✌

💙 عضو گروه آبی💙  وزن بعد بارداری تیرماه 1401 ⬅️ 99 کیلو، کاهش وزن اولیه 20 کیلو...😉👏 تاریخ شروع مجدد رژیم 10 اردیبهشت 1403✌ وزن شروع مجدد 79 کیلو⬅️ وزن هفته اول 78👏 🔆 قد 167 🔆 هدف اول 75 کیلو 🔒هدف دوم 73 کیلو🔒  هدف سوم 71 کیلو 🔒 هدف نهایی 69 کیلو 🔒🤩😉
اعصاب خودتو خورد نکن همه متوجه میشن دستت خورده به یکی از همکارا بگو دوباره ادت کنه و توضیح بده دستت ...

اره خداروشکر همش سقف بوده یه ذره از نیمرخم از زاویه چونه 

چیز بدی نبوده پاک کردم کلا 4 نفرم انلاین بوده

لرز گرفته بودم از هووول😅😅 

وای مرررسی😍😍😘😘 خیلی دلم میخواد سالم خوری بشه سبک زندگیم البته که گاهی جشنی و مناسبتی باشه در حد ...

افرین بهت🔥🔥🔥

همینشم درسته💪✌

اره واقعا صبح زود بیدار شدن یه-جیز دیگه ست کاش میشد بری بیرون پیاده روی کنی روحتو تازه میکنه هوای ص ...

ببین سمیه جون حیاط داریم اما پسر کوچولوم شدیدا شیطنت داره و نمیشه تنهاش بذارم برم پیاده روی. اما پارک بری و چند نفر دیگه هم باشن خودش عالیه و آدم سر ذوق میاد. ادامه اش بده حتما حتی وقتی مدارس تعطیل بشن

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...