2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 25042 بازدید | 3554 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم نوش جونت پری جون

ممنون عزیز دلم😘

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد  هرچقدر میشکنیم باز نمک ها دارد🤲❤️عضو گروه قرمز❤️ت شروع۱۴۰۲/۱۱/۵ وزن شروع۱۰۰😣هدف اول۹۵🔓هدف دوم۹۲🔓هدف سوم۸۸🔒هدف چهارم ۸۵🔒هدف پنجم ۸۲🔒هدف اخر ۷۸🔒باذن الله درتاریخ12/14به هدف اولم رسیدم 😍تاریخ ۰۱/۱۲به هدف دومم رسیدم😍وزن فعلی۹۲کیلو
سلام عزیزم نوش جونت

فدات گلم😘

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد  هرچقدر میشکنیم باز نمک ها دارد🤲❤️عضو گروه قرمز❤️ت شروع۱۴۰۲/۱۱/۵ وزن شروع۱۰۰😣هدف اول۹۵🔓هدف دوم۹۲🔓هدف سوم۸۸🔒هدف چهارم ۸۵🔒هدف پنجم ۸۲🔒هدف اخر ۷۸🔒باذن الله درتاریخ12/14به هدف اولم رسیدم 😍تاریخ ۰۱/۱۲به هدف دومم رسیدم😍وزن فعلی۹۲کیلو
سلام مهسا جونم نوش جونت .بار ژله رو بالا زدی؟

قربونت عزیزم

نه ژله معمولی با پودر ژله درست کردم تو کرفس هر لیوان ژله 750کالری داره

ولی رو بسته خودش خیلییی کمتره

دیگه طبق کرفس حساب کردم

عضو تاپیک پرانرڗی 💪رکورد سلامتی 💪تاریخ شروع 2/17 وزن 86      
آفرین زرنگ خودمی تو. نه خسته پهلوون

قربونتم ساناز جون💃💃💪💪

دخترمو صبح ها که میبرم مدرسه از اونور میرم پارک بانوان دیگه تا ۹ونیم مشغولم اونجا🫢💪

چو ایران نباشد تن من مباد💚🤍❤️
قربونتم ساناز جون💃💃💪💪 دخترمو صبح ها که میبرم مدرسه از اونور میرم پارک بانوان دیگه تا ۹ونیم مشغو ...

واای چقدر خوب. اصلا ورزش صبحگاهی یه چیز دیگه اس. منم یه ساعت پیاده روی کردم البته توی خونه

خوشوقت و خوشبختم از آشناییت سمیه جون

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
ببین من مانکنم طوریه که اون نشونه اشتراک بالای صفحه رو که میزنم خود بخود یه عکس از صفحه گزارشم میره ...

مرسی از شما چشم چشم    

رهگذار عمر سیری در دیاری روشن وتاریک....رهگذار عمر راهیست بر فضایی دور یا نزدیک ...کس نمیداند کدامین روز می اید . کس نمیداند کدامین روز میمیرد
ببین من مانکنم طوریه که اون نشونه اشتراک بالای صفحه رو که میزنم خود بخود یه عکس از صفحه گزارشم میره ...

واسه من نمیشه 

اشتراک گذاری توی همه چی داره جز گالری

رهگذار عمر سیری در دیاری روشن وتاریک....رهگذار عمر راهیست بر فضایی دور یا نزدیک ...کس نمیداند کدامین روز می اید . کس نمیداند کدامین روز میمیرد