2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 25042 بازدید | 3554 پست
اشکال نداره تو ک مرتب رعایت کردی و ورزشاتم ک عالی ان انشالله بخر برا بارداری هم نیازت میشه

فداتبشم

والا عید من همممه چی خریدم اینو نخریدم😂 حتما میخرم

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سپید تاپیک اخرمو بخون😑😑😑 همین که جلو خودمو گرفتم کیک و بقیه چیزای دیگه رو بهمراه یخچال نخوردم خی ...

اعصاب خودتو خورد نکن همه متوجه میشن دستت خورده

به یکی از همکارا بگو دوباره ادت کنه و توضیح بده دستت خورد

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

نوووش جوونت گزارشات نسبت به اوایل اشناییمون خیلی هدفمندتر و سالم تر شدن  و ورزشات که حرف ندارن ...

وای مرررسی😍😍😘😘

خیلی دلم میخواد سالم خوری بشه سبک زندگیم البته که گاهی جشنی و مناسبتی باشه در حد رفع هوس میخورم.

ورزشا بخاطر چالشیه که گذاشتم باید هر روز باشه ولی خداروشکر اذیتم نکرده هیچ حالمم بهتر کرده

مرسی عشقم❤❤

سلاااام دلبرجون بشدت مشغول خرید جهاز و سر شلوغ  آخ جون ن تاپیک جدید اینجا اومدین کلا؟؟؟

سلام به روی ماهت عروس زیبا

الهیییی که خوشبخت ترین بشی و تک تک وسایلت رو با عشق استفاده کنی😍😍

اره اسباب کشی کردیم😂😂

شرایطت یکم خاصه نمیتونم بگم وایییی چرا ۸۰ شدی و .... ولی واقعا چرا ۸۰ شدی؟؟🙄🤔😅 خجالت بکش. احسا ...

دکترم رفتم کلی قرص داده مبترسم بخورم بخاطر عوارضش 

همش قرص اعصابه

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

@خزان_نارنجی  

سلام سمیرا جان، 

شیر ۱۰۰

تن ماهی ۱۰۰

ماست ۲۰۰

کدو بخارپز ۵۰

فیبر و ویتامین بعد مسواک شب بادم افتاد دیگه نخوردم. 

جمع کل ۴۵۰

ورزش نیم ساعت تردمیل، چهل و پنج دقیقه دستگاه و وزنه

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
وای من غولم همین ۶۰ لامصبببببههههه

نه من ۶۰ رو خیلی خیلی راحت کم کردم اصلا هم دلم نمیخواست کم شده

بدن ها متفاوته ، انشالله که سخت نیستو خیلی راحت و بدون دردسر کم میشه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1
سلام گلم مرسی عزیزم یه ساعت پیاده روی داشته باش حتما فردا هفته دیگه که وزن کشی کردی حتما حتما سورپ ...

خواهش میکنم ❤️

یک ساعت پیاده روی که اکثر روزها دارم

فکر کنم میزان آب خوردنم کمه

که باید زیادش کنم

عزیز دلم میشه اسم این برنامه رو بگی ؟

مانکن

❤️❤️❤️ دوستان عزیز درسته من حس ششم هستم 80تا90 درصد هم درست میگم ولی این حس هست دلیل نمیشه که شما با حرف من یا کس دیگه زندگیتون رو خراب کنید به عقل خودتون نظر کنید ببینید چیکار کنید حس ششم مثل مشورت کردن با کسی میمونه نه اینکه حتما حرفش رو قبول کنید ممنونم به خاطر دعا های خیری که برام میکنید پیام های قشنگتون که پر از حس آرامش هست حالم رو خوب می‌کنه 😍😍💚💚🤍ایشالا خوشبخت باشید همیشه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️لطفاً دیگه ازم چیزی نپرسید جواب نمی‌دم قسم و قرآن هم ندید ممنونم 💔ایـن راهـی ک دارم مـیرم تهش قشـنگه.. '!️ ❤️عضو گروه قرمز❤️ وزن اولیه: 95.55(17اردیبهشت)🫥 هدف بعدی 🔒90 هدف بعدی 85🔒 هدف بعدی 80🔒 هدف بعدی 75🔒 هدف بعدی 70🔒 هدف بعدی 65🔒 هدف بعدی 60🔒هدف نهایی 58🔒❤️‍🔥