2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 25052 بازدید | 3555 پست
مرسی عزیزم انشالله😘😘😘 خیلی علاقه دارم اگه نخورم اصلا چاق نمیشم مشکلم همینه،خودمم درست میکنم اصل ...

خیلی ضرر داره. کمش کن اگه نمیتونی کلا بذاری کنار

منم دوست دارم اما خوشبختانه وقتی توی لیست خرید مینویسم همسرم نمیخره میگه فایده نداره

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خوشگلا👋❤ دیشب خوابم برد نشد گزارش بدم مصرفی ۱۲۹۶ ورزش هم صبح رقص و حلقه و بعد ازظهر یوگا ...

سلام عزیزم نوش جووونت عزیزم❤

وزن کردی امروز

💙 عضو گروه آبی💙  وزن بعد بارداری تیرماه 1401 ⬅️ 99 کیلو، کاهش وزن اولیه 20 کیلو...😉👏 تاریخ شروع مجدد رژیم 10 اردیبهشت 1403✌ وزن شروع مجدد 79 کیلو⬅️ وزن هفته اول 78👏 🔆 قد 167 🔆 هدف اول 75 کیلو 🔒هدف دوم 73 کیلو🔒  هدف سوم 71 کیلو 🔒 هدف نهایی 69 کیلو 🔒🤩😉
وای خیلی مقاومت سخته واقعا امیدوارم به اون مرحله از عرفان در رژیم برسی که بتونی غلبه کنی🤣

اخ گفتی😁😁

💙 عضو گروه آبی💙  وزن بعد بارداری تیرماه 1401 ⬅️ 99 کیلو، کاهش وزن اولیه 20 کیلو...😉👏 تاریخ شروع مجدد رژیم 10 اردیبهشت 1403✌ وزن شروع مجدد 79 کیلو⬅️ وزن هفته اول 78👏 🔆 قد 167 🔆 هدف اول 75 کیلو 🔒هدف دوم 73 کیلو🔒  هدف سوم 71 کیلو 🔒 هدف نهایی 69 کیلو 🔒🤩😉

صبحانه پنیر .گردو .لواش سبوس دار

ناهار کته کم روغن .قورمه سبزی .سالاد

شام تن ماهی بدون روغن .لواش سبوس دار.

میان وعده بادام زمینی.توت فرنگی.طالبی.چندتا دونه پفیلا.

مصرفی ۱۶۰۰

@پروازبلند    

@__delbar__    

@هراسان    

سلام سلام ... سرگروه جدید آبی و بنفش تغییر کرده! از این به بعد ساناز عزیزم رو تگ کنید لطفا🤗😍 @sk ...

سلام عزیرم چرا 

ممنونم ک بودی انرژی دادی

@sky9301   منو به فرزندی بپذیر😘

صبحانه پنیر .گردو .لواش سبوس دار ناهار کته کم روغن .قورمه سبزی .سالاد شام تن ماهی بدون روغن .لواش ...

نوش جونت گلم

یه چند دقیقه هم  رقصی آذری میرفتی کیف کنیم😉

عضو تاپیک پرانرڗی 💪رکورد سلامتی 💪تاریخ شروع 2/17 وزن 86      

@sky9301   سلام عزیز دلم سرگروه شدنت مبارک❤️ 

گزارش امروز 💙

کالری مجاز = ۱۱۰۰ 

کالری دریافتی = ۱۰۳۵ 

صبحانه💙نان خشک 

میان وعده💙 سیب درختی 

ناهار💙عدس پلو . سبزی . ترشی . ماست 

میان وعده💙سیب زرد . چای با یه حبه قند . نون و سبزی

شام💙نون تافتون . نیمرو 

آب💙نصف لیوان💔

:)
ساناز من اشتباه میگیرمت با لیلی😂

خودمم خودمو اشتباه میگیرم 😂😂😂

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...

سلام رژیمیای نمونه🔥🔥

صبحانه 2 ق غ فرنی، 3 ق غ شیربرنج، لواش 4 کف

ناهار   آش

م.و  شیربرنج، نصف باگت، مربا به 3 ق چ ❌❌ قند مصنوعی

شام  آش ، سنگک 2 کف

کالری مصرفی 1452

کالری مجاز 1480

بیشتر از 1 کیلو کاهش داشتم

@__delbar__    

@sky9301