2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 25047 بازدید | 3554 پست
@پروازبلند     دختر تازه یاد گرفته بودم تگت کنم😂

حالا حالاها باید تگم کنییییییی😎 حالا که سرگروه دارم موتورم روشن میشه و میام به نبرد با رقیبان قدری چون ماراااال سی و هفــــــت😏😎

لیلی هستم
عه چرا؟

آخه واقعا فرصت نمیکنم نسترن جونم

همش اخر شبا نگران و ناراحت میشدم که وقت نکردم بیام گزارشا رو بخونم.... تا صبح فکرم مشغول می موند

اگرم شب زیاد بیام نی نی سایت همسرم حساس میشه

لیلی هستم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام زیتونم. خوبی؟ قبلا هم گفتم بازم میگم تا زمانیکه سرت یکم خلوت شه هستم بعدش دوباره خودت باید برگر ...

سانازیییییی

اینقد خوشحالم که سرگروه دارم

من تازه اینطوری می تونم رعایت کنم

🤗😍

لیلی هستم
آره فقط یه روز ،روز چیتم هست دوشنبه ها ، منم چیزای مضر دلم میخواد و میخورم ولی امروز اصلا ،خوب خوردم ...

آفرین به اراده ات. با همین فرمون جلو بری ماه آینده به وزن ایده آلت میرسی حتما. نخور سوسیس کالباس خیلی مضره مگه اینکه خودت توی خونه درستش کنی. معلوم نیس که چیا بهش اضافه میکنن

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
سانازیییییی اینقد خوشحالم که سرگروه دارم من تازه اینطوری می تونم رعایت کنم 🤗😍

پس بسم الله. انقدر بهت سخت بگیرم که کیف کنی

هرروزم زیتوناتو ببینما

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
سانازیییییی اینقد خوشحالم که سرگروه دارم من تازه اینطوری می تونم رعایت کنم 🤗😍

راستی نیم کیلو کم کردما 🙊🙊🙊🙊🙊🙊

پس بسم الله. انقدر بهت سخت بگیرم که کیف کنی هرروزم زیتوناتو ببینما

حالا برعکس نشه خودم بهت گیر بدم  یوههاهاهاهاههاا    

زیتون ندارمممممم. باید برم بخرم

کاهش وزن مبارک باشههههههه سرگروه چش رنگی خوشگل من  

لیلی هستم
حالا برعکس نشه خودم بهت گیر بدم   یوههاهاهاهاههاا       زیتون ندارمممممم. با ...

تو که باید گیر بدی بهم. وگرنه بحال خودم بذاریم باز زیاد میشه وزنم و میرم پی هله هوله

بخر حتما 😁😁

سلام گزارش روز اولم   ۱۵۰۰ کالری امروز بود کالری دریافتی هم ۱۵۰۰

❤️❤️❤️ دوستان عزیز درسته من حس ششم هستم 80تا90 درصد هم درست میگم ولی این حس هست دلیل نمیشه که شما با حرف من یا کس دیگه زندگیتون رو خراب کنید به عقل خودتون نظر کنید ببینید چیکار کنید حس ششم مثل مشورت کردن با کسی میمونه نه اینکه حتما حرفش رو قبول کنید ممنونم به خاطر دعا های خیری که برام میکنید پیام های قشنگتون که پر از حس آرامش هست حالم رو خوب می‌کنه 😍😍💚💚🤍ایشالا خوشبخت باشید همیشه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️لطفاً دیگه ازم چیزی نپرسید جواب نمی‌دم قسم و قرآن هم ندید ممنونم 💔ایـن راهـی ک دارم مـیرم تهش قشـنگه.. '!️ ❤️عضو گروه قرمز❤️ وزن اولیه: 95.55(17اردیبهشت)🫥 هدف بعدی 🔒90 هدف بعدی 85🔒 هدف بعدی 80🔒 هدف بعدی 75🔒 هدف بعدی 70🔒 هدف بعدی 65🔒 هدف بعدی 60🔒هدف نهایی 58🔒❤️‍🔥

سلام سلام 🥰🥰🥰🥰🥰

کالری دریافتی ۱۲۷۰

آب ۸ لیوان

فعالیت چهل دقیقه پیاده روی توی خونه به همراه حرکات بازو

صبحانه: دو کف سنگک و دو عدد تخم مرغ نیمرو بدون روغن

ناهار: ۹ قاشق برنج و ماهی قزل سرخ شده

شام: چون غذا محلیه و توی مانکن نبود کالری موادشو جدا جدا زدم که شامل سبزی محلی و گوشت چرخ کرده ای و پیاز داغ و لپه و یه کوچولو برنج و رب میشه. با ۵ کف لواش

میان وعده: ۳ تا خرما و یه سیب زرد و یه پرتقال و یه کوچولو عسل

چالش حذف قند مصنوعی رو امروزم رعایت کردم شکر خدا ولی خیلی وسوسه میشم به زور جلوی خودمو نگه داشتم

@__delbar__    

@پروازبلند    

سلام خوشگلا😍چطورین صبحانه نصف لواش و ۱ قوطی پنیر و ۱ گردو م.و یه پرتقال ناهار ۱۲ ق ماکارونی و سا ...

سلام سلام

سرگروه جدید آبی و بنفش تغییر کرده

از این به بعد ساناز عزیزم رو تگ کنید لطفا🤗😍 

@sky9301    

لیلی هستم
سلام بچه ها  صبح نان ، املت ، فلفل سبز 382 شیر ، بادام  148 ناهار نان ، پنیر ، گردو ، خ ...

سلام سلام ... سرگروه جدید آبی و بنفش تغییر کرده! از این به بعد ساناز عزیزم رو تگ کنید لطفا🤗😍

@sky9301    

لیلی هستم