2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 25196 بازدید | 3566 پست
من فکر کردم خوابت برده منو تگ نکردی😂

نه😂😂😂 بعد سریال خوابم براه بود علی اومد گوشیمو بذاره کنار بیدار شدم گزارش چالشمم گذاشتم

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

سلام دلبرک چون ورزش میکنی مشکلی نداره اصلا تو اپ و سایت مای فینس پل که خیلی قدیمی و معتبره وقتی کا ...

سلام به روی ماهت😍😍

سمیرا دعبام میکنه🥺🥺 بهش بگو دعبام نکنه الکی😭

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باشع مرسی آخه شب دیر میخوابیم تا ظهر تو خوابیم دیگه صبحانه و ناهار یکی میشه خودمم دوست ندارم این شکل ...

الهی... سخته اینجوری

ولی خب همون یه لقمه نون پنیر سرپایی بخوری باز خیلی بهتره. بدنت به ویتامین نیاز داره

لیلی هستم
😂😂خسته که بودم واقعاااا کلی کار انجام ااده بودم و جا به جایی

پس خداقوت دلبر دلاور

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
پس خداقوت دلبر دلاور

فداااتشم😍😍

دوباره دارم میرم خونه مامانم این جاده رو اسفالت کردم من😂😂

فداااتشم😍😍 دوباره دارم میرم خونه مامانم این جاده رو اسفالت کردم من😂😂

خوش بکذره عزیزم

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
شاید به خاطر این هست که ورزش نمیکنم اصلا حس و حال ورزش ندارم چندبار خواستم برم باشگاه ثبت نام‌کن ...

ورزش خیلی خیلی مهمه

این مدل حذف کردنا بی فایده هستن مگر اینکه همیشگی باشه یا فقط مقدارش کم بشه

منم تا ورزش نکنم آب تو هاون می کوبم

لیلی هستم
سلام گلم. اشکال نداره این روزا هم میگذره برای همه پیش میاد گاهی دلتنگی و بی حوصلگی و کلافه بودن. تو ...

نه فعلا نمیشه

هم دلتنگ مامانم... هم خواهرم و بابام

راستش دقیق نمیدونم خودم هم... هم دلتنگ هستم هم نیستم

کلا حس و حال خوبی ندارم

حوصله ی کسی رو هم ندارم

دوس دارم برم یه جای دووووور که فقط من بااشم و خدا... قران بخونم و نماز بخونم و همینکارا

برم درویش بشم  

لیلی هستم
نه فعلا نمیشه هم دلتنگ مامانم... هم خواهرم و بابام راستش دقیق نمیدونم خودم هم... هم دلتنگ هستم هم ...

مثل اون سیذارتا 😂😂😂😂😂

خدا بیامرزه پدر و خواهرتو. توی آرامش باشن

سلام دلبرک چون ورزش میکنی مشکلی نداره اصلا تو اپ و سایت مای فینس پل که خیلی قدیمی و معتبره وقتی کا ...

توروخدا ولش کن لیلی .متابولیسم اینو فقط من میدونم چه موذیه😂😂😂 

بازور وزن کم میکنه