2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 25052 بازدید | 3555 پست
سلام به خانم فوتبالیست نوش جونت اگه میان وعده هات رو سالم انتخاب کنی عالی میشه

سلام با اجازه منم گزارش میدم

صبحانه چای دوتا شکلات قهوه یه دونه بيسکوئيت مادر

ناهار یک کفگیر و نصفی برنج آبکش بدون روغن ۲ ق تن ماهی 

میان وعده قهوه و بستنی

شام ماکارونی یک کفگیر با سالاد کلم و ماست 

کل کالریه مصرفی ۱۰۴۱

۶ لیوان آب 

ورزش یک ربع ایروبیک

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین  تگ کردنشو😁

وسط تگ بودم داداشم بلند شد بره😂😂زدم رو ارسال😂😂😂

وای ساعت ۱ و نیم برگشتیم نشستم سریال دیدم تازه میخوام بخوابم

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

@خزان_نارنجی    

سلام سمیرا جان

شیر ۹۰

گل کلم ۱۵۰

سینه مرغ ۲۰۰

بلوبری ۱۵۰

توت فرنگی ۱۵۰

لبو ۱۴۰

ماست یونانی ۲۵۰

ویتامین ۲۰

فیبر نخوردم ولی فیبر غذام زیاد بود خود بخود دیگه نیازی ندیدم. 

جمع کل ۱۱۰۰

ورزش ۴۰ دقیقه تردمیل، صبح نشستم اینجا دیرتر رفتم ورزش دبگه فرصت نشد وزنه بزنم. 

آدم وقتی خونه س خیلی بیشتر گرسنه میشه. وقتی سر کارم تا عصر نمیفهمم چجوری میگذره. تو خونه همه ش غذا جلو چشمته. 

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
ببین  تگ کردنشو😁

خوابش میاد خب خسته اس

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
همگی بخونید لطفا  برام جالبه بعضی از دوستانم کالری مجاز رو با خوراکی هایی مثل بستنی شکلا ...

یکی بیاد اینو به من بگه 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
وسط تگ بودم داداشم بلند شد بره😂😂زدم رو ارسال😂😂😂 وای ساعت ۱ و نیم برگشتیم نشستم سریال دیدم تازه ...

حالا منم فکر کردم خسته بودی واسه سمیرا نوشتم خوابش میومده 😂😂😂😂😂😂

@خزان_نارنجی  

سلام عزیزم 

تاپیک جدیدت مبارک🌹

خیرشو ببینی☺️

الان فرصت کردم بیام وببینم 

عالی مثل همیشه 👍

در آینه دختری میبینم ، زیبا ، سرسخت ، مغرور و تنها...عجب قدرتی دارد چشمانش، این قدرت هر آینه ای را شکوهمند میسازد
سلام  @پروازبلند     لیلی جان امروز حواسم نبود تا آهنگ باز کردم برقصم یادم افت ...

سلام عزیزم خوشحال شدم دیدمت 

سمیرا جان تگم کرد

مرسی که به یادم بودی☺️😍🌹

در آینه دختری میبینم ، زیبا ، سرسخت ، مغرور و تنها...عجب قدرتی دارد چشمانش، این قدرت هر آینه ای را شکوهمند میسازد
سلام عزیزم خوشحال شدم دیدمت  سمیرا جان تگم کرد مرسی که به یادم بودی☺️😍🌹

سلام عزیزم خوبی؟ همیشه به یادت میفتم وقتی میام تاپیک مگه میشه فراموشت کنم ، من رژیمو بلد نبودم شما منو راهنمایی کردی و آوردی تاپیک سمیرا ،خیلی وقته ندیدمت فکر کردم نمیای سایت، هر جا هستی موفق باشی و سلامت💐

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1
@خزان_نارنجی     سلام سمیرا جان شیر ۹۰ گل کلم ۱۵۰ سینه مرغ ۲۰۰ بلوبری ۱۵۰ توت فرنگی ...

نوش جونت .دقیقا موافقم .من روزایی که بیرون باشم قابلیت اینو دارم ۲۴ ساعتم چیزی نخورم ولی وقتی تو خونه ام و 

...🤭