2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 25042 بازدید | 3554 پست
سلام عزیزم. حس غریبی بهت دست نده لطفا. بیا آشنا میشیم خب دوستای سمیرا و دلبر دوستای گل ماهم هستن

سلام به روی ماهت عزیزم❤️ فدای قلب مهربونت 

من فاطیمام کرمان زندگی میکنم 

و این لغزش سومم هست داداچ🤣 

۸۱ بودم شدم ۵۸ از تاپیک رفتم 

خیر سرم شوهر کردم 🤣شد ۶۵ برگشتم تاپیک  ۵۷ و ۹۰۰ شدم

باز رفتم 

اثاث کشی کردم شدم ۶۵ و باز الان اومدم تاپیک😂😅

:)
سلام به روی ماهت عزیزم❤️ فدای قلب مهربونت  من فاطیمام کرمان زندگی میکنم  و این ...

دم عید یه تاپیک بود عکس لباس گذاشته بودن شمارو من اونجا دیدم یادمه یه لباس بلند پوشیده بودی اونجا که اندامت و وزنت خوب بود. احتمالا بعد عید چاق شدی.

منم سانازم. اردبیل زندگی میکنم. اصالتا هم ترکم

منم بعد زایمان دومم ۷۴ شده بودم که ذره ذره دارم کمش میکنم. از آشناییتم خوشحال شدم. دوستای سمیرا و دلبر دوست منم هستن همشون. ایشالا که زودی به وزن ایده آلت میرسی

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از نظر من اینجور مناسبتا اصلا و ابدا مشکل شرعی نداره و گناه نیست. ربطی به دین و شیعه و سنی بودنم نداره. البته که هر شریعتی برای خودش محترمه. ولی اینجور روزا مثل تولد و سالگرد و عید و اینا یه جور یادبود روزای خوش زندگیه که جشن گرفتنشون خیلی هم برای آدم خوبه. من الان داره ۳۳ سالم میشه ولی همسرم هرسال برام تولد میگیره. تولد آنچنانی نه ها در حد یه کیک و یه کادوی خیلی کوچولو

یا هرسال خودم واسه سالگرد ازدواج و عقدم کیک میپزم

اگه مشکلی داشت این روزا که خود کشور روز مرد و زن و عید فطر و قربان و غدیر و اینا رو داره جشن میگیره و صدا و سیما هم این همه فیلم و تصویر از جشنا و شادیها میذاره 

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...

@__delbar__      سلام دلبرم. چطوری؟

امروز ۳۰ دقیقه پیاده روی داشتم توی حیاط و هوای پاک و بهاری

آب ۹ لیوان خوردم

کالری دریافتیمم ۱۳۰۰

صبحانه: فطیر و عسل و گردو خوردم و یه کوچولو هم نوتلا

ناهار: کته سیب زمینی با ماست

شام: سنگک و کتلت و گوجه و ماست

م و: آب هویج و یه شکلات کنجدی

آخر شبم شاید یه لیوان شیرکاکائو بخورم

این شد گزارش امروز من قربانت ساناز

@پروازبلند    

سلام زیتونم. چطوری؟

دم عید یه تاپیک بود عکس لباس گذاشته بودن شمارو من اونجا دیدم یادمه یه لباس بلند پوشیده بودی اونجا که ...

آرهههه یادم اومد😍😅الانم دقیقا همونجوریم وزنم همونی بود ک الان هست حالا بعدا عکس ۵۸ کیلوییمو برات میذارم 

خوشحالم از آشناییت مهربونم❤️دوستای خوبی میشیم براهم✨🌻

:)
آرهههه یادم اومد😍😅الانم دقیقا همونجوریم وزنم همونی بود ک الان هست حالا بعدا عکس ۵۸ کیلوییمو برات م ...

بازم میگم اونجا اندامت خیلی خوب بود. فدات شم 🥰🥰🥰🥰🥰

سلام 

@پروازبلند    

لیلی جان امروز حواسم نبود تا آهنگ باز کردم برقصم یادم افتاد وفات خاموش کردم یکم ورزش کردم دیگه نشد

کالریمم ۸۶۸ شد میخواستم کمتر بخورم نشد دیگه فردا انشالله ۵۰۰

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1
ص= ۱ لیوان شیر ، ۲ ساقه طلایی، ۲خرما م و ۱= ۳ ق نخود پخته ن=۱۰ ق نخود پلو، ۱ لیوان ماست م و ۲= چا ...

سلام عزیز جان

عالی هستی مثل همیشه..

من از فردا استارت قوی میزنم در کنار شما دوستان عزیزم..

نیم ساعت پیاده روی و نیم ساعت هولاهوپ صبح ها-حتما انجام میدم💪💪💪

چو ایران نباشد تن من مباد💚🤍❤️
سلام عزیز جان عالی هستی مثل همیشه.. من از فردا استارت قوی میزنم در کنار شما دوستان عزیزم.. نیم سا ...

انشالله به زودی به ما بپیوندییییی

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙
انشالله به زودی به ما بپیوندییییی

از فردا پر قدرت و با اراده ی بسیار قوی

چون واقعا دیگه از-این حجم از چربی خسته شدم شدیدا

لباسام همه کوچیک شده🤐

چو ایران نباشد تن من مباد💚🤍❤️
از فردا پر قدرت و با اراده ی بسیار قوی چون واقعا دیگه از-این حجم از چربی خسته شدم شدیدا لباسام همه ...

انشالااا عزیزم 

منم مث توووو😂😂

چن سالته؟

قدت چنده

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙