2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 24889 بازدید | 3515 پست
سلام عزیزم. اینجا تازه است😍 به دلت ننشست😂باشه

بخدا دوست دارم عذاب بکشم 😅😅😅

مر مری ام 😍مامان دخملیا دوقلو هام و آوا جونم🥰پرانرژی و با انگیزه💪عضو گروه قرمز وزن شروع:۸۶  هدف اول:۸۳🔓هدف دوم:۸۰🔓هدف سوم:۷۷🔒 هدف چهارم:۷۴ 🔒هدف پنجم:۷۰ 🔒هدف آخررررر :۶۵🔐یبار تونستم بازم میتونم😍🤩

فدای تو‌. خوبی چه خبرا؟ پس خوبه تگت کردم😅

خبر سلامتیت.

خوبیم. شکر

اره عزیزم. لطف کردی بهم.

تهران نیستم. برگردم به طور جدی مجدد میام و شروع میکنم‌

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زیرگروه شمام عزیزم وزن ۹۸ قد ۱۶۵ وزن هدف ۷۵ فعلا میخام ب این وزن برسم 

بیا رقیب بشیم😍

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙
@ملکه_اردیبهشت     @هراسان     @1375shabnan     رفقای قدیمی بف ...

سلام عزیز دلم

مبارک باشه

برم پستای اول تاپیکو بخونم

هستم در خدمتتون😘

عضو تاپیک پرانرڗی 💪رکورد سلامتی 💪تاریخ شروع 2/17 وزن 86      
سلام سلام پری جونم والا دخملم من هیچکسی رو تگ نکردم! گفتم همه از پست خزان متوجه میشن و میان دیگه ا ...

باشه پس دلخوریم رفع شد

هرچند باید تگم میکردین

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد  هرچقدر میشکنیم باز نمک ها دارد🤲❤️عضو گروه قرمز❤️ت شروع۱۴۰۲/۱۱/۵ وزن شروع۱۰۰😣هدف اول۹۵🔓هدف دوم۹۲🔓هدف سوم۸۸🔒هدف چهارم ۸۵🔒هدف پنجم ۸۲🔒هدف اخر ۷۸🔒باذن الله درتاریخ12/14به هدف اولم رسیدم 😍تاریخ ۰۱/۱۲به هدف دومم رسیدم😍وزن فعلی۹۲کیلو
یعنی عاشق گزارش دادنتم بنظر من یکی از اعضای فعال و کار درست تاپیک خزانی     خوشمزه ها نو ...

فدات عزیزم😘لطف داری

چند روزه نبودم و مدتیه وزنم نیومده پایین متاسفانه چون مرتب ورزش نکردم و غذای رژیمی درست نکردم میانوعده درست حسابی نداشتم اکثرا کالری هام خلاصه شده توی وعده های اصلی

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد  هرچقدر میشکنیم باز نمک ها دارد🤲❤️عضو گروه قرمز❤️ت شروع۱۴۰۲/۱۱/۵ وزن شروع۱۰۰😣هدف اول۹۵🔓هدف دوم۹۲🔓هدف سوم۸۸🔒هدف چهارم ۸۵🔒هدف پنجم ۸۲🔒هدف اخر ۷۸🔒باذن الله درتاریخ12/14به هدف اولم رسیدم 😍تاریخ ۰۱/۱۲به هدف دومم رسیدم😍وزن فعلی۹۲کیلو

عزیزم من ۲ روز از پریودیم گذاشت و نمیدونم باردارم یا نه..

میشه فقط رژیم بگیرم بدون ورزش. تا ۱ هفته دیگه ببینم چی میشه؟

@خزان_نارنجی    

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙

@__delbar__    

سلام گلم. خوبی؟

امروز ۴۵ دیقه پیاده روی داشتم به همراه حرکات مربوط به بازو مثل قیچی و طناب

آب هم ۹ لیوان مصرف کردم

بابت بستنی شرمنده. پسرم خواست خریدم براش بعدش ادا درآورد نخورد مجبور شدم خودم بخورم. سعی میکنم دیگه رعایت کنم

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...

@پروازبلند    

سلام زیتونم.خوبی؟

اون پادکست فرمین رو گوش دادم تموم شد.دست گلت درد نکنه خیلی جالب بود. فردا چی گوش بدم؟ کدومش بهتره از نظر خودت؟

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
2810