2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 24892 بازدید | 3515 پست
سلام عزیزم. اینجا تازه است😍 به دلت ننشست😂باشه

بخدا دوست دارم عذاب بکشم 😅😅😅

مر مری ام 😍مامان دخملیا دوقلو هام و آوا جونم🥰پرانرژی و با انگیزه💪عضو گروه قرمز وزن شروع:۸۶  هدف اول:۸۳🔓هدف دوم:۸۰🔓هدف سوم:۷۷🔒 هدف چهارم:۷۴ 🔒هدف پنجم:۷۰ 🔒هدف آخررررر :۶۵🔐یبار تونستم بازم میتونم😍🤩

فدای تو‌. خوبی چه خبرا؟ پس خوبه تگت کردم😅

خبر سلامتیت.

خوبیم. شکر

اره عزیزم. لطف کردی بهم.

تهران نیستم. برگردم به طور جدی مجدد میام و شروع میکنم‌

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زیرگروه شمام عزیزم وزن ۹۸ قد ۱۶۵ وزن هدف ۷۵ فعلا میخام ب این وزن برسم 

بیا رقیب بشیم😍

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙
@ملکه_اردیبهشت     @هراسان     @1375shabnan     رفقای قدیمی بف ...

سلام عزیز دلم

مبارک باشه

برم پستای اول تاپیکو بخونم

هستم در خدمتتون😘

عضو تاپیک پرانرڗی 💪رکورد سلامتی 💪تاریخ شروع 2/17 وزن 86      
سلام سلام پری جونم والا دخملم من هیچکسی رو تگ نکردم! گفتم همه از پست خزان متوجه میشن و میان دیگه ا ...

باشه پس دلخوریم رفع شد

هرچند باید تگم میکردین

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد  هرچقدر میشکنیم باز نمک ها دارد🤲❤️عضو گروه قرمز❤️ت شروع۱۴۰۲/۱۱/۵ وزن شروع۱۰۰😣هدف اول۹۵🔓هدف دوم۹۲🔓هدف سوم۸۸🔒هدف چهارم ۸۵🔒هدف پنجم ۸۲🔒هدف اخر ۷۸🔒باذن الله درتاریخ12/14به هدف اولم رسیدم 😍تاریخ ۰۱/۱۲به هدف دومم رسیدم😍وزن فعلی۹۲کیلو
یعنی عاشق گزارش دادنتم بنظر من یکی از اعضای فعال و کار درست تاپیک خزانی     خوشمزه ها نو ...

فدات عزیزم😘لطف داری

چند روزه نبودم و مدتیه وزنم نیومده پایین متاسفانه چون مرتب ورزش نکردم و غذای رژیمی درست نکردم میانوعده درست حسابی نداشتم اکثرا کالری هام خلاصه شده توی وعده های اصلی

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد  هرچقدر میشکنیم باز نمک ها دارد🤲❤️عضو گروه قرمز❤️ت شروع۱۴۰۲/۱۱/۵ وزن شروع۱۰۰😣هدف اول۹۵🔓هدف دوم۹۲🔓هدف سوم۸۸🔒هدف چهارم ۸۵🔒هدف پنجم ۸۲🔒هدف اخر ۷۸🔒باذن الله درتاریخ12/14به هدف اولم رسیدم 😍تاریخ ۰۱/۱۲به هدف دومم رسیدم😍وزن فعلی۹۲کیلو

عزیزم من ۲ روز از پریودیم گذاشت و نمیدونم باردارم یا نه..

میشه فقط رژیم بگیرم بدون ورزش. تا ۱ هفته دیگه ببینم چی میشه؟

@خزان_نارنجی    

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙

@__delbar__    

سلام گلم. خوبی؟

امروز ۴۵ دیقه پیاده روی داشتم به همراه حرکات مربوط به بازو مثل قیچی و طناب

آب هم ۹ لیوان مصرف کردم

بابت بستنی شرمنده. پسرم خواست خریدم براش بعدش ادا درآورد نخورد مجبور شدم خودم بخورم. سعی میکنم دیگه رعایت کنم

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...

@پروازبلند    

سلام زیتونم.خوبی؟

اون پادکست فرمین رو گوش دادم تموم شد.دست گلت درد نکنه خیلی جالب بود. فردا چی گوش بدم؟ کدومش بهتره از نظر خودت؟

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
2810