2777
2789
عنوان

عواقب فاجعه بار کودک همسری

650 بازدید | 60 پست

بچه ها من خودم مادرم 14 سالش بوده که دنیا اومدم اونقدر پیر شدم از دستش چون به جای اینکه اون مسوول کاراش باشه من مسول کارای اون بودم یعنی انگار من مادر اون بودم نه اون مادر من 

به خدا نکنید اینکارارو که در حق هم دختر ظلم میشه هم بچه هاش که زیر دست یه بچه یزرگ میشن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادر منم ۱۳ 

و بله هممون رو دق داره

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

الهی حق داری

یه سوال ازت بپرسم

حست نسبت به اینکه مادرت جونه و سالم چیه

کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم.        متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد

الهی حق دارییه سوال ازت بپرسمحست نسبت به اینکه مادرت جونه و سالم چیه

خیلی ازون نظر خوبه ولی همیشه دنبال خوشگذرانی هستن و کمتر به فکر بچه و ایندش و این چیزا هستن بچه ها خیلی خیلی اذیت میشن 

ربطی نداره خب الان ۱۴ سالش نیست

تمام فرصتها رو دیگه ازمون گرفته بله که الان 14 سالش نیست اونقدر ما سختی کشبدیم مثل یه مادربزرگ تجربه داریم 

هیچ کاری بلد نبود نه بچه داری نه شوهرداری و..  سه تا بچه رو من بزرگ کردم که بچه اول بودم دنبال رنگ مو و ارایش و.... این چیزا بود 

کودک همسری رو به هیچ وجه قبول ندارم

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه💎🔗خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍💍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨