2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 30959 بازدید | 4604 پست
اینم شوک دوم

خدا بخیر کنه از شوک سوم 

مهمون دارم فردا نهار😂😂😂 

پیششون نمیتونم وزن کنم غذاهارو چشمی باید بزنم

وزن شروع : 79 (1403/8/30) 🧡 وزن فعلی : 73.5 🧡 وزن هدف : 65 🧡 قد : 160

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

@خزان_نارنجی @مارال37 @آینازخانوووووووووم سلام دخترا چطورید چخبر مجاز ۱۳۰۰مصرفی ۱۰۸۴

سلام عزیزم ماشالله بهت💪نوش جانت

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1
سلام آیناز بانو نوشش جونتتتت به به حلیم

سلاام جیگری من دیروز تا اخر شب خونه مادر بودم یکمم بالا از کالری مجاز امروز جبران کردم✌😋

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

@خزان_نارنجی @مارال37 @آینازخانوووووووووم سلام دخترا چطورید چخبر مجاز ۱۳۰۰مصرفی ۱۰۸۴

سلام قربونت تو خوبی کالریمو دیشب نشد بدم امروز گزارش میدم

بگم که دیروز یکم بالا زد از مجاز امروز جبران میشه😁

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

@آینازخانوووووووووم کوجایییی

جیییییغ اینجام دیروز خونه مامان بودم

بپا دور نشم از کالری شماری🤩

سلام خوبین همگی

من دیروز نبودم 

امروز با کالری 1350 بستم اخر هفته سخته خونه مامان میریم

ولی تلاشمو میکنم بهتر شم و قوی تر ادامه بدم

چند شنبه وزن گیریه؟

صبحانه... تخم مرغ ابپز، لواش، مربا انجیر، کره بادام زمینی، خرما

ناهار... کتلت ، باگت، کاهو، گوجه، خیارشور

م.و.... کیک یخچالی

شام... کته گوجه و ماست

پیاده روی ... 1 ساعت

کالری مجاز 1377 بود

@tanha_766    

@خزان_نارنجی    

سلام خوبین همگیمن دیروز نبودم امروز با کالری 1350 بستم اخر هفته سخته خونه مامان میریمولی تلاشمو میکن ...

نوش جان عزیزم

‌جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند...چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی...

متاسفانه من امروز اصلا خونه نبودم وقت نشد کالری شماری کنم رفتیم فاتحه یکم زیادی شد کالریم 

‌جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند...چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی...

@خزان_نارنجی    

@tanha_766    

سلام 

مجاز ۱۳۵۰

مصرفی ۴۸۹ فست🥰 

صبحونه نخوردم 

میان وعده

پرتقال 

نهار 

دو تا تخمرغ آبپز

میان وعده

دو تا خرما 

شام 

۱۵۵ گرم سیب‌زمینی پخته

۱۰ گرم کره 

امروز بدون نون و برنج 💪☺️

@خزان_نارنجی @tanha_766 سلام مجاز ۱۳۵۰مصرفی ۴۸۹ فست🥰 صبحونه نخوردم میان وعدهپرتقال نهار دو تا تخم ...

نوش جان عزیزم من چند روزه عصبیم اصلا درست درمون رعایت نکردم حالم یکم اوکی نیست

چرا عزیزم هممون والا یجوری درگیریم حالمون خوب نیست ولی بیخیال باش فکر خیال نکن ب فکر خودت باش بقیه چیز مهم نیست ولش کن همه چی ب وقتش حل میشه🌹

ایشالا زودتر اوکی شب😘