2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 32985 بازدید | 4872 پست

سلام خداقوت به همه ورزشکارا

گزارش چهارشنبه

فست ۱۶/۸ بودم 

کالری مجاز ۱۳۲۰

کالری مصرفی ۱۳۲۶

کالری سوزانده ۱۶۰ تا پیاده روی

دوستان روزای عادی کالری مصرفی تون رو پر کنید وگرنه استپ وزنی میگیریدا از ما گفتن بود.

من شیربرنج رو هم با نمک دوست دارم هم با شکر

امروز هم ۱۶/۸ گرفتم و خگخ هستم.

آهای خوش اندامها سلام.                        گروه بنفش  من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲  هدف اول:۷۰ هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

راستی سعی کنید سایزاتون رو یه جا بنویسید هفته ای یه بار یا ماهی یه بار تغییرات تون رو توش بنویسید گاهی کاهش وزن کمه اما کاهش سایز خوبه.

آهای خوش اندامها سلام.                        گروه بنفش  من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲  هدف اول:۷۰ هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دخترا شما شیر برنج با نمک میخورین یا با شکر

من اصلا شیربرنج دوست ندارم نمیخورم

خداروشکر یه چیز هست من بهش علاقه نداشته باشم

ولی خانواده م با مربای گل محمدی دوست دارن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1
۸۰۰ تا خوردم تا الان😂 ۴۰۰ تا تا اخر شب ولی بیشتر نمیخورممم

امشب سالادو هستی؟

به من یه سری گفته بودن سس مایونز بدون چربی هست کاش از اون میخریدم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1
من اصلا شیربرنج دوست ندارم نمیخورمخداروشکر یه چیز هست من بهش علاقه نداشته باشمولی خانواده م با مربای ...

چ جالب من فقط با نمک میتونم بخورم

‌جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند...چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی...