2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 24983 بازدید | 3544 پست
نخییییر یادمه قشنگم،آره عزیزم من خودم قبلاً ۶۸ شدم خیلی بد بودم و بهم نمیومد،البته اینم بگم من الان ...

😘😘😘

الان ۷۰/۵۰۰ هستم ،قدم ۱۶۶ یا ۱۶۵ هستم 

آره ۶۵ رو خیلی دوست دارم یکم نگرانم که نکنه باز خیلی کم شه وزنم ،دیگه آخرش ۶۳ دیگه کمتر از اون اصلا بهم نمیاد

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام نوش جان عزیزم و خدا قوت

ممنون گلم سلامت باشی

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد  هرچقدر میشکنیم باز نمک ها دارد🤲❤️عضو گروه قرمز❤️ت شروع۱۴۰۲/۱۱/۵ وزن شروع۱۰۰😣هدف اول۹۵🔓هدف دوم۹۲🔓هدف سوم۸۸🔒هدف چهارم ۸۵🔒هدف پنجم ۸۲🔒هدف اخر ۷۸🔒باذن الله درتاریخ12/14به هدف اولم رسیدم 😍تاریخ ۰۱/۱۲به هدف دومم رسیدم😍وزن فعلی۹۲کیلو

صبحانه:۲کف سنگک،پنیر یه قوطی کبریت،گردو۱عدد

میان وعده:۱۰ عدد مویز و چای

ناهار:۴کف سنگک دوتا کتلت(اندازه کف دست)با ی کاسه سالاد

میان وعده:سیب ک روش عسل و دارچین زدم

شام:ی لیوان ذرت و قارچ و لوبیا سبز

قبل شام ی لیوان شیر دارچین 

کالری کل ۱۳۰۰

@mom_artinam  

@خزان_نارنجی     

صبحانه:۲کف سنگک،پنیر یه قوطی کبریت،گردو۱عدد میان وعده:۱۰ عدد مویز و چای ناهار:۴کف سنگک دوتا کتلت(ا ...

نوووش جونت عزیزم من میخوام تگت کنم نمیشه نمیدونم چرا

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙
همچنین خودت قشنگم🥰❤ مرررررسی خوش انرررژی❤

😘😘😘😘😘😘😘

💙 عضو گروه آبی💙  وزن بعد بارداری تیرماه 1401 ⬅️ 99 کیلو، کاهش وزن اولیه 20 کیلو...😉👏 تاریخ شروع مجدد رژیم 10 اردیبهشت 1403✌ وزن شروع مجدد 79 کیلو⬅️ وزن هفته اول 78👏 🔆 قد 167 🔆 هدف اول 75 کیلو 🔒هدف دوم 73 کیلو🔒  هدف سوم 71 کیلو 🔒 هدف نهایی 69 کیلو 🔒🤩😉

@__delbar__    

سلام عزیزم

صبحانه: بربری و عسل و گردو

ناهار: لواش و سیب زمینی سرخ شده و سینه مرغ سرخ شده و گوجه سرخ شده (ترکیب بودن باهم) و سالاد شیرازی

شام: برنج و قیمه

میان وعده: آب هویج و هندوانه و کراکر نمکی

آب: ۸ لیوان

فعالیت: ۴۵ دیقه پیاده روی و چندتا حرکات بازو (۲۰۰ کالری)

کالری مصرفی: ۱۳۶۰

میگم دلبر سپیدم میدونما کالریم زیاد شده ولی خب اومدیم خونه بابام بعدش بابام معلم بازنشسته اس بخاطر روز معلم یه شیرینی کوچولو خونشون بخورم یا نخورم ها چی میگی بخورم یا نخورم بخورم یا نخورم بخورم یا نخورم؟ 🫠🫠🫠🫠🫠🫠

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...

سلام عزیزای من🤩

امروز فست بودم😉💪

چیزایی که خوردم

نصف باگت صبح

6 ق غ پلو سفید+ 4 ق عغ خورشت مرغ

نصف باگت

خربزه 3 قاچ

هندونه اندکی

1 دونه خرما

کالری مصرفی 631

کالری مجاز 700 ( دو هفته اول رو زیر 700 میبندم)

ورزش  

فقط صبح حدود 20 دقیقه پیاده روی داشتم

نیم ساعت دیگه حرکات شکم روز سوم چالش شکم پهلو رو میرم

@__delbar__    

@پروازبلند    

💙 عضو گروه آبی💙  وزن بعد بارداری تیرماه 1401 ⬅️ 99 کیلو، کاهش وزن اولیه 20 کیلو...😉👏 تاریخ شروع مجدد رژیم 10 اردیبهشت 1403✌ وزن شروع مجدد 79 کیلو⬅️ وزن هفته اول 78👏 🔆 قد 167 🔆 هدف اول 75 کیلو 🔒هدف دوم 73 کیلو🔒  هدف سوم 71 کیلو 🔒 هدف نهایی 69 کیلو 🔒🤩😉
@__delbar__     سلام عزیزم صبحانه: بربری و عسل و گردو ناهار: لواش و سیب زمینی سرخ ش ...

سلام خوشگل من نوش جونت😘😘

باریکلا بابت ورزشت👏👏

از دست تو😂😂😂😂

بخاطر گل روی بابای گلت بخور ولی قول بده فردا رقص یا پیاده روی داشته باشی هر چقدر تونستی👍

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

سلام عزیزای من🤩 امروز فست بودم😉💪 چیزایی که خوردم نصف باگت صبح 6 ق غ پلو سفید+ 4 ق عغ خورشت مر ...

سلام سلااااام😍😍

باریکلا زهرا خااانم چه کررررده👏👏👏👏

نوش جونت😘

ورزشات👌

زهرا پسری رو از شیر گرفتی؟

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛