2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 25002 بازدید | 3548 پست
سلام خوشگل من نوش جونت😘😘 باریکلا بابت ورزشت👏👏 از دست تو😂😂😂😂 بخاطر گل روی بابای گلت بخور و ...

چشم گلم حتما. حالا فعلا که نخوردم شایدم اصلا نخورم گفتم محض احتیاط اجازشو بگیرم

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
سلام سلااااام😍😍 باریکلا زهرا خااانم چه کررررده👏👏👏👏 نوش جونت😘 ورزشات👌 زهرا پسری رو از شیر ...

قربونت سپیده بالا شکمم خداوشکر باز جمع شده 

مانتوهای عیدم داشتن برام تنگ میشدنا شلوارم 

انشالله پیش میرم همینطور هدفمند تا زیر 70🔥

شیر فقط برا خواب میخوره در طول روز نمیخوره

شیر خشکی بود

تازه شرو کردم شیر پاستوریزه دارم میدمش اروم اروم جایگزین شه بعد یادش بدم با نی بخوره

شب هنو برا شیر پامیشه 

شیر مادر اسونتر بود تجرشو داشتم 

💙 عضو گروه آبی💙  وزن بعد بارداری تیرماه 1401 ⬅️ 99 کیلو، کاهش وزن اولیه 20 کیلو...😉👏 تاریخ شروع مجدد رژیم 10 اردیبهشت 1403✌ وزن شروع مجدد 79 کیلو⬅️ وزن هفته اول 78👏 🔆 قد 167 🔆 هدف اول 75 کیلو 🔒هدف دوم 73 کیلو🔒  هدف سوم 71 کیلو 🔒 هدف نهایی 69 کیلو 🔒🤩😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چشم گلم حتما. حالا فعلا که نخوردم شایدم اصلا نخورم گفتم محض احتیاط اجازشو بگیرم

چشمت سلامت😘😘

خدا پدر عزیزت رو حفظ کنه💃

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

چشمت سلامت😘😘 خدا پدر عزیزت رو حفظ کنه💃

@sky9301    اون استیکر رقص دستم بهش خورد و ارسال شد نمیشه ویرایشش کنم شرمنده

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

قربونت سپیده بالا شکمم خداوشکر باز جمع شده  مانتوهای عیدم داشتن برام تنگ میشدنا شلوارم  ...

خداروشکر عزیزدلم😘

هیچ حسی قشنگ تر از این نیست که ببینی لباسات دارن بهت میگن لاغر شدی🤩😍

خب خوبه پس رژیم اذیتت نمیکنه

اره شیر مادر که واقعا یه چیز دیگست👍👍

@sky9301    اون استیکر رقص دستم بهش خورد و ارسال شد نمیشه ویرایشش کنم شرمنده

چه ایرادی داره عزیزم؟ خدا پدر گلتو برات نگه داره

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
چه ایرادی داره عزیزم؟ خدا پدر گلتو برات نگه داره

قربونت برم مهربونم

قربونت برم مهربونم

عزیز دلمی

نوش جونت عزیزدلم

سلام عزیزم من امروز اندازه مجازم خوردم ولی عصر شیرینیو بستنی. خوردم دعوام نکن گناه دارم خیلی هوس کردم خب

صبحانه:عدسی ۱۰۰ گرم+سنگک

ناهار:۱۲۵ گرم کته بدون روغن+مرغ و بادمجان

عصرونه:نون خامه‌ای+بستنی شکلاتی

شام:۱۳۰ گرم کته بدون روغن+مرغو بادمجون

مصرفی:۱۵۳۳

مجاز:۱۵۸۰

🧡

سلام خوشگلا👋❤

ص : ۲ کف سنگک و ۲۰ گرم پنیر و یک لیوان هندوانه خرد شده👈(۲۴۲)

م و : شکلات تلخ و قهوه👈(۵۲)

ن : ۱۰ ق ته چین گوشت و سبزی خوردن👈(۵۰۱)

م و : یو موز و ۲ لیوان طالبی خرد شده👈(۲۲۹)

ش : ۲ تا تخم مرغ و یو کف سنگک و سالاد👈(۲۶۳)

آب : ۱۱ لیوان

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋

مجاز : ۱۲۰۰

مصرفی : ۱۲۸۷ 

(چون ورزشم زیاده گرسنم میشه واقعا بخاطر همین بالا میزنه)

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋

🏋‍♀️ ورزش : صبح : ۲۵ دقیقه حلقه و ۲۰ دقیقه رقص ، بعدازظهر : ۳۰ دقیقه یوگا و ۱۵ دقیقه کششی👈(حدود ۴۰۰ کالری سوزانده)

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋

@خزان_نارنجی     ، @dokhtare_tabiat     ، @پروازبلند