2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 24911 بازدید | 3519 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فست ۱۶/۸ ؟ یا ۵۰۰ تایی؟ اگه ۵۰۰ تایی رو میگی سعی کن بیشتر پروتئین بخوری مغزیجات و چیزای مقوی بخوری

۱۶/۸

چون شاغلم تایم هشت ساعتمو میزارم همون صب تاعصر که سرکارم

دیگه از چهارپنج تا ساعت ده گرسنم میشه

۱۶/۸ چون شاغلم تایم هشت ساعتمو میزارم همون صب تاعصر که سرکارم دیگه از چهارپنج تا ساعت ده گرسنم میش ...

بنظرم نگیرش نهایتا اگه اذیتت میکنه

یا روزای تعطیل بگیر

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

@خزان_نارنجی     @پروازبلند    

سلام خوبین خواهرا ببخشید من دیروز گزارش ندادم رعایتم کردما ولی نتم قطع شد کلا دوسه روزه نتم‌داغونه حتی آنتنم ندارم گاهی نمیدوم چرا کالری مصرفی دیروزم شد۱۶۳۰ کالری مجاز ۱۶۴۰

گزارش امروزم

صبحانه نیمرو و نان لواش و چای و خرمای خشک ۲۸۸کالری

م و صبح هندوانه و چای و خرمای خشک ۴۸ کالری

ناهار سینه مرغ و گوجه و نان لواش و دوغ ۴۰۵کالری

م و عصر شیر و خرمای خشک و تخمه ۱۴۴کالری

شام خورشت بادمجان و برنج و سبزی و دوغ ۵۷۶ کالری

م و شب هندوانه و موز ۱۹۱کالری

کالری مجاز ۱۶۴۰

کالری مصرفی ۱۶۵۰🙈

ورزش یک ساعت بدنسازی

چالش حذف قند

آب ۵لیوان

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد  هرچقدر میشکنیم باز نمک ها دارد🤲❤️عضو گروه قرمز❤️ت شروع۱۴۰۲/۱۱/۵ وزن شروع۱۰۰😣هدف اول۹۵🔓هدف دوم۹۲🔓هدف سوم۸۸🔒هدف چهارم ۸۵🔒هدف پنجم ۸۲🔒هدف اخر ۷۸🔒باذن الله درتاریخ12/14به هدف اولم رسیدم 😍تاریخ ۰۱/۱۲به هدف دومم رسیدم😍وزن فعلی۹۲کیلو

سلام عزیزم حالت چطوره خوبی؟؟؟؟

من به چندمدت زیرنظر تاپیکت بودم و کاهش وزن داشتم از۶۵رسیدم به۵۷ میخام دوکیلو دیگه کم کنم ولی چند وقته گیرم رو۵۷میرم رو۵۶ دوباره برمیگردم رو۵۷

بنظرتون علتش چیه؟؟؟؟؟

ابنم بگم نسبت به قبل انرژی ندارم خسته شدم از رژیم🥴😭

@خزان_نارنجی    

یبار تونستم اینبارم میتونم💪.                                                       پیش به سوی هدف قشنگ😍                                                    عضو تاپیک  لاغری دورهمی دوستانه                                                  وزن اولیه ۶۳(22آذر)                                                                  وزن هدف۵۷😍🥹                                                                      هفته اول👈(۲۶آذر وزن۶۱۵۵۰😍) هفته دوم👈(۳دی وزن۶۱۰۵۰😍) هفته سوم👈(۱۷دی وزن۶۰۵۰۰😍)  هفته چهارم👈(۲۴دی۶۰۱۰۰😍)           هفته پنجم👈(ا بهمن۶۰😍) هفته ششم👈(۸بهمن۵۹۹۰۰😍) هفته هفتم👈(۱۵بهمن۵۸۹۵۰😍).   هفته هشتم👈(۲۲بهمن۵۸۴۵۰😍) 👈هفته یازدهم(۲۰اسفند۵۷۷۵۰😍)  👈هفته دوازدهم (۲۷اسفند۵۶۸۰۰💃)👈 هفته سیزدهم (۱۲ فروردین ۵۷۴۵۰🥲🥹😥) 👈هفته پانزدهم(۲۶فروردین۵۷۱۵۰😍) 👈هفته شانزدهم (۲اردیبهشت۵۷۲۰۰) 👈هفته هفدهم(۱۶اردیبهشت۵۶۹۵۰) 👈 هفته بیستم (۶ خرداد۵۶۶۵۰😍)
روش های کالری شماری و محاسبه آن ۱_کالری شماری خطی یا ثابت ۲_کالری شماری زیگزاگی یا نوسانی ب ...

با کالری شماری زیگزاگی دیگه فستینگ نداریم؟؟من نمیتونم تایم زیادی گرسنه باشم