2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 24919 بازدید | 3521 پست
سلام دخمل....قربونت تو‌ برم من.....مرسی عسلم.. .مگه‌چند کیلو اضافه کردی؟؟؟من تا 63 هم‌پایین اومدم ب ...

من تا ۶۸ ۶۹ رفتم الان ب سلامتی ۸۰ام 🤣🤣🤣

یعنی پوووخ شدم رسما 🤣🤣🤣

جووووون چ جیگری شدی تو بیا عکس یده ببینمت 🤗❤

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آپ تناسب اتدام داری مخصوص شکم . پلانک هم عاالیه

سلام به سمیرا عزیز

گزارش دوشنبه کالری مجاز۱۱۰۰ مصرفی۹۴۶

آب ۵ لیوان ورزش....

رهگذار عمر سیری در دیاری روشن وتاریک....رهگذار عمر راهیست بر فضایی دور یا نزدیک ...کس نمیداند کدامین روز می اید . کس نمیداند کدامین روز میمیرد
من تا ۶۸ ۶۹ رفتم الان ب سلامتی ۸۰ام 🤣🤣🤣 یعنی پوووخ شدم رسما 🤣🤣🤣 جووووون چ جیگری شدی تو بیا ع ...

مرسی قشنگم...عسک که‌ندارم...یکی میگیرم میفرستم ببینی.

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
مرسی قشنگم...عسک که‌ندارم...یکی میگیرم میفرستم ببینی.

مرسی عزیزم ❤🤗

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
سلام خوشگلم نوش جونت  فعلا ایشون رو تگ کنید تا ساناز جون برگرده @مارال37    

سلام  چشم  

رهگذار عمر سیری در دیاری روشن وتاریک....رهگذار عمر راهیست بر فضایی دور یا نزدیک ...کس نمیداند کدامین روز می اید . کس نمیداند کدامین روز میمیرد

سلاممم جانم🥰💓

@خزان_نارنجی‍ 

ص💓نون و پنیر و گردو

م و ۱💓توت فرنگی🍓

ن💓۷قاشق برنج و ۱ ملاقه عدس

م و ۲💓 چای و خرما ۲ عدد

ش💓دلمه🥺😋

کالری مصرفی ۱۷۰۰

مجاز ۱۸۰۰

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙