2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 24814 بازدید | 3496 پست

@خزان_نارنجی    

سلام سمیرا جان

شیر ۲۰۰

کباب تابه ای ۶۵۰

زیتون ۶۰

توت فرنگی ۱۵۰

فیبر ۵۰

ویتامین ۲۰

جمع ۱۱۳۰

ورزش نیم ساعت تردمیل نیم ساعت دستگاه و وزنه

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
آره مرسی از دلداریت انشالله که جبران شه من الان دیدم تاپیک جدیده و من چه پستی گذاشتم از سمیرا خجا ...

نه عزیزم این چه حرفیه

بهرحال تو پروسه ی کاهش وزن پیش میاد... فقط باید سعی کنیم خیلی کم باشه 

لیلی هستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام👋❤ ص : یک کف سنگک و ۲۰ گرم پنیر👈(۸۱) م و : قهوه ن : ۱۰ ق دمپخت گوجه و نصف لیوان ماست و خ ...

یووو سلاااام بلند و یوووو نوش جاااان بلندتر به یوووو دخمل ورزشکار و خوشگلللللل که اسمش دلبره

لیلی هستم
سلام اومدم گزارش بدم‌دیدم تاپیک قفله همینجوری یهویی اینجا رو پیدا کردم دیدم همه رو تگ کردین با خبر ...

سلام سلام پری جونم

والا دخملم من هیچکسی رو تگ نکردم! گفتم همه از پست خزان متوجه میشن و میان دیگه

البته بجز مارال که رقیبمه  

لیلی هستم
عزیزدل ممنونم از انرژی ک میدی💙💙 سرگروه جون اسمت چیه؟

من لیلی هستم عزیزم

امیدوارم که به وزن هدفت برسی... لطفا همینجوری با اراده بمون و ادامه بده و مثل خیلیای دیگه یهو غیب نشو... بذار ازت انگیزه بگیریم  

امید من به شما دبستانی هاست .عه  نه ببخشید   به شما گروه آبی هاست      

لیلی هستم
سلام عزیزم چه جالب  منم امروز چیت کردم فقط چهار کیلومتر پیاده روی کردم و یک شام فوق سبک خور ...

سلام سلام

نوش جونت

پس دیروز کلا چیت دی بوده واسه خیلیامون  

واسه من اول هفته از سه شنبه شروع میشه  

لیلی هستم
سلام سلام پری جونم والا دخملم من هیچکسی رو تگ نکردم! گفتم همه از پست خزان متوجه میشن و میان دیگه ا ...

😎

پاشم 

پاشم برم برقصم و ورزشمو انجام بدم💪

که خیلی دیر شد😂

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1
سلام سلام کالری شماری ما آخر هفته خوشمزه داره آخه در طول هفته براش کالری جمع میکنیم    

والا من هر وقت حتی با شمارش کالری خوشمزه جات خوردم اون هفته کم نکردم بدنم خیلی نفهمه😂😂😂

وزن شروع :۶۹/۴😀->۶۷/۴😃->۶۳/۹هدف ۵۵
2810