2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 24821 بازدید | 3496 پست

سلام اومدم گزارش بدم‌دیدم تاپیک قفله

همینجوری یهویی اینجا رو پیدا کردم

دیدم همه رو تگ کردین با خبرشون کردین الا من

انگارکسی به فکر من نبوده🥲🙂

خیلی ناراحت شدم واقعا

درسته چند روز نبودم ولی رعایتم کردم

@پروازبلند    

@خزان_نارنجی    

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد  هرچقدر میشکنیم باز نمک ها دارد🤲❤️عضو گروه قرمز❤️ت شروع۱۴۰۲/۱۱/۵ وزن شروع۱۰۰😣هدف اول۹۵🔓هدف دوم۹۲🔓هدف سوم۸۸🔒هدف چهارم ۸۵🔒هدف پنجم ۸۲🔒هدف اخر ۷۸🔒باذن الله درتاریخ12/14به هدف اولم رسیدم 😍تاریخ ۰۱/۱۲به هدف دومم رسیدم😍وزن فعلی۹۲کیلو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام اومدم گزارش بدم‌دیدم تاپیک قفله همینجوری یهویی اینجا رو پیدا کردم دیدم همه رو تگ کردین با خبر ...

سلام عزیزم من پست آخر تاپیک قبلی نوشتم اومدیم تاپیک جدید .برای اطلاع رسانی.

و اینکه من زیر گروهامو تگ نکردم😊 اگه دقت کنی .فقط سرگروها و دوستای قدیمم رو تگ کردم .

الان ارشیدا 

ملوس جاده جالوس

گل مریم

و .... هیج کدوم رو تگ نکردم چون پست گذاشتم اونجا براتون که بیایید تاپیک جدید.

قراری نبود همین الان دیدم تو تاپیک نوشته لیلی 😂

منم دو روز تقلب میکنم پس😛

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

@پروازبلند    

@خزان_نارنجی    

صبحانه خامه و عسل و نان لواش ۳۷۷کالری

م و صبح چای و قند ۱۵کالری

ناهار برنج و مرغ و آب مرغ و هویج سرخ شده ۵۹۰کالری

م و عصر چای و قند و انجیر خشک ۷۸

شام تن ماهی و برنج۴۷۳کالری

م و شب یک پیاله شکلات داغ ۱۱۶

کالری مجاز ۱۶۴۰

کالری مصرفی ۱۶۴۹

فعالیت خانه تکانی

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد  هرچقدر میشکنیم باز نمک ها دارد🤲❤️عضو گروه قرمز❤️ت شروع۱۴۰۲/۱۱/۵ وزن شروع۱۰۰😣هدف اول۹۵🔓هدف دوم۹۲🔓هدف سوم۸۸🔒هدف چهارم ۸۵🔒هدف پنجم ۸۲🔒هدف اخر ۷۸🔒باذن الله درتاریخ12/14به هدف اولم رسیدم 😍تاریخ ۰۱/۱۲به هدف دومم رسیدم😍وزن فعلی۹۲کیلو
سلام عزیزم من پست آخر تاپیک قبلی نوشتم اومدیم تاپیک جدید .برای اطلاع رسانی. و اینکه من زیر گروهامو ...

باشه ممنون

ولی من پست اخرو ندیدم 

نوش جان عزیزم دلم برای مرغات تنگ شده بود😂

🙈سلامت باشی 

هههه

همیشه وقتی تاپیکی قفل میشه پست آخرشو ببین من کلا اطلاع رسانی بخوام بکنم چیزی رو تاپیک رو قفل میکنم پ ...

درسته همین کارو میکنم از این ببعد

@پروازبلند    

سلام عزیزم شب بخیر🌷🌷⭐️⭐️⭐️⭐️

کالری مجاز ۱۳۰۰ دریافتی ۱۳۰۰

صبحانه  نان  پنیر. گردو

میان وعده.  موز

ناهار.  پلو آبکش  کباب تابه ای مرغ. دوغ

میان وعده هندوانه

شام خوراک بادمجان  نان  سبزی خوردن

آب ۱۰ لیوان

ورزش نداشتم. پریود بودم وزن کشی هم نداشتم

عضوگروه آبی💙💙وزن اولیه ۹۲🦋 وزن این هفته ۷۴🦋  وزن هدف ۶۸🦋
2810