2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 24800 بازدید | 3496 پست
بعد از ۴ هفته خودتون تغییرات بدنتون رو متوجه می‌شید بعد از ۸ هفته دوستان و خانواده تغییرات بدنتون ...

سلام پرواز بلند جان خوبین

گزارشدوشنبه10 اردیبهشت

کالری مصرفی1206  کالری مجاز1100

رهگذار عمر سیری در دیاری روشن وتاریک....رهگذار عمر راهیست بر فضایی دور یا نزدیک ...کس نمیداند کدامین روز می اید . کس نمیداند کدامین روز میمیرد
سلام سلام آفرین به دختر ورزشکار خوشمزه ها نوش جونت

سلام پواز جاان عزیز من گزارش یکشنبه رو تو تاپیک قبل دادم دیدین؟

رهگذار عمر سیری در دیاری روشن وتاریک....رهگذار عمر راهیست بر فضایی دور یا نزدیک ...کس نمیداند کدامین روز می اید . کس نمیداند کدامین روز میمیرد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم تقلب✋️

میبینم که تقلب باران بوده دیروز🫠

مبارکاااا باشه😂😂😂😂

پس دوشنبه ها روز تقلب دسته جمعی تصویب شد✍️

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1
میبینم که تقلب باران بوده دیروز🫠 مبارکاااا باشه😂😂😂😂 پس دوشنبه ها روز تقلب دسته جمعی تصویب شد✍ ...

یعنی این همه پست رفتی رفتی اونو پیدا کردی لایکم کردی🙄🙄😁

تصویبم کردی؟؟؟ 😅

یعنی این همه پست رفتی رفتی اونو پیدا کردی لایکم کردی🙄🙄😁 تصویبم کردی؟؟؟ 😅

🤣🤣🤣 چشمامو باید میدیدی چه گرد شد👀تا پستتو دیدم🤣آره🥴😂

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1

سلام گزارش دیروز

صبحانه تخم مرغ آبپز+خیار+گوجه+ ۱ خرما بدون نان

میان وعده یک قاچ هندوانه و یک قاشق کره بادام زمینی

ناهار یه کاسه خوراک لوبیا بدون نان

شام 😐خیلی زیاده روی کردم از گرسنگی ۱ نون لواش خوردم با دوتا لیوان شیر خیلی عذاب وجدان گرفتم🥲😪

کالری مجاز ۱۸۰۰ 

مصرفی ۲۰۰۰

@خزان_نارنجی    

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙
سلام عزیزم اینا که به ظاهر کم میان چجوری شدن ۲۰۰۰؟؟🤔😳

۷۰ درصدش رفت تو شام🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙
یبار دیگه بزن .مطمئنی؟ الان من شیر رو برات پر چرب حساب کردم با یه نان لواش شامت میشه حدود ۶۵۰ مگر ...

شام مخلفات ریز دیگه هم داشت پنیر و دوتا گردو و ۲ قاشق عسل و ۲ خیار

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آهاان پس بگو .همه رو ننوشتی😂😂 ولی به خاطر شیر عذاب وجدان نداشته باش شیر خیلی چاق نمیکنه. پروف جد ...

انشالا امروز جبران میکنم 

پروفایل گذاشتم گفتن تا سایت تایید کنه.

پس اینجا گزارش بدیم دیگه؟ مانکن زیبا قفل شد؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810