بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم... قرعه کشی ماشین چه کردی با بچه آخه همه چیز رو میدونه 😂جایزه اش چیه؟
اون موقع که پول نداشتیم میگفتیم ثبت نام اسممون در بیاد 🤣🤣🤣🤣🤣نمیگفتیم پول نداریم😁🤣🤣🤣🤣🤦دوچرخه و پی اس فک کنم 🥲🥲🥲ما بهش قول پی اس دادیم ولی گفتیم یکم داداشی بزرگترشه میخریم که جفتتون بازی کنین چون همین پلستیشنم که داره نمیتونه بازی کنه کاوه انگولک میکنه. عیب نداره بفهمه که کلا قرعه کشی به همین راحتیا نیست😁 ولی انقد ذوق کرده بود صبح.😍تو مسابقه دوس داره شرکت کنه ول کن هم نیست🥴
خدایا همسرمو برام نگه دار ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
😂😂اینو خودش کشیده؟!ماشالله ۷هم انگلیسی نوشته چقدر خوب وباهوشه اگه آنلاینید عکس پتو رو بزارم
آره صفرتا صدش رو خودش کشیده حتی اسم وایناهم خودش نوشته اصلا نمیذاره من کمکش کنم حتی درسا رو هم به زور صداکشی میگه خودم بخونم .الان امروز خانومشون گفت کاردستی یا نقاشی بکشین برا کیان ازهمه ساده تر وبچگونه تر بود نقاشیا همه عالی همش حس میکنم خود مادرا کشیدن...ولی کلی تشویقش میکنم ذوق میکنم خودش انجام میده.آره هستم
خدایا همسرمو برام نگه دار ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️