2777
2789
تو حق داری خداوکیلی جاری منم میگه صبح تا شب پویا فوتبال بقیه چیزا تو گوشی تلویزیون رو نی نی ها انحصا ...

دقیقا🤣🤣🤣🤣قبلا فیبلم دانلود میکردیم همونم شده آخر هفته چون آقا مدرسه داره🤣🤣🤣🤣🤣ولی عاشق فریبرز زیرخاکی هست ونقی اینا🤣

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
کیان نقاشی ببعی قهرمان رو کشیده فرستاده براشون🤣🤣🤣🤣 میگه آدرس دقیق بنویس که جایزه رو بفرستن🤣🤣🤣 ...

عزیزم ‌......😍 عکس نقاشی لطفا!🥰

راستی یه پبجی هست فک کنم تو اینستا هست 

نقاشی بچه ها رو به عروسک پلیشی تبدیل میکنه فک کنم کیان خیلی خوشش بیاد اسمشو یادم نیست اگر خواستی بگو بگردم برات 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ‌......😍 عکس نقاشی لطفا!🥰راستی یه پبجی هست فک کنم تو اینستا هست نقاشی بچه ها رو به عروسک پلی ...

دلم براش سوخت میگه قرعه کشیشون مثل ماشین هست که هیووقت اسممون در نیومد🤣🤣🤣🤣🤣جایزشونم کوچیک نیست بخرم بدم پست بیاره ذوق کنه🥺 الان میفرستم‌ولی فک نکنم الان ارسال شه میگن دیرتر ارسال میکنه سایت🙃

چه باحال😍من اینستا ندارم.

عزیزم... قرعه کشی ماشین چه کردی با بچه آخه همه چیز رو میدونه 😂جایزه اش چیه؟

اون موقع که پول نداشتیم میگفتیم ثبت نام اسممون در بیاد 🤣🤣🤣🤣🤣نمیگفتیم پول نداریم😁🤣🤣🤣🤣🤦دوچرخه و پی اس فک کنم 🥲🥲🥲ما بهش قول پی اس دادیم ولی گفتیم یکم داداشی بزرگترشه میخریم که جفتتون بازی کنین چون همین پلستیشنم که داره نمیتونه بازی کنه کاوه انگولک میکنه. عیب نداره بفهمه که کلا قرعه کشی به همین راحتیا نیست😁 ولی انقد ذوق کرده بود صبح.😍تو مسابقه دوس داره شرکت کنه ول کن هم نیست🥴

راستی کاوه که بیمارستان بستری شده بود کیان مریض شد مهدی بردتش بیمارستان میلاد یه دکتر هست کیان رو اک ...

من استامینوفن۳۲۵میدم بهش 

اثر نداره تب مقاومی 

الان از صبح هیچی ندادم جز سرماخوردگی بررگسالان تب نکرده 

شب که بشه تب شروع میشه نصف شب 

واای من عاشق شبکه پای و کارتون هاشم 

بیعی قهرمان عی جان 😂واقعا فرستادی؟

میگه نقاشیمو خط خطی نکن کثیف نکن مگه چی میشه فامیلیمو ببینن🤣🤣🤣🤣🤣سایت رو نمیشناسه 😁

😂😂

اینو خودش کشیده؟!

ماشالله ۷هم انگلیسی نوشته چقدر خوب و‌باهوشه 

اگه آنلاینید عکس پتو رو بزارم

ما هم پرستاران رو می‌بینیم همسرم خیلی دوست داره قبلا هم آقای قاضی رو که دیگه همه فصلاشو دیدیم و پاور ...

اره بعضی فیلم ها با اینکه تکراری اما هیچ وقت دلزده نمیکنن آدم رو 

پرستاران من هم دوست داشتم یک مدت میدیدم 

بعضی فیلم ها باعث دور هم دیدن میشه و حس خوب میدن

😂😂اینو خودش کشیده؟!ماشالله ۷هم انگلیسی نوشته چقدر خوب و‌باهوشه اگه آنلاینید عکس پتو رو بزارم

آره صفرتا صدش رو خودش کشیده حتی اسم وایناهم خودش نوشته اصلا نمیذاره من کمکش کنم حتی درسا رو هم به زور صداکشی میگه خودم بخونم .الان امروز خانومشون گفت کاردستی یا نقاشی بکشین برا کیان ازهمه ساده تر وبچگونه تر بود نقاشیا همه عالی همش حس میکنم خود مادرا کشیدن...ولی کلی تشویقش میکنم ذوق میکنم خودش انجام میده.آره هستم