2777
2789
بچه ها مسابقه خانه ما این دفعه توی استان سیستان و بلوچستان هست... به نظرم جالبه ببینید. مسابقه‌ اقتص ...

من عاشق این مسابقه ام 

تا قبل یلدا جمعه ها شبکه دو میداد 

الان زمان پخشش کی هست؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من عاشق این مسابقه ام تا قبل یلدا جمعه ها شبکه دو میداد الان زمان پخشش کی هست؟

الان داده تموم میشه . شبکه دو ساعت پنج امروز بود منم اتفاقی دیدم.

خیلی بامزه بود آین قسمت حالا جالبه دخترهای خونواده ها خیلی به نظرم زیبا بودن اصلا تصوراتم عوض شد😁😍 

من عاشق این مسابقه ام تا قبل یلدا جمعه ها شبکه دو میداد الان زمان پخشش کی هست؟

الان دیدم نوشته 

سه شنبه ها ساعت ده و نیم شب 

تکرار چهارشنبه ها ساعت پنج عصر 

میتونی از تلوبیون هم نگاه کنی ... من هر وقت برنامه مورد علاقه ام رو نتونم ببینم از تلوبیون نگاه میکنم😁 

الان داده تموم میشه . شبکه دو ساعت پنج امروز بود منم اتفاقی دیدم.خیلی بامزه بود آین قسمت حالا جالبه ...

فردا پس تکرارشو میده 

اه از دست دادم برم ببینم شبکه دو برنامه های فرداش چیه

الان دیدم نوشته سه شنبه ها ساعت ده و نیم شب تکرار چهارشنبه ها ساعت پنج عصر میتونی از تلوبیون هم نگاه ...

مرسی اهان پس از دست دادم اره از تلوبیون باید نگاه کنم 

ممنون که اطلاع دادی 

من و دخترم عاشق این مسابقه ایم

نه دیگه امروز تکرارش بود که چهارشنبه بود رفت تا هفته بعد سه شنبهبه نظرم باید جمعه هم تکرار بذارن

اره دیدم پستت رو 

من میدونم بگم چیو نگاهذمبکنم میخندی 

ساعت ده شب سریال دردسر والدین از یاهست😂خانوادگی من حامد و لیا منتظر این فیلم میشیم 

شب ها هم من آخر خط رو نگاه میکنم با گوشی😂

اهان ممنون بگم شب حامد بخره

راستی کاوه که بیمارستان بستری شده بود کیان مریض شد مهدی بردتش بیمارستان میلاد یه دکتر هست کیان رو اکثرا پیش اون میبردیم خیلی قبولش دارم به مهدی گفت یک چهارم‌قرص استامینافن۳۲۵رو میتونیم الان به کیان بدیم واقعا موثره سریع تب رو میاره پایین.برا لیا فک کنم نصف جواب میده.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
بچه ها مسابقه خانه ما این دفعه توی استان سیستان و بلوچستان هست... به نظرم جالبه ببینید. مسابقه‌ اقتص ...

قبلا میدیدم اون چندسال پیش.الان همش شبکه پویا🤣🤣🤣🤣 منتظرم بالش پورنگ رو فردا بیینم😁

اره دیدم پستت رو من میدونم بگم چیو نگاهذمبکنم میخندی ساعت ده شب سریال دردسر والدین از یاهست😂خانوادگ ...

ما هم پرستاران رو می‌بینیم همسرم خیلی دوست داره 

قبلا هم آقای قاضی رو که دیگه همه فصلاشو دیدیم 

و پاورقی ک من گاهی حوصله ندارم همسرم مجبوره از تو گوشی ببینه 😅

ساعت نه هم زیرخاکی 

درسته تکراریه ولی با سلیقه جفتمون نزدیک هست و خوبه دور هم 

فیلم شبکه خانگی هم ک نظرم رو جلب کنه نساختن بشینیم اونم ببینیم😁 

امروز هم قسمت اول دالگش اگر اشتباه نکنم رو دیدم برام جالب بود فیلم کارآگاهی تو فضای انگلیسی قدیم هست

قبلا میدیدم اون چندسال پیش.الان همش شبکه پویا🤣🤣🤣🤣 منتظرم بالش پورنگ رو فردا بیینم😁

تو حق داری خداوکیلی 

جاری منم میگه صبح تا شب پویا 

فوتبال بقیه چیزا تو گوشی 

تلویزیون رو نی نی ها انحصاری میکنن

اره دیدم پستت رو من میدونم بگم چیو نگاهذمبکنم میخندی ساعت ده شب سریال دردسر والدین از یاهست😂خانوادگ ...

کیان نقاشی ببعی قهرمان رو کشیده فرستاده براشون🤣🤣🤣🤣 میگه آدرس دقیق بنویس که جایزه رو بفرستن🤣🤣🤣🤣🤣