2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیر تو فریز نپخته گذاشتم بد شد دوست نداشتم 

مادرشوهرم سیر ها رو پوست کنده سالم گذاشته بود شیشه که درش هم آهنی بود تو یخچال می‌گفت تا یکسال هم میمونه من امتحان نکردم

لطفاً برای آرامشم صلوات می‌فرستی 😘 
سیر تو فریز نپخته گذاشتم بد شد دوست نداشتم مادرشوهرم سیر ها رو پوست کنده سالم گذاشته بود شیشه که درش ...

من پوست کندم خورد کردم تو فریزر  خوب بود خوبه ایندفعه خورد نکنم همینطور درسته بذارم تو جعبه پلاستیکی  بذارم تو فریزر 

من پوست کندم خورد کردم تو فریزر خوب بود خوبه ایندفعه خورد نکنم همینطور درسته بذارم تو جعبه پلاستیکی ...

من خورد نکردم سالم گذاشتم ی کم که بیرون موند  حالت پلاسیده بود شاید خورد شده خوب باشع

لطفاً برای آرامشم صلوات می‌فرستی 😘 
من خورد نکردم سالم گذاشتم ی کم که بیرون موند حالت پلاسیده بود شاید خورد شده خوب باشع

خب برا منم تا میارم بیرون اگه بذارم بمونه حالت کمی زرد و پلاسیده پیدا میکنه  من ظرف رو میارم بیرون بعد سریع کارد میزنم زیرش چندتا تکه جدا میکنم میریزم تو ظرف پختم  کارد که میزنم راحت جدا میشن