2777
2789
چقدر منو تو شبیه هم هستیم منم دقیقا وقتی حامد می‌خواد با خونوادش قطع رابطه کنه میگم نکنه دیگه نبینتش ...

😍😍♥️

چون ذاتمون خوبه سارا

نه که مثل اونا بد ذات باشیم 

مادرشوهر من ناراحته مامان من و جاریم نزدیکمونه

سلام حنا حان فدات خوبی این هفته دندان پزشکی ومهمانی دادن مهمانی رفتن و مریضی لیا مشغول بودماز امروز ...

سلام عزیزدلم

خداروشکر انشالله به خوشی مشغول باشی

لیا جونم هرچه زوتر خوب بشه♥️🤲🏻

اینا که ذوق نمیکنن

بیشتر حسودی میکنن خواهر

آره باید کم کم نشون بدم

هربار چیزی میبینه میپرسه اینو تازه خریدی منم میگم نه خیلی وقته 🤣بعد قیافه ش یه جوری میشه که ازش چیزی پنهون مونده

البته چندبار در زمان های مختلف میپرسه ببینه من دقیق یه حرف رو تکرار میکنم یا نه

منم هربار میگم اتفافا اونسری هم این سوال رو پرسیدین🤭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزدلمخداروشکر انشالله به خوشی مشغول باشیلیا جونم هرچه زوتر خوب بشه♥️🤲🏻اینا که ذوق نمیکننبیش ...

وااای عجب مادرشوهری داری 

خدا بی از پس اون فقط تو میتونی بربیایی😂

سلام عزیزدلمخداروشکر انشالله به خوشی مشغول باشیلیا جونم هرچه زوتر خوب بشه♥️🤲🏻اینا که ذوق نمیکننبیش ...

اتفاقا اون سری همین سوالو پرسیدین🤣🤣🤣🤣🤣🤣 وای حنا این دیگه کیه چقد گنجایش مغزش زیاده🤕😁

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
اتفاقا اون سری همین سوالو پرسیدین🤣🤣🤣🤣🤣🤣 وای حنا این دیگه کیه چقد گنجایش مغزش زیاده🤕😁

ببین من مجرد بودم بابام بهم میگفت آهو خیال(تو زبان کوردی مفهومش اینه که بیخیالی و سخت نمیگیری) این زن انقدر بهم رکب زده تمام حرکاتش رو دقت میکنم

ببین فکر کن پنج تا بچشه چهارتا عروس دوماد خانواده های عروس دومادا خپاهرشوهرا و بچه هاشون خانواده خودش همه تحت کنترلشن

ببین محاله کسی رو نچزونه 

همه باهاش خوب برخورد میکنن اما هیچکی چشم دیدنش رو نداره

تو مراسما خواهرش گفت با شوهرش قبر دو طبقه خریدن

میمیک صورتش نشون میداد اینکارو خواهد کرد

روز بعد همسرم زنگ زد باباش احوالپرسی کنه گفت قبرستون دنبال قبر😂😂😂😂 بعد جالبه که به سرعت به همه ی اهدافش میرسه

ببین من مجرد بودم بابام بهم میگفت آهو خیال(تو زبان کوردی مفهومش اینه که بیخیالی و سخت نمیگیری) این ز ...

چه زیبا آهوخیال😍کاش میشد آهو خیال باشم😍

دقیقا عین زندایی من علاوه بر شوهر و بچه ها وعروسا ودوماد ونوه ونتیجه....فامیلای شوهر رو هم کنترل ورهبری میکنه🤕🤕🤕 وای حنا تو مراسما باید ببینیی کجا میشینه🤣🤣🤣🤣 اینا میتونن کشور رو هم ادراه کنن....

وای اون قسمت قبر دلم خواست بلند بلند بخندم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

چه زیبا آهوخیال😍کاش میشد آهو خیال باشم😍دقیقا عین زندایی من علاوه بر شوهر و بچه ها وعروسا ودوماد ون ...

😍😍😍

کاش

الان به لطف مادرشوهرم نیستم

وایییی😂😂😂😂😂

واقعا میتونن اداره کنن

بخند نشون جونت

من در اینجور مواقع هنگ میکنم

بخدااا

با خواهرتم لامصب

😍😍😍کاشالان به لطف مادرشوهرم نیستموایییی😂😂😂😂😂واقعا میتونن اداره کننبخند نشون جونتمن در اینجور ...

حتی سر قبر و مردن🤣🤣🤣🤣🤣

سلام‌بچه ها 

هم چنان مدارس در بستر شاد هست خوب بچه ها تعطیلی زدن 

دیروز مهمون داشتم و مامانم اینا اومدن با هواهرم‌و خونواده شوهرم و شام موندن 

از صبح در حال تمیز کردن بودم و ناهار خونه مادرشوهرم کوفته تبریزی مهمون بودیم 

لیا برای یلدا در حال درست کردن کارت های کوچک فا. ل حافظ هست که شب یلدا همه بردارن