2777
2789

یکی از دوستام گروه زد بهش گفتم عضوم کن گفت کار دارم بعدا بگو عضوت کنم ( درحالی که همش آنلاین بود و چت میکرد سر ثانیه نمیرسید پیامتو جواب میداد خب این چکاریه که ی اد ی دیقه مختلش میکنه؟😐 اصلا اد زدن کاری داره دوستان؟😐😂 منم بهم برخورد گفتم خیلی بیشعور و بیخودی که داری میپیچونی منو آشکار . بعد گفتم انقدر نفهمی که اصلا نباید نیاز به گفتن من باشه وقتی انقدر باهام صمیمی هستی باید خودت عضو میکردی بعد برگشت بهم فحش داد ک تو بهم بی احترامی کردی دیگه واسم ارزش نداری . منم هعیییی بهش پیام دادم زنگش زدم نزدیک ۴۰/۵۰ بار جوابمو نداد وقتی دیدمش منتظر موندم باهم برگردیم خونه ولی منو پیچوند و... منم دیگه کلا بیخیالش شدم 

حالا اون هروقت منو میبینه خیلی عادی رفتار می‌کنه نادیده میگیره قیافه میگیره میگه میخنده. از یطرفم میچسبه به کسایی ک بدم میاد ازشون

بنظرتون چیکار کنم من که باسنش بسوزه؟ اصلا چیکار کنم که کلااا برام بی ارزش و اهمیت باشه

دو کاربر تو ی اکانت❣️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فقط بگم خوش به دلت که سطح دغدغه هات در این حده. الهی که هیچوقت روز بد نبینی

عزیزم همه ی اینا رو اعصاب و روان و روح من تاثیر میذارع زندگی بی درد و غصه نیست دغدغه های دیگه ای هم دارم تو زندگیم نیستی که 

کجا بودی وقتی ۵ سالم بود بابام دستامو سوزوند ؟ بعد لکنت زبون گرفتم همیشه بخاطر لکنتم از موقعیتام کنار کشیدم احساس حقارت کردم

یا وقتی چندروز پیش مامانم و با چاقو دنبال کرد تا بکشتش؟

یا وقتی میرم پیش تیر و طایفه ی مامانم خار و تحقیرم میکنن بهم تیکه و کنایه میزنن که دخترِ این موجودکثیفم؟

تو می‌دونی من چقدر اشک ریختم ؟ 

بابام ورشکست شد بیکار افتاده تو خونه خرج خونه و مامانم میده روزا بود پول نونم نداشتیم 

دو کاربر تو ی اکانت❣️

عزیزم منم ی رفیق داشتم که اون خیلی حسادت میکرد متلا جزوه برام نمیفرستاد تا نمره من کم تر بیاد میگفت بعدا برات میفرستم شب امتحان ساعت 2 نصف شب بهش میگفتم نمیفرستاد ‌:/منم بلاکش کردم اونم بلاکم کرد با اینکه همکلاسی بودیم من اصلا اهمیتی نمیدادم چون بنظرم خیلی از آدما باید از زندگی هامون حذف بشن تا به پیشرفت و موفقیت برسیم و آدمای بهتر و دلسوز تری جاشون رو پر کنن شما هم بی اهمیت باشن نسبت به ایشون که بدترین درد بی اهمیتیه اون میخاد تو رو اذیتت کنه کسی که میدونه با انجام دادن ی کاری تو ناراحت میشی دیگه دوست تو نیست درسته سختی کشیدی ولی اینو بدون زندگی پر پیچ و خم تر از این حرفاس که تو بخای بخاطر ی رفاقت ساده که حتی برات سودی هم نداشته ناراحت بشی و روح و روان خودتو اذیت کنی. 

موفق باشی قشنگم 😇🤍

هیق هیق