2777
2789
@پاییزمهر افسانه جان کجایی ابجی نگرانت دارم‌میشم ؟

سلام سارا جان خوبی؟هستم سرم شلوغ بود به تاپیک سر نزدم. آفرین به لیا😍😍😍😍انشالله همیشه به شادی و دورهمی♥️♥️♥️♥️

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
سلام سارا جان خوبی؟هستم سرم شلوغ بود به تاپیک سر نزدم. آفرین به لیا😍😍😍😍انشالله همیشه به شادی و د ...

سلام عزیزم 

من پست های تورو نبینم نگرانتدمیشم 

عاشق روزمرگی هاتم

فدات 

خداروشکر که حالت خوبه 

😘

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم من پست های تورو نبینم نگرانتدمیشم عاشق روزمرگی هاتمفدات خداروشکر که حالت خوبه 😘

قربونت برم الهی مهربون😍😍😍😍😍😍♥️♥️♥️تو چیکار میکنی خوبی؟

ممنون منم خوبم میگذرونم

الهی خوش بگذره🤲 دیشب اولین بار یه مهمونی وجشن ترکا رو حضور داشتم.جشن عقد(البته صیغه)دختر همسایه بود مردونه رو خونه ی ما بود.

عه مردانه خونه‌ی شما بود ؟ چه همسایه خوبی ؟همون اهل خوی بودن؟

همون که گفتم اردبیلی هستن‌.اومد در زد چندروز پیش گفت کسیو اینجا ندارم میشه مردانه خونه ی شما باشه گفتم باید با همسرم مشورت کنم اگه اجازه داد چشم‌.مهدی گفت تو اگه اذیت نمیشی اکی.دیشب گفت چون من بین اینا بزرگ شدم ومیدونم چهارچوب دارن اجازه دادم.

اهل خوی ازینجا رفته بودن طاقت نیاورده دوباره تو کوچه ی ما خونه خریده 😁😍سرماه گفت اثاث میارن اتفاقا برنج خریده ازم برنجشم اینجاست گفت برا اثاث کشی سخت میشه اگه اذیت نمیشی بمونه خونت گفتم جا هست باشه. خوشحالم که دارن میان😍

دیشب تا بخوابم ۴شد.الهی خوشبخت شن🤲دوماد تبریزیه.

سلام سارا جون یلدای توهم مبارک😍😍😍کجایی امشب؟

سلام افسانه جان 

من خودم میزبان بودم😂

یلدایی دختر دایی ام بودم عصر 

شب هم شام و دور عمی یلدایی خونه من بود مادرم اینا و خونواده شوهرم و پسرخاله ام و همسرش و خاله ام اینا 

سلام افسانه جان من خودم میزبان بودم😂یلدایی دختر دایی ام بودم عصر شب هم شام و دور عمی یلدایی خونه من ...

سلام عزیزم الهی همیشه به شادی 😍😍😍😍😍

سلام دوستان عزیزم خوبین 

ما یلدا خونه خودمون بودیم ،ماشینمون خراب بود نشد بریم خونه مامانم ،ببخشید کم میام ،واقعا وقت تایپ ندارم بعضی روزا ،الانم نشستم تا نشق ماهان تموم بشه باید دوتا کاردستی هم درست کنم فردا ببره ،خیلی وقت گیره کاراش 🤨

دوستای گلم ولادت حضرت زهرا سلام الله علیها و روز مادر رو به شما مامانای مهربون تبریک میگم سایتون بر سر عزیزانتون مستدام باشه 💝💝💝

سلام دوستان عزیزم خوبین ما یلدا خونه خودمون بودیم ،ماشینمون خراب بود نشد بریم خونه مامانم ،ببخشید کم ...

سلام زهرا جان روزت مبارک♥️♥️♥️♥️پسرت رفت دانشگاه؟ ماهان😍😍😍😍کدوم نشانه هستن؟😍 چه کاردستی؟

کیان امروز اردوی سینما داشت وخوشحالم که فرستادمش😍 الانم اردوی علمی گذاشتن غروب مدیرشون تو گروه گفته اونم فردا اسمشو مینویسم😍

کاردستی رو بده خودش درست کنه سخت نگیر خواهر♥️ کیان یه نقاشیایی میکشه خودش فک میکنه داووینچی هست😎😎😎 ولی در اصل کیان۳ساله از تهران🤭🤭🤭🤭 بمیرم براش مثل مادرش نقاشیش خوب نیست🤣🤣🤣🤣ولی مادرش انقد بهش گفت خودت باید دوست داشته باشی که اصلا براش مهم نیست😁