2777
2789
خداروشکر که زودتر بردینش الهی خداخیرتون بده بازم دختر🥺🥺🥺🥺خداکمکش میکنه داروها رو به موقع بخوره و ...

آره واقعا خداروشکر خواهرم هست

من خیلی وقت نمیکمم ولی اگر خواهرم نتونه مجبور میشم برم

آره گفتم به خواهرم علامت بزنه رو قرص یادش نره اون رپ باید حتما بخوره

پاییز اینو تو حرکت گرفتم

حالا عکسای با کیفیت تر هم میشه گرفت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها واقعا مامانم خیلی داره اذیت میکنه داداشمو الان داداشم میگه هرچی میگردم شناسنامم نیست🥲🥲🥲هم ...

واییییی

آخرین تلاش های یک مادر هم وابسته برای حفظ فرزند پسرش😔

منم خندیدم حلال کن پاییز

برای شما که تو بطن ماجرایید خنده دار نیست اما از بیرون بانمکه واقعا

وایییییآخرین تلاش های یک مادر هم وابسته برای حفظ فرزند پسرش😔منم خندیدم حلال کن پاییزبرای شما که تو ...

من خودمم خندم گرفته🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣نوش جونت این خنده🤣

گیر داده به سر کتاب باز کردن خودش اذیت میشه ومن خوشحالم برای حال الانم که اصلا دغدغه اشون ندارم.داداشمم مقصر هست باید باهاش صحبت کنه وقتی سکوت میکنه مامان دست به هرکاری میزنه کلا روشش همینه.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
آره واقعا خداروشکر خواهرم هستمن خیلی وقت نمیکمم ولی اگر خواهرم نتونه مجبور میشم برمآره گفتم به خواهر ...

انشاالله که کاملا خوب میشه🤲 

چه خوب😍من عاشق آسمونم یعنی روزی چند بار نیگاه میکنم قشنگ ودقیق😍یا به کوهی که کنارمه 😍😍😍 

آره من تپ آشوبای ذهنیم مدام این جمله رو تکرار میکنم

اهووووم منم وهیچ نیرویی بالاتر ازنیروی خدا نیست اینو هم میگم

دقیقااخیلی زرنگ هستنعزیزمممم♥️میدونم درکم میکنیقبلا وقتی چیز گرونی میخرم یاد بی پولیامم میفتم و اذیت ...

من لحظه ای تو ذهنم میاد که زرنگ هستن ولی بنظرم روح گدایی دارن گدایی میکنن....آره بهترینا رو بخر و لذت ببر من دستم زیاد باز نیست ولی بازم میگم کم که ندارم مثلا بجای اینکه چندتا چیز بی کیفیت بخرم یه دونه خوب میخرم که حس خوبه رو اینطوری بدست بیارم.

حنا آیفون۱۶بخر اونم ریجستری میشه فک کنم۱۰تومن باید بدی که بشه داداشم خرید انقد خوش دسته من اولین باره که دلم خواست. زحمت میکشی کیفشوببر😍😍😍😍 

من لحظه ای تو ذهنم میاد که زرنگ هستن ولی بنظرم روح گدایی دارن گدایی میکنن....آره بهترینا رو بخر و لذ ...

دقیقا 

زرنگن

اینها معروفن به خسیسی و حسادت(مادرشوهر و خواهرشوهر)

جالبه که داداشارو هم بردن تو باند خودسون

خوب کاری میکنی

کیفیت مهمتر از کمیت هست

گوشی خودمو حدود۵۰ میبرن برای ۱۶ پرومکس باید ۴۰ تا ۵۰ تا بزارم روش

چشم تلاشمو میکنم بهترین ها رو استفاده کنم 

چون واقعا زحمت دارم میکشم و بنظرم باید اینجور باشه 

نه هنو خواستگاری نرفته.الان تصمیم گرفتم بیخیال تر بگذرونم از اون تب وتاب افتادم...بعدم سر عقد دیگه م ...

واقعا با تعریفایی که کردی خیلی عجیبن و چقدر بد که مادرت همچیو گذاشته کنار و کل زندگیش شده داداشت کاش برای خودش زندگی میکرد و دست از کنترل برمیداشت

واقعا بهتره با بی خیالی طی کنه چون واقعا نمیشه شرایط و افراد رو تا خودشون نخواستن تغییر داد

بیرون ز تو نیست هرچه در عالم هست ،در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱
من خودمم خندم گرفته🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣نوش جونت این خنده🤣گیر داده به سر کتاب باز کردن خودش اذیت میشه ...

مرسی😘

خوب کاری میکنی

داداشتم باید تلاش کنه خب

تو برای خودت تلاش کردی داداشتم کمک کرد

نمیشه تو بجنگی برای خواسته اون

بچه ها به لطف دعای شما بابام بهترهشانس آوردیم بردیمش دکتر و دارو گرفتهخواهرم مامان بابامو برد چکاپ ق ...

خداروشکر که بخیر گذشته و حالش بهتره 😍 خدا خیرتون بده

که بفکر هستین

دقیقا زرنگناینها معروفن به خسیسی و حسادت(مادرشوهر و خواهرشوهر)جالبه که داداشارو هم بردن تو باند خودس ...

دقیقا چقدر راحت طلبن و از بقیه انتظار دارن

حق داری ناراحت بشی تو داری از تفریح و استراحت خودت میزنی تا در رفاه بیشتری باشی و لایق بهترین هایی 🌷