2777
2789
این عکس رو از پیج بلاگر شهرمون برداشتماین پارک رو به روی خونه ماستو خونه ما دقیقا اون سمت این پارکه

چه پارک زیبایی 

حال میده هرروز یک هدفون بزاری گوشت یک پادکست انگیزشی گوش کنی و اون تایم پیاده روی منی 

چه جای دلبری زندگی میکنید کلی انرژی میده 

چه پارک زیبایی حال میده هرروز یک هدفون بزاری گوشت یک پادکست انگیزشی گوش کنی و اون تایم پیاده روی منی ...

آره ساراجون عالیه

تو این عکس کیفیتش پیدا نیست 

پارک بزرگیه 

ما همیشه دور پارک پیاده روی میکنیم (مسیر پیاده روی داره ) همه خانما و آقایون همسایه تو تایمای  مختلف میان پیاده روی

البته الان که هوا خوبه حیاط رو گلکاری کردیم(باغچمون کوچیکه خیلی) میزو صندلی برای توی حیاط گرفتیم و میشینبم توی حیاط

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام افسانهذجان خداروشکر که حال کاوه رو به بهبوده عی جان کاوه چقدر خوردنیه مدام بوس میکنه توروخدا یک ...

فدات شم🫂🫂🫂🫂 باشه عزیزم هروقت تونستی بپرس، دندونت رو داری چیکار میکنی؟ 

یادش بخیر.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
آره ساراجون عالیهتو این عکس کیفیتش پیدا نیست پارک بزرگیه ما همیشه دور پارک پیاده روی میکنیم (مسیر پی ...

با همسایه ها دوست هستی؟ خواهرتم همین جا نزدیکته؟ 

جای من خالی من یه همچین محیط امن ولی درعین حال پر آدم رو دوس دارم بااصالت باشن باهاشون دوست شم خیلی روحیم نیاز داره. جلو در مدرسه گاهی که میرم با مادرا هم صحبت میشم ولی دلم دوست میخواد.حتی داروخونه هم که رفتم دوست پیدا کردم وشمارشو دارم.ولی سخت یکی به دلم میشینه بااینکه زودی هم صحبت میشم...

با همسایه ها دوست هستی؟ خواهرتم همین جا نزدیکته؟ جای من خالی من یه همچین محیط امن ولی درعین حال پر آ ...

من تک و توک سلام علیک دارم

اینجا اصلا کسی به کسی کاری نداره

همه سرشون تو لاک خودشونه 

اصلا اهل رفت و آمد و … نیستن البته منم نیستم

خواهرم با چندتا از همسایه های مجتمعشون دوست شده

آره خواهرم نزدیکمه 

واقعا عالیه محیطش خداروشکر

اما خب گرما رو در نظر بگیر و اینکه من شاغلم و زیاد وقت نمیتونم بگذرونم هم هست

الان باهمسرم صحبت کردم

متوجه شدم قراره خواهر برادرش از اونور بیان 

و مامانش گفته آخر ماه دورهمی دارن (برای یلدا)

حالا خوبه نذاشتن روز مادر😖تولد مامانمه آخه

من جدیدا مقاومت نمیکنم 

به همسرم گفتم دوست داشتی میریم🙂

ولی واقعا نمیفهمم چرا تعطیلات ما رو برنامه ریزی میکنن😖😖😖

من تک و توک سلام علیک دارماینجا اصلا کسی به کسی کاری ندارههمه سرشون تو لاک خودشونه اصلا اهل رفت و آم ...

آره گرما سخته درسته وقت هم نداری‌.

[QUOTE=361658415]الان باهمسرم صحبت کردم متوجه شدم قراره خواهر برادرش از اونور بیان  و مامانش گفته آخر ماه دوره ...[/QUOTE بهتر اینطوری بینتون دلخوری پیش نمیاد مهم اینه باهم هستین اون وسطا بپیچونین دوتایی برین تهران گردی😍 من انقد دلم دربند ودرکه میخواد😍حتی نشد تا باغ هم بریم یکم جو پاییزی ببینم پاییز در پاییز😁😁😁 

[QUOTE=361658415]الان باهمسرم صحبت کردم متوجه شدم قراره خواهر برادرش از اونور بیان و مامانش گفته آخ ...

نمیشه پاییز

اونجا برای تمام تایم ما برنامه میریزن

باورت میشه یه بار رفتیم پاییز گردی

ساعت ده یازده رفتیم ساعت دو مادرشوهرم زنگ زد بعد خواهرشومو گفته بود زنگ بزنه 

انقدر زنگ زدن برگشتیم

خب طبیعیه همسرم بخواد با خانوادش باشه اما اینکه همش خونه باشیمم نمیشه 

من بخاطر همین زیاد نمیرم

اونجا ساعت ۱۱شب دیگه خاموشیه

هرلباسی نمیشه پوشید

بلند نمیشه حرف زد

لااقل تو خونه خودمون با لباس زیر میگردیم فیلم میبینیم یه دسشویی راحت میریم 

من خونه بابام ایناهم زیاد نمیرم با اینکه دو طبقه س و راحته 

نمیشه پاییزاونجا برای تمام تایم ما برنامه میریزنباورت میشه یه بار رفتیم پاییز گردیساعت ده یازده رفتی ...

چون خواهروبرادرش دارن میان نمیشه دعوتشون رو رد کرد ولی مثلا تقسیم کنین یادش باشه که یلدای امسال باخونوادش بودین اینطوری انصاف رعایت شه...کلا خونه ی خونواده ی شوهر یکم سخت هست ولی بازم اونقدسرپوشش گیر نیستن خوبه هووووف جاری من تو خونه جوراب وچادروساق دست میپوشه وکلا پوشش من بااینا متفاوت بود اوایل یکم مراعات میکردم دلم نمیخواست بین من ومهدی دلخوری پیش بیاد ولی الان دیگه مهدی چیزی نمیگه ومیگه هرچی دلت میخواد بپوش (پوششم کامل هست) 

حنا چندوقت پیش برادرشوهرم اومده بود بالا بعد مهدی در رو باز کرد یهو اصلا یادم رفت که با لباس خونگی ام همینطور واستاده بودم داشتم باهاشون حرف میزدم🥴🤣🤣🤣🤣🤣انقد ریلکس بودن که من حواسم نبود یهو یادم اومد وای 🤕🤕بعد که رفت گفتم مهدی اصلا حواسم نبود چرا تو چیزی نگفتی گفت ما خودمونم حواسمون نبود🤣🤣🤣🤣اون اوایل که عقد کردیم میگفت هم به داداشم اعتماد دارم هم به تو ولی به زن داداشم نه🤭 خیلی حساس هستن ولی من برگشتم به خود واقعیم ودیگه اذیت نمیشم‌. 

حق داری ولی یه چند روزه .... مرخصیای بعدی رو حتما دوتایی باشین😍

چون خواهروبرادرش دارن میان نمیشه دعوتشون رو رد کرد ولی مثلا تقسیم کنین یادش باشه که یلدای امسال باخو ...

پاییز 

همیشه یلدا با خانواده منیم

جز یکسال

مشکلی ندارم از این بابت

مشکلم از اینه تایم مشخص میکنن 

مثلا فلان تاریخ یا فلان روز باید بیاین

نه من راحتم 

خانواده همسرم حجاب ندارن اصلا 

مادرشوهرن دامن کوتاه میپوشه همیشه

من تو خونه خودم لباسام خیلی بازه

و عادت کردم به این سبک تصور اینکه باهاشون برم ویلا و دوروز همه دورهم باشیم شبانه روز سختمه

من موقع خواب اصلا نمیتونم با لباس بخوابم 

😂😂😂پیش میاد بابا

شوهرت میشناسه اونارو دیگه 

دعا کن بشه دوتایی جایی بریم🤲🏻♥️

پاییز خوابم میاد اما دلم نمیاد بخوابم😄😄

منم امروز انقد خسته شدم 🤕رفتیم بازار ولی چیزی نخریدم برگشتم بالشتای کمد دیواری رو ریختم تو هال کیان از بالای اپن میپرید روشون(خیلی وقت بوداین بازی رو نکرده بود) بعد جاروبرقی کشیدم وداخل کمدرو دستمال کشیدم...اون وسطا کارای کاوه...نهار فردامم بارگذاشتم...خونه رو ازین ور جمع میکنم ازون ور مپاچه🤣🤣🤣🤣 

حنا بله برون چه تیپی زدی؟ لامصب افتاد به زمستون همه چی گرونه🤕خیلی پول لباسمون میشه🤕 

حنا تاحالا جایی مثل دانشکده دندون پزشکی دندونت رو درست کردی؟ 

من بچگیام درست کردم باکیفیت ترین بوده ولی االلان نمیدونم چجوریه...دوستم دانشگاه تهران بود میگفت برو اونجا درست کن کارشون خوبه....اگه اطلاعاتی داری بهم بگو.♥️

هوووووف اینجور وقتا میزنه به سرم همه چیو بفروشم🤕🤕🤕

2810