2777
2789
سلام افسانه جان دقیقا متوجه حرفات میشم عین مادر مادرشوهرم یعنی مادربزرگ حامد هست ،مادرشوهرم همیشه از ...

سلام عزیزدلم.آخ دقیقا مخصوصا تیکه ی آخر حرف مادرشوهرت💔💔💔💔💔ببین من میدونم که نمیشه آدما رو تغییر داد باید همونطور که هستن بپذیریم آدم خودش رو به زور میتونه تغییر بده چه برسه دیگران ولی من حرفم محبت هست اصلا مگه میشه بین آدما دلخوری پیش نیاد خب طبیعی هست ولی نه دراین حد بی محبتی  سارا از وقتی که خودم مادر شدم بدتر شده میگم چجوری این درد زایمان رو یادش رفته بعدم من خواستم بچه به دنیا بیاد پس هر کاری میکنم وظیفمه برا چی باید بگم آخ من زحمت کشیدم من فلان کردم خب بچه پناهی جر من تو این دنیا نداره یه سری جملات زرد مد شده نمیدونم توقع نداشته باشین پدرمادر همین که شمارو به دنیا اوردن وبزرگ کردن خیلیه😏من که وظیفه ی تمام میدونم برای خودم که به بچه هام از همه نظر برسم وطوری هم تربیت کنم که لذتشون رو ببرم نه که بعدا منت بذارم آخ تو تب کردی من پاشویت کردم...الان داداشم داره ازدواج میکنه چرا باید انقد بی پناه باشه؟ کو مادری کردنش؟ 

من اگه یه ذره محبت میدیدم بخدا این نبود حالم سارا از رفتارش حالم بهم میخوره وقتی میرم اونجا نگام نمیکنه میاد اینجا وارد خونه میشه روشو برمیگردونه میره موقع غذا تشکر میکنم جواب نمیده. انقد مارموزه یادته میگفت به تو میخوام ۳۰۰متر از باغ کمتر بدم؟ چندروزپیش که داداشم اومده بود که حرف بزنیم گفت سهم من بین تو وپاییز بعدمرگم نصف بشه🙄🙄🙄مثلا اینا رو گفت که منو بکشونه تو تیم خودش وباج بده بهم😏 

اگه ترس از من نباشه انقد سر کیان داد میزنه کیان میگه مامانی خیلی گیربده هست خداروشکر تو‌مثل مامانی نیستی. 

سارا بیشتر ازش ترسیدم این که اینهمه عاشق پسرش هست به پسرش رحم نکرد پس به من که اصلا رحم نخواهد کرد. من فقط دلم براش میسوزه وراهنماییش میکنم تنهاشم نذاشتم.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
سلام عزیزدلم.آخ دقیقا مخصوصا تیکه ی آخر حرف مادرشوهرت💔💔💔💔💔ببین من میدونم که نمیشه آدما رو تغییر ...

ایشالله هر سه مون لبخند زیبا داشته باشیم و درد دندان ببره 

از این دندان اونقدر متنفرم حاضرم هر عملی برم دندان پزشکی نرم 

عزیزم باورت میشه مادر مادرشوهرمم به مادرشوهرم نگاه نمیکنه و  بعد مدت ها تو مراسم عزای دایی حامد دید انگار اصلا ندید میرفت پیشش محل نمیداد بهش 

در حالیکه همه مشکلات ‌گرفتاری هاشونو مادرشوهر و پدرشوهرم حل میکنن و میکردن 

نمیدونم چی بگم که آروم بشید فقط میتونم بگم فاصله ات رو حفظ کن و هر وقت غمی در دلت شد بگو همینه دیگه از اول همین بود بپذیر تا دلت آروم بگیره با اینکه عقده مادری کردنش همیشه با آدم میمونه 

به داداشت بی رحمی نمیکنه نمیخواد داداشت رو از دست بده 

یادم رفته بود بگم کت و شلوار داداشتم مبارک باشه ایشالله عروسی اش ،گاهی اطرافیان نمیزارن آدم از لحظاتی از زندگی مثل خواستگاری تدارکات عروسی آنطور که باید لذت ببره همیشه استرس میدن توی عروسی خواهر منم ،حامد و‌خوونوادش به من استرس میدن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همسرم رفت دوش بگیرهو من با سرعت اومدم اینجا جا نمونم از تاپیک😅

منم اینجوریم تا حامد میره یا تایمی بیکار میشم اول نی نی سایت رو چک میکنم بعد کارهای دیگه 

گاهی میبینید لایک کردم ولی جواب ندادم یعنی تایم کمی داشتم مثلا حامد دستشویی بوده یا حمام یا خودمم تایم کمی داشتم لایک میکنم یعنی خوندم میام جوابم مفصل هست میام مینویسم سر فرصت 

جواب های کوتاه رو زود میدم بلند هارو لایک میکنم که سرفرصتمیام مینویسم 

ممنون بابت معرفی اون کتاب 

دقیقا منم زیاد دیدم تو دی جی کالا که هی اونو برام میارم اخه من همیشه به کتاب سر میزنم یک دسته بندی کتاب برای خودم دارم اما مایل نمیشدم بزنم تو سبدم‌

فکر کنم بخاطر نشر و ترجمه باشهو کیفیت کاغذ من خودم کتابامو تو تخفیفات دهه فجر میخرم همیشه🤣نصف قیمت ...

اره کاهی ناشر ها ‌‌نوع کاغذ ترجمه هاش قیمت ها متفاوت میشه 

اما چه خوب قیمتی خرید افسانه 

کا آدم‌ها تهران زندگی کنه همه جی پیدا میشه

چه خوب بوده قیمتش من پی دی افش رو دانلود کردم بخونم

دریا جان تو‌که سبک‌کتاب ات رمانه 

رمان های زویا پیرزاد ،چراغ ها رو‌من خاموش میکنم 

عادت می‌کنیم 

طعم گس خرمالو 

خوبه بخون من بین این کتاباش کتاب چراغ ها رو خاموش میکنم رو بیشتر پسندیدم 

عادت می‌کنیم رو تازه دانلود‌کزدم بیست سی صفحه ای بیشتر نخوندم 

کتاب های رمان خنده دار مهرداد صدیقی  سری های ابنبات هاش 

هل دار دارچینی نارگیلی عالین بخون حال و هوات عوض میشه 

اره کاهی ناشر ها ‌‌نوع کاغذ ترجمه هاش قیمت ها متفاوت میشه اما چه خوب قیمتی خرید افسانه کا آدم‌ها تهر ...

جنسش اینه ولی خب کتاب هست وخوندنش مهمه و با پول سیو شده میشه کتاب دیگه ای خرید الان کتاب بیشعوری وزنان زیرکم دست برادرشوهر ودختر خواهرشوهرمه انگار یه چی گم کردم🤣🤣🤣🤣خیلی وقته دستشونه میدونم لاشم باز نکردن😁

دریا جان تو‌که سبک‌کتاب ات رمانه رمان های زویا پیرزاد ،چراغ ها رو‌من خاموش میکنم عادت می‌کنیم طعم گس ...

سارا جان ممنونم منم خیلی وقته رمان نخوندم عاشق رمانم چندین سال هست که نخوندم یهو از جذابیت افتادبرام

جنسش اینه ولی خب کتاب هست وخوندنش مهمه و با پول سیو شده میشه کتاب دیگه ای خرید الان کتاب بیشعوری وزن ...

نه من نمیگم ناشر یا کاغذ بدی داشته اتفاقا به نظر من خیلی خوبه به قول تو میشه کتاب های دیگه خرید 

من توی دی جی همیشه فیل تر ارزان ترین کتاب هارو میزارم که بتونم از چندتا بخرم

نه من نمیگم ناشر یا کاغذ بدی داشته اتفاقا به نظر من خیلی خوبه به قول تو میشه کتاب های دیگه خرید من ت ...

متوجه منظورت هستم و درست میگی خب جنس کاهی ارزونتر هست ولی من ناشر ومترجم ها رونمیشناسم الله بختکی میخرم😁😁😁ولی کتابش بوی کتاب مدرسه ی بچگیامومیده😍الان۲۸صفحه یواشکی خوندم کاوه هی میاد میگه این چیه🤣🤣🤣🤣میگیرم قایم میکنم گولش میزنم🤣 متنش روان هست تو کلم فرو میره😁😁😁

متوجه منظورت هستم و درست میگی خب جنس کاهی ارزونتر هست ولی من ناشر ومترجم ها رونمیشناسم الله بختکی می ...

منم متوجه ناشر ایناش نمیشم اما مثلا از یک کتاب چند نمونه تو دی جی میبینم که قیمت های متفاوتی داره و متوجه میشم ناشر و مترجم ایناش متفاوته 

عی جانم یک ماچ آبدار از سمت من بکنش ‌

پس کتاب خوبیه ،منم برم دان کنم ببینم

سلام دریا حان خوش اومدی تولدت مبارک چه خوب تغییر کردی و با دنیا سازش کردی سازش کردن آدم رو آروم‌تر م ...

سلام ممنون سارا جون ممنونم

خودت خوبی ؟دختر نازت چطوره

دقیقا✨️

با شوق بیشتری دارم هنر رو ادامه میدم یه جور تراپیه برام 

بیرون ز تو نیست هرچه در عالم هست ،در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱
دریا جان تو‌که سبک‌کتاب ات رمانه رمان های زویا پیرزاد ،چراغ ها رو‌من خاموش میکنم عادت می‌کنیم طعم گس ...

ممنون سارا

کپی کردم کتابایی که نوشتی 

رمان تو سبک قصه های جزیره و قصر آبی و اینا دوست دارم

جین ایر هم به اونا شباهت داره

بیرون ز تو نیست هرچه در عالم هست ،در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱
2810