2777
2789
فکر کنم بخاطر نشر و ترجمه باشهو کیفیت کاغذ من خودم کتابامو تو تخفیفات دهه فجر میخرم همیشه🤣نصف قیمت ...

منم همیشه ازینجا میخرم که۵۰درصد آف میده🤭😁 اصلا کتاب کاغذی مزه میده بچه هم میبینه راغب میشه(پیش خودش میگه عجب مادر کتابخونی😁😁😁)  

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
سلام پاییز کتاب خوب و عامیانه ای هست در مورد کمال گرایی افسردگی و …بنظرمن نشون میده حتی دکتر هم مشکل ...

سلام عزیز دلم آره حتما میخونم فعلا اینو خریدم حجمش هم کمه شروع کنم.... حنا نمیدونم چرا اینطوری هستم اصلا نمیتونم ارتباط بگیرم باکتاب غیرکاغذی باورت میشه تاحالا هندزفری استفاده نکردم اذیت میشم تو خونه هم که نمیشه پخش کرد دوتایی اپرا میزنن 🤣🤣 همون کتاب میخرم کم کم میخونم‌‌ سالی یه کتاب بخونم بهتر ازینه که اصلا نخونم....کم کم بزرگ میشه میتونم بیشتر بخونم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزمم خداقوتمبارکت باشه انگشترت به خوشی استفاده کنیخدا آقا مهدی رو برات حفظ کنه🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

ممنونم عزیزدلم‌.🫂🫂🫂🫂

[QUOTE=360762284]آره قیمت رو جلدش زده۱۴۸ که۷۰حساب کرده. خوبه ولی من نتونستم ارتباط بگیرم وکتاب کاغذی ...

اسمش برام جالبه بیینم چیه 

دریاجون تولدت هزاران بار مبارکچقدر خوشحالم از تصمیاتی که گرفتیخجالت چرامن سال ۹۷ با سایت آشنا شدم یه ...

سلام ممنون حنا جون 

وای 😂😅 حالا من دوتا تاپیک قبلی ترکید فقط اینجا هست حرفام 

درسته عزیزم هر دوره مشکلات خودش رو داره 

بیرون ز تو نیست هرچه در عالم هست ،در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱
آره قیمت رو جلدش زده۱۴۸ که۷۰حساب کرده. خوبه ولی من نتونستم ارتباط بگیرم وکتاب کاغذی رو دوس دارم.شب ب ...

اره کاغذی که خیلی بهتره 

سلام صبح زیباتون بخیر 

امروز ۶ بیدار شدم لباس دخترم رو اتو و وسایلش رو آماده کردم

چای گذاشتم با دخترم و همسرم صبحانه خوردیم هردو رفتند 

پنجره رو باز کردم طلوع خورشید رو نگاه کردم 

بلاخره اینجا هم هوا خنک شده و من خوشحالترینم 

دریا تقریبا نزدیک خونمونه کاش میشد الان رفت و قدم زد کنار ساحل

سلام صبح زیباتون بخیر امروز ۶ بیدار شدم لباس دخترم رو اتو و وسایلش رو آماده کردمچای گذاشتم با دخترم ...

سلام عزیزم صبح‌بخیر.به به😍😍😍چه عالی نزدیک دریا😍 دخترت چندمه؟ 

خیلی انقد دروغ میگه که اگه برام‌یه موضوع ساده رو هم تعریف کنه هیچوقت باورم نمیشه انقد راحت میونه ی م ...

سلام افسانه جان 

دقیقا متوجه حرفات میشم عین مادر مادرشوهرم یعنی مادربزرگ حامد هست ،مادرشوهرم همیشه ازش گلایه داره و الانم با اینکه پیر هست و زنده اما ازش قطع رابطه کرده چون همش اینو به پسراش از بچگی میفروخت ،مثلا میگفت تو بچگی مجبورم می‌کرد کار خونه و آشپزی کنم و تازه از پسراش مراقبت کنم حموم برم لباس بپوشونم اگه نمیکردم منو با چوب شلنگ هرچی دم دستش بود میزد ،میگفت حتی بین من و خواهر کوچیکترمم فرق میزاشت منو بیشتر اذیت می‌کرد میگفت نمیزاشت درس بخونم مدام بچه میاورد میداد دست من ،در حالی که چهار یا پنج سال فاصله سنی نداشتم ،الانم که بزرگ شده ام باز همش طرف پسراش هست حتی بین نوه های پسراش با نوه هایی که از دختراشه فرق میزاره و من هم اینا رو میبینم چون قبلا هر هفته میومدن ،اونم خیلی دروغ میگه ،مثلا یکبار اومده بودن بعد برگشت یهو به دایی حامد گفت داییش میدونی سارا چی میگفت ،میگفت دایی خیلی خوبه و آقاست حساب دان هست در حالی که من اصلا هیچ وقت این حرف رو نزدم 

من😐😟🧐

دایی حامد 😁😌

مادربزرگ حامد 😏🙂‍↔️

و خیلی دروغ های بزرگ و کوچیک دیگه که اصلا متوجه نبود که ممکنه زندگی دخترش خراب کنه آخرین دروغش باعث سد که مادرشوهرم رابطه اش را قطع کنه بماند اون دروغ پیش من که گفتنش واقعا زشته  

حتی تعصب عروس ها و پسراشو به دختراش نمیده  

و مثل مادر تو هیچ وقت شوهرش رو دوست نداشت و همیشه برادر و خواهرش رو به بچه هاش و شوهرش ترجیح میداد 

یکی از دایی های حامد فوت شد تو جوانی سال ها قبل من تازه عروس اومده این خانواده ،بعد پدربزرگ حامد روز دوم عزاداری توی خونه اش خب میشینه گریه میکنه غصه دار پسر جوونشه ،هنوز مهمون ها نیومده بودن مراسم شروع نشده بود ،دیدم خواهر مادربزرگ حامد (خاله مادرشوهرم )به مادربزرگ حامد میگفت برو با لگد شوهرتو بنداز بیرون از اتاق چپیده اونجا مرتب کنیم اونجا رو مادر بزرگ حامد فورا رفت با فحش و دعوا و داد شوهرش انداخت وسط بهمن ماه تو حیاط خونه ،من خیلی دلم سوخت مرد بیچاره گریه می‌کرد 

هنوزم که هنوز همش باهم کل کل میکنن و همش مرد رو تنها میزاشت خونه میرفت ،روزها خونه برادراش یا خواهراش ،دنا خواهرش تو تبریز هستن چند روز مرد تنها تو خونه میموند 

بخاطر همینه که من خوب درکت میکنم چون عذاب کشیدن مادرشوهرم رو با ۵۵سال سن دارم میبینم که هنوزم داره حرص میکشه و اه نفرین میکنه و میگه مادری فقط بدنیا آوردن نیست یکبار نوازشم نمرد یکبار پشتم نایستاد تازه اخرشم برگشت گفت فلان فلان و رفت 

سلام عزیزای دلم♥️صبح کاوه تا۱۱رو دستم خواب بود یه دور۸ونیم پاشد یکم تکون خورد ماساژ دادم خوابید تو ب ...

عاشق روز مرکی هات هستم 

عاشق طرز نگاهت به زندگی هستم 

انگشترت هزاران هزار مبارکت باد 

تو لایق بهترین هایی ،بنظر منم دندون واحب از هست اونو انجام بده بعد شروع به خرید طلا کن 

الهی پماد دپی بخر برای دور کردن حشرات 

منم زندگیم اینجا خیلی کفتم گاهی میترسم

سلام صبح زیباتون بخیر امروز ۶ بیدار شدم لباس دخترم رو اتو و وسایلش رو آماده کردمچای گذاشتم با دخترم ...

سلام دریا حان 

خوش اومدی 

تولدت مبارک 

چه خوب تغییر کردی و با دنیا سازش کردی سازش کردن آدم رو آروم‌تر میکنه و تصمیم های درست تری میگیره 

چه عکس خوبی 

چقدر خوبه قبل طلوع خورشید صبحانه میخورید و سحر خیزید 

چرا خجالت؟چیز خجالت داری نگفته بودی که 

از کارهای هنری ات چه خبر؟

متوجه حرفات شدم عزیزممدرست میگی دقیقاهم سن هم تعداد خواهر و برادر خیلی تاثیر داره انشالله میرسید چون ...

ممنونم عزیزم 

بله درسته تعداد زیاد خواهر برادر چالش خواهر برادری هم دارند

من گاهی به مامانم میگم خوبه ما دوتاییم ،فک من چنتا بودیم از هر دهن یک آواز میشنیدی چی می‌شد 

چه بد که همه چی زو باید بهشون گفت که تسلیت بگید سلام بدید احوال پرسی کنید و هیچ کس نه اینکه ندونن میدونن مه باید آداب معاشرت داشت اما خودشونو زدم به اون راه

🤣🤣🤣دوتایی اوپرا میزنن

والا تازه مهدی که میاد میشن سه تا🤣🤣🤣🤣🤣کاوه گوشیش رو میگیره میبره سمت اسپیکر یعنی آهنگ بذار🤣🤣🤣🤣

عاشق روز مرکی هات هستم عاشق طرز نگاهت به زندگی هستم انگشترت هزاران هزار مبارکت باد تو لایق بهترین ها ...

فدات🫂🫂🫂🫂🫂ممنونم بیشترش سهم خودت😍  آره اول دندون فعلا که مهدی یه دونه رو درست کرده واستارت زده انشالله بتونیم هر سه تامون لبخند زیباتری داشته باشیم😁😁😁😁😁 

2810