2777
2789
بابامو هیچوقت ندیدم💔💔💔حتی صداشم یادم نمیاد💔 ممنونم عزیزم.نه سارا تواین مورد به مردا نگووووو خوب ...

اره عزیزم مادرت هم روزگار و پدر و مادر خودش افسرده کرده 

به نظر منم رندایی ات زیاد تاثیر داره 

آره خوش اشتها هستن خیلللللی.من همین که داداشم با دختر خوبی دوست شده برام کافیه.آره یادمه میگفتی ازدو ...

😂😂😂ای واای با یکی دوست شده بود نمیدونم هفته ای سه روزش قهرن 

بعد دختره ۲۰سالشه ،ژل لب و زاویه سازی رفته کرده باورت میشه مادر و پدر یک دختر ۲۰سالع این اجازه رو دادن ،حالا من عمل های زیبایی مخالف نیستم دختر منم در آینده عمل خواهد کرد اما وقتی نیاز نداشته باشی برام عجیبه ،مثلا من دختره رو قبل عمل دیدم نیاز نداشت به ژل لب ذاتا لباش قلوه ای بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عزیزم مادرت هم روزگار و پدر و مادر خودش افسرده کرده به نظر منم رندایی ات زیاد تاثیر داره

تو شرایط بد ولش کردن...آره زنداییم بدبختش کرده.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
😂😂😂ای واای با یکی دوست شده بود نمیدونم هفته ای سه روزش قهرن بعد دختره ۲۰سالشه ،ژل لب و زاویه سازی ...

الان بچه دبیرستانیا رو باید ببینی....بنظرم سن زودیه که وارد این عملا بشن... هنوز سنش کمه براهمین ثبات نداره نمیتونه بسازه داداش من ۲۳سالگیش باالانش خیلی فرق کرده.

یکی از موتیف های خرسی که برای پتوی نوزادی دارم میبافم البته چشم و دماغش مونده پنج تا از این موتیف می ...

چقد هنرمندی سارا😍😍😍😍من عاشق بافتنی هستم چجوری یاد بگیرم؟

افسانه موتیفی که بافتم رو دیدی عکسشو گذاشتم

آره دیدم تاحالا موتیف نشنیدم برای چیه؟ میگم تو کیک محبوب من پتویی که بافته بود رو دیدی؟انقد به دلم نشسته بود

من از نت یادگرفتم از گوگل آموزش پایه قلاب بافی اینو میخوام ببافم

وای چقد قشنگه😍😍😍😍😍😍😍 امیدوارم منم یه روزی شروع کنم به یادگیری

آره دیدم تاحالا موتیف نشنیدم برای چیه؟ میگم تو کیک محبوب من پتویی که بافته بود رو دیدی؟انقد به دلم ن ...

اره دیدم 

خیلی خوشگل و بزرگ 

موتیف همین تکه های کوچیک بافتنی هست که بعد بهم وصل میشه

اره دیدم خیلی خوشگل و بزرگ موتیف همین تکه های کوچیک بافتنی هست که بعد بهم وصل میشه

آره عکس بعدی رو که گذاشتی متوجه شدم😍😍😍خیلی نازه واقعا😍

آره عکس بعدی رو که گذاشتی متوجه شدم😍😍😍خیلی نازه واقعا😍

هر وقت کاوه بزرگ شد به نظرم خیاطی بهتر از اینه 

از آقا مهدی خیاطی رو یاد بگیر کار با چرخ خیاطی رو خیلی کارا میشه کرد

ایشالله بتونم همینو دربیارم اون پایین یک ژاکت هست من بدون دستش رو میبافم مثل اون با پاپوش

مطمئنم میتونی😍آره اوناهم قشنگن.جاری منم برا کیان کلاه و شلوار و شال گردن و لیف بافته بود هنوزم دارم.خیلی هنرمنده ولی هیچ استفاده ای نمیکنه

هر وقت کاوه بزرگ شد به نظرم خیاطی بهتر از اینه از آقا مهدی خیاطی رو یاد بگیر کار با چرخ خیاطی رو خیل ...

من اصلا خیاطی دوس ندارم🤦خیاطی اینا لباس دوزی نیست آخر هرکاری کردم برام بشیبنه مانتو بدوزه گوش نداد ولی بافتنی دوس دارم آرامش میده.دوستم کانال زده برا خیاطی رایگان آموزش میده هووووف نگاه کردم هیچی نفهمیدم😁

2810