2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا ما با وجود بچه مدرسه ای از اینا فعال تریم😂من چند روزه سر میزنم میگم یعنی اینقدر همه پر مشغلهذ ...

دقیقا من همیشه وقت دارم🤣🤣🤣🤣ازصبح بیدارم نهاردرست کردم رفتم مدرسه دنبال کیان اومدم  سرمشق وسوالای کیان رو گرفتم ویه چرت زدم نهارفردامم بارگذاشتم،برا کیان کیک فنجونی درست کردم تغذیه فرداش،الانم یه دوش اساسی گرفتم ومنتظرم خشک شم اومدم یه سر سایت.خونه هم تمیزه. دلممم خرید میخواد لباس وچندتا کتاب🥺مهدی هم دندوناشو استارت زده جیب خالی کن😁😁😁🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣(شوخی میکنم اتفاقا خدارو شکرمیکنم پول هست میره درست میکنه گفتم دندونت رو خوشگلاسیون کن😁) میگم مهدی چه شانسی داشتی من گیرت اومدم🤣🤣🤣🤣🤣خلاصه زندگی در جریانه.... براکیان اسپیکرخریدیم سارا انقد خوشششششحاللللل شد🥺🥺🥺🥺محکم بغلمون کرد اون روز خیلی با مهدی خوب بود🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤭 گفتم کادوی بعدیت اگه داداشی یکم عاقل تر شه برات پی اس۵میخرم سه متر پرید(هرچند همین پی اسی که داره هم نمیتونه بازی کنه 🤕😁کاوه خان😴) 

چندروز دیگه تولدشه روزشماری میکنه میگه میخوام پارتی بگیرم🤣🤣🤣🤣🤣

راستی جلسه ی مادرای کلاس رو شرکت کردم شکرخدا خیلی خوب بود همه ی اونایی که جلو درمدرسه میدیدم مادرای یه کلاس دیگه بودن ومادرای کلاس کیان به دلم نشستن.

تو چه خبر؟لیا چطوره؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
هی خداااااا چقد خلوت شد اینجا🤕🤕🤕🤕

سلام عزیزم 

خوبی؟

من که حسابی درگیرم 

شاید باورت نشه کار سه تا اداره بزرگ و مهم رو به من دادن 

دارن اذیتم میکنن 

که نتونم مرخصی برم

چون کارم خوبه من عادت ندارم باج بدم و خبرچینی کنم اذیتم میکنن😔

اما خوشحالم 

چون  وجدانم راحته و به کارم ایمان دارم♥️

اینروزا همسرم کسل و ناراحته 

چند روزی هم مریض بود

منم حسابی مشغول کارهای خونه بودم 

لواشک و ترشی لیمو درست کردم 

کلی کتاب و پادکست خوب گوش دادم

واقعا بهم آرامش میدن

ناخنامو ترمیم کردک

بلید ابروهامو ریمو کردم 

و میگذرونم خلاصه 

دقیقا ما با وجود بچه مدرسه ای از اینا فعال تریم😂من چند روزه سر میزنم میگم یعنی اینقدر همه پر مشغلهذ ...

من هم آخر شب چک میکنم میبینم پیامی نذاشتید دیگه چیزی نمینویسم

روزا که اصلا نمیتونم گوشی دست بگیرم خیلی سرکار شلوغم

خونه هم مشغول کار و صحبت با مامان و خواهرم

ولی شبا و غروب میام چک میکنم اینجا رو

دقیقا من همیشه وقت دارم🤣🤣🤣🤣ازصبح بیدارم نهاردرست کردم رفتم مدرسه دنبال کیان اومدم سرمشق وسوالای ...

عزیزممم خداقوت

خوشحالم برای رضایتت از وضعیت مدرسه و کلاس کیان

خداروشکر

ای جانممم خدا حفظتون کنه برای هم و تولد کیان جان هم مبارک♥️

آقا مهدی داره لمینت یا کامپوزیت میکنه؟!

منم میخوام انجام بدم هنوز تصمیم نگرفتم کجا برم و کدوم رو انجام بدم

دقیقا من همیشه وقت دارم🤣🤣🤣🤣ازصبح بیدارم نهاردرست کردم رفتم مدرسه دنبال کیان اومدم سرمشق وسوالای ...

سلام عزیزم 

منم مثل تو وقت دارم بتونم‌یک سر بزنم 

ماهم لیا مریض شده باز منم مریض شدم کمی مشکلات زندگی و درس و مشق و منم باید برم دندون پزشکی 

فردا وقت لیزر دارم 

از همین الان مبارک آقا مهدی 

عی جانم چه مامان و بابای خوبی داره کیان 

ما امسال ps5خریدیم به نظرم نخر ،چون ممکنه برای درسش لطمه برنه ،لیا تابستون کلا با پی اس فایو بود اما الان جمعش کردم 

اما خب برای پسربچه ها مشغولیت خولیه

سلام عزیزم منم مثل تو وقت دارم بتونم‌یک سر بزنم ماهم لیا مریض شده باز منم مریض شدم کمی مشکلات زندگی ...

سلام ساراجونم.خداسلامتی بده،ماهم سرماخوردیم(این مدت هرماه سرماه خوردم بخاطر سینوسام)ولی اهمیت نمیدم انگار راحت تر میگذره....نه اگه بخرم فقط برای تابستون اجازه ی استفاده داره وروزای تعطیل هرچند کیان اهل یه جا نشستن نیست حتی گوشی هم میگیره زیاد بازی نمیکنه مگه این که من  خواب باشم کنارم درازبکشه ومجبور باشه با گوشی سرگرم شه عاشق تو کوچه وبا بچه ها بازی کردن هست. بعد جلسه ی مدرسه گفتم کیان خانوم گفته جایزه وکادو همیشه نباید مادی باشه مثلا میشه غذای مورد علاقت باشه یا اجازه بدم بری بیشتر بازی کنی بعد که مشقاش رو نوشت گفتم حالا میتونی بری پیش دوستات تو کوچه بخاطر اینکه خانوم ازت تعریف کرد اینم تشویق من برای تو.... فرداش براش شامی درست کردم گفت وای مامان خانوم درست گفته ها اینا هم تشویقای خوبیه🤣🤣🤣🤣🤣🤣 کیان همیشه با اسباب بازی خوشحال تر میشد ولی الان شکر خدا از اون روز که خانومشون این حرفو زد بااینا تشویق میشه😁

عزیزممم خداقوتخوشحالم برای رضایتت از وضعیت مدرسه و کلاس کیانخداروشکرای جانممم خدا حفظتون کنه برای هم ...

سلام حنای من خوبی؟ آره حنا راستش روزای اول خورد تو پرم ولی الان دیدم مادرا خوبن و مخصوصااااااا معلمش پارسال معلم نمونه شده و ازتربیت معلم هم اومده وروانشناسی هم میخونه و چقدم نازه😍😍😍باکیان هم ارتباطش خیلی خوبه.

ممنونم عزیزم.

والا ما رفتیم دندونای کیان رو چکاپ کنیم دکتر ما ودکتر اطفال تو یه مطب هستن....مهدی دندونش رو نشون داد ودکتر عکس نوشت آقااااااا از همون روز که دست دکتر خوردبه دندونش دردش شروع شد درصورتی که قبلا اصلا درد نداشت رفت عکس انداخت گفت دوتا باید درست شه عصب کشی و پرکردن‌. فعلا گفتیم به سلامت دندونت برس بعد خوشگلاسیونت ....الان هنوز تصمیم نگرفت که کامپوزیت کنه یا لمینت...یادمه دکتر گفت دندونات رو حیفه بتراشم بیا برات اکی میکنم وخوشگل میکنم وازین حرفا... کار دندونش که تموم شد وتصمیم گرفت میام بهت میگم. چقد گرون شده🤕هر دندون نزدیک۷تومن میشه...حالا کامپوزیت ولمینت که نمیدونم احتمالا خیلی زیاد شه...من گفتم بلیچینگ کنه چون دندوناش درشت ومرتب هستن فقط یکم سفیدشن قشنگ میشن. 

نمیخواست درست کنه انقد بهش انرژی دادم شیر شد🤣🤣🤣🤣🤣خودم اون لحظه که دارم شیرش میکنم حس میکنم شیشه میشه زدم فازگرفتم🤣🤣🤣🤣🤣 میگه خوشم میاد همون قد که جمع کن هستی راحتم خرج میکنی منم تو دلم میگم شانس اوردم مرد نشدم🤣🤣🤣🤣مرد میشدم کارتمو به زنم نمیدادم🤣🤣🤣🤣🤣 اصلا از پیام برداشت خوشم نمیاد😁

سلام عزیزم خوبی؟من که حسابی درگیرم شاید باورت نشه کار سه تا اداره بزرگ و مهم رو به من دادن دارن اذیت ...

سلام عزیزدلم خوبم شکر.منم مریض شدم ولی روپا هستم وبه رو خودم نمیارم. خداقوت آفرین یه شاغل همه چی تموم هستی ازونا که هم تو شغلشون عالی هستن هم خونه زندگی وتیپشون برق میزنه😍 آخه چرا نباید مرخصی بگیری؟نمیشه اعتراض کنی؟ 

همسرت چرا ناراحته؟

در حیاط رو که صبح باز کردم با این صحنه مواجه شدم هوا گرمه ولی مه بود

انگار باد وطوفانیه؟آره؟ اطرافتون خونه نیست؟ یا این فضای سبز هست؟

سلام حنای من خوبی؟ آره حنا راستش روزای اول خورد تو پرم ولی الان دیدم مادرا خوبن و مخصوصااااااا معلمش ...

مرسی عزیزم خوبم♥️

عالیه 

خوب کاری میکنید واقعا هیچی مثل سلامتی نیست 

خدمات دندون گرونه واقعا

بیمه تکمیلی اگر داشته باشید بازم خوبه

🤣🤣🤣

همسر منم باید بلیچینگ کنه 

من قبلا انجام دادم اما موقتیه مرتب باید مسواک بزنی تا اثرش بمونه برای کسانی که قهوه و چایی زیاد میخورن اثرش کم هست یا زود میره

پس خوبه خانم شدی🤣🤣🤣🤣🤣