2777
2789
سلام ترانه جون تولدت پاییز دخترمهرماهی😍اتفاقا صبح همسرمم همینو گفت و دودلم کرده الان تو هم گفتی پس ...

سسلام پاییز جون ممنونم عزیزم...

تولد کیان هم مبارک باشه سالگرد ازدواجتون هم ...

اره حرف آقا مهدی ب نظرم منطقیه اما تو هم مادری بچت رو میشناسی.

تو مدرسه روخوانی مهمه و معلم ها هم متاسفانه خیلی خوب یاد نمیدن اما صد بچه رو میخوان بذار بره روخوانی ک اعتماد ب نفسش حفظ بشه

خوب بچه ها همونطور ک قول دادم سعی کردم پیامهاتون رو جواب بدم... 

یه چند وقتی نیستم تاپیک رو میپرسم دست خودتون 

پاییز اون شماره که تو خصوصی دادم بهت اون روز شماره تاپیک هست و رمز هم "فاطمه گلی "هست ... فارسی و با فاصله... 

اون شماره رو به بقیه هم بده تو خصوصی اگر خودت نبودی تاپیک بزنن یا اگر مشکلی بود با نی نی یار حل و فصل کنید. فعلا نیستم فرصت هم نمیکنم به همتون خصوصی شماره رو بدم. پاییز جون دستت رو میبوسه این زحمت 

یادم بود حنا از یهویی رفتن خوشش نمیومد گفتم اطلاع بدم. ولی ان شاءالله آبان میام تولد حنا بانو رو هم تبریک میگم. به شرط حیات

همیشه در همه حال به یادتونم دیروزم زیر بارون دعاتون کردم همتونو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای قشنگم صبح تون بخیر♥️امروز به حدی هوا شرجی شده که فکر کردم تابستونه😕اینروزا بخاطر داروها ...

سلام عزیز دلم،دقیقا عین خونواده ی من چقد اون لحظه حالم ازشون بهم میخوره وحس بچه سر راهی بهم دست میده.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
سلام به همگی صبح پاییزی تون بخیر و خوشی 🍁🌻امیدوارم همتون خوب و خوش باشین و روبراه این روزها خیلی د ...

سلام فاطمه جون اتفاقا دیشب تو و زهرا اومدین تو ذهنم گفتم مهر شده سرشون شلوغ شده نمیان.سحر هم دانشگاهش شروع شده.

فدات شم ممنونم.😍😍😍

خوب بچه ها همونطور ک قول دادم سعی کردم پیامهاتون رو جواب بدم... یه چند وقتی نیستم تاپیک رو میپرسم دس ...

خیرباشه عزیزدلم.یعنی یه تاپیک دیگه بزنیم؟

سسلام پاییز جون ممنونم عزیزم...تولد کیان هم مبارک باشه سالگرد ازدواجتون هم ...اره حرف آقا مهدی ب نظر ...

فدات♥️آره همش میگم خداروشکر که فرستادم این مهد قرآن تک تک حروف رو با قصه و کد یاد دادن بهشون معلم نه وقتش رو داره نه میتونه اینهمه بچه رو اکی کنه سخته.تااینجا که خوب پیش رفته امیداوارم موفق شه،روخوانی رو میره واین کتابش آخراشه و دی کتاب جدید شروع میشه.

سلام عزیز دلم،دقیقا عین خونواده ی من چقد اون لحظه حالم ازشون بهم میخوره وحس بچه سر راهی بهم دست میده ...

من حالم بهم نمیخوره

به شدت غمگین میشمم 

نه میتونم از حقم بگذرم 

نه نسبت به نیازشون بی تفاوت باشم

خیلی بد  این حس

سلام به همگی صبح پاییزی تون بخیر و خوشی 🍁🌻امیدوارم همتون خوب و خوش باشین و روبراه این روزها خیلی د ...

عزیزممم 

چقدر عالیییی

بهترین کار رو میکنی

واقعا زندگی رو باید جرعه جرعه نوشید

و تو چقدر خوب بلدی اینو

تولدت مبارک دوست قشنگم♥️

اره 😁 چهل سالت شد یاد من باش😅 اون ارتباط برقرار نکردنه هم طبیعیه من همش فکر میکنم ۱۴ سالمه🤪 ولی د ...

حتما😍😍😍

ترانه من فکر نمیکنم سنم کمه

حیفم میاد سنم بره بالا

نمیخوام بپذیرم اینقدر سریع میگذره

انگار به قدر کافی عمرمو زندگی نکردممم

خوب بچه ها همونطور ک قول دادم سعی کردم پیامهاتون رو جواب بدم... یه چند وقتی نیستم تاپیک رو میپرسم دس ...

عزیزممم

چقدر دلگیر میشه نباشید

من حتی اگر شرایطش نباشه میام خاموش میخونمتون و سعی میکنم از احوالتون بی خبر نباشم

اما میدونم که گاهی دوری نیازه 

امیدوارم با کلی اتفاق خوب و خبر خوب دوباره زودی بیای پیشمون♥️

عزیزمم مرسی که اطلاع دادی 😘😘واقعا من اذیت میشم از بیخبری

الان میدونم شما سحر فاطمه حالتون خوبه و مشغول زندگی هستید تازه باعث میشه انگیزه بگیرم ازتون

من حالم بهم نمیخورهبه شدت غمگین میشمم نه میتونم از حقم بگذرم نه نسبت به نیازشون بی تفاوت باشمخیلی بد ...

ااهوووم دقیقا پر از حسای مختلف

سلام ترانه جان 

ممنون که خبر دادی یک مدت نیستی 

با خوندن پیام نبودنت دلم گرفت 

تولدتم مبارک

سلام دوستای خوبم♥️چه پاییزی شده بارونی😍😍😍😍 صبح بیدارشدیم وکیان رو راهی مدرسه کردیم دیشب قبل۱۰خوابید.

نهارپختم ومنتظرم کیان از مدرسه برگرده.

باید برای کاوه لباس بخرم کلی ولی باید هوا یکم آفتابی شه تا بریم بازار.

داداشم دیشب زنگ زد ۵۰تومن میتونی برام بفرستی؟ گفتم ندارم پولمو تبدیل کردم گفت پس یه۱۰بزن گفتم باشه.صبح هم زنگ زدم گفتم خودم قسطام نزدیکه ونمیتونم.این اولین قدمم بود تا صبح هی چند بار گفتم بیخیال بفرستم ۱۰تومن چیزی نیست ولی گفتم من لنگ۵تومن بودم وبهم نداد گفت ندارم. تونستم پا رو احساسم بذارم.

دیگه هر پولی دستم برسه طلا میخرم،وقول دادیم من ومهدی که فقط دلمون برای خودمون وبچه هامون بسوزه.دیروز هم رفتیم مهدی وکیان دندوناشون رو چکاپ کردن که مهدی قراره دندوناشو خوشگل کنه ویکی دوتا هم نزدیک خراب شدن هستن اونا رو درست کنه.دلمم یه مانتو پاییزه یا پالتو میخواد.

امیدوارم روز به روز بهتر شم.

سلام دوستای خوبم♥️چه پاییزی شده بارونی😍😍😍😍 صبح بیدارشدیم وکیان رو راهی مدرسه کردیم دیشب قبل۱۰خوا ...

سلام عزیزممم

چقدر خوب که هوا خوب شده 

امیدوارم هرچه زودتر بارون بیاد شهر ماهم🤲🏻

هوا خنک بشه 

عزیزممم کیان جان قشنگم♥️

نهار هم نوش جانتون

بهترین تصمیم رو گرفتین 👍👍👍👍

دعا میکنم بهترین ها برات اتفاق بیوفته گلممم♥️🤲🏻🤲🏻