2777
2789
سلام عزیزمممچقدر خوب که هوا خوب شده امیدوارم هرچه زودتر بارون بیاد شهر ماهم🤲🏻هوا خنک بشه عزیزممم ک ...

آره انشالله اونجاهم خنک شه.ممنونم از دعای خوبت😍

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
سلام دوستای خوبم♥️چه پاییزی شده بارونی😍😍😍😍 صبح بیدارشدیم وکیان رو راهی مدرسه کردیم دیشب قبل۱۰خوا ...

سلام افسانه جان 

خیلی کار خوبی کردی که ندادی و این اولین قدمت مبارک باشه 

پسانداز خوبیه طلا 

ایشالله خریدای خوبی هم داشته باشی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام افسانه جان خیلی کار خوبی کردی که ندادی و این اولین قدمت مبارک باشه پسانداز خوبیه طلا ایشالله خر ...

تلاشمو میکنم احساسی نشم.الانم اومدم برای کاوه لباس خریدیم وداریم برمیگردیم.چندروز دیگه هم تولد کیان هست نوبت کیان هست.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

سلام افسانه جان 

مبارکه کاوه جون 

تولد کیان پس نزدیکه عزیزم تولدش مبارک 

هردوشونو از سمت من محکم بغل و ماچ کن 

ای جان چقدر همسرتو‌دوست داری عشقتون پایداری از چشم بد و حسود دور🧿🧿🧿

راستی نی نی سایت من یک جوری شده مال شما هم؟

سلام صبح زیباتون بخیر و شادی باشه إن شاءالله 🥰درگیر بچه ی کلاس اولیم هستم الحمدالله، پسر بزرگم شکر خدا خودش به کارها و درس هاش میرسه فقط پرسش میمونه که یکی دو ساعت قبل خوابش ازش درس می پرسم ☺️موندم چطور تو ایام کرونا که پسرم کلاس اول میرفته و کلاس ها آنلاین بوده کل روز و درگیر کلاس ها و فیلم و وویس معلم بودم و به کارهای خونه هم میرسیدم واقعا خدا تو بعضی از شرایط به انسان توان مضاعف میده که بعدها حتی فکرش هم آدم و خسته میکنه🥴

من عاشق نقاشی کشیدنم، صفحه به صفحه دفتر مشق سیدعلی و براش نقاشی میکشم و اون هم با خط زیباش نقاشی هام و زیباتر میکنه❤️معلم هم بازخورد داده و کلی تشکر کرد🌹 دیروز برام با کاغذ کلی قلب و ستاره کشید و دوربُری کرد ازم خواست کارش و نبینم تا غافلگیرم کنه بعد با خط درشت تو کاغذ آچار نوشت مامان(قبل مدرسه نوشتن بعضی از کلمات و بلد بود) و با اون قلب و ستاره ها تزیینش کرد😍

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹

افسانه جان کلاس اولی شدن کیان قشنگم مبارکتون باشه إن شاءالله شاهد موفقیت هاش باشی عزیزم🥰

سارا گلی إن شاءالله مامان مهربونت هرچه زودتر حالش خوب بشه🌹

حنا جون، خوشحالم که تونستی در رابطه با فروش خونه احساسات و کنار بذاری و منطقی تصمیم بگیری قرار نیست چون شرایط مالی مناسبی دارید(که اون هم اول لطف خدا و بعد بخاطر تلاش خودتونه) هرکسی فکر کنه میتونه چیزی ازتون بکنه و بره، در رابطه با مادرشوهرت هم باید بگم مادر همسرم هم تقریبا همین مدلیه البته با دوز پایینتر و سن کمتر 😁

فاطمه جان إن شاءالله هرکجا  هستی تنت سالم و دلت خوش و زندگیت بر وفق مرادت باشه ❤️

ترانه ی مهربونم خیلی از نکات و تجربیاتت استفاده میبرم خدا حافظت باشه إن شاءالله 🥰

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
سلام صبح زیباتون بخیر و شادی باشه إن شاءالله 🥰درگیر بچه ی کلاس اولیم هستم الحمدالله، پسر بزرگم شکر ...

سلام مینا جان 

کلاس اولی شدن پسرت مبارک 

در بین سال ها به نظرم کلاس اول دبستان سخت تره به خصوص برای اولیا 

بله واقعا موافقم گاهی در بعضی شرایط سخت خدا به انسان صبر و حوصله و توان مضاعف میده 

منم برای دفتر مشق دخترم نقاشی کشیدم و دور گیری میکنم صفحاتش خیلی خوش میاد اما خب معلم های اینجا نمیدونم چرا. اصلا بازخورد نمیدن 😂شاید چون دختر هست و دفتر دختر ها اکثرا اونجوری میبینن نمیدونم والا 

الهی 😍😍بلده از الان مامان بنویسه 😍😍

ممنون عزیزم ایشالله بهتر شه رفته دکتر براش آمپول داده تا سه ماه پریود نشه 

ممنون عزیزم، آره کلاس اول چون پایه ی سال های بعده یادگیری و تثبیت مطالب خیلی مهمه 

معلم های این دوره از بس این موارد و میبینن انگاری براشون عادی شده، تو کلاس پسرم مامان ها زیاد حوصله ی این جور کارها و ندارن برا معلم جذابیت داره شانس مایه 😁

مادر همسرمم همینطور بود، البته خونریزی شدید داشت بهش عمل و پیشنهاد دادن انجام نداد ولی با مصرف یکی دو دوره آمپول و پریود نشدن، موعد یائسگیش رسید و کلا قضیه ختم بخیر شد إن شاءالله مامان نازنینت هم با مصرف آمپول ها نیازی به عمل پیدا نکنه 🤲

ممنون عزیزم، آره کلاس اول چون پایه ی سال های بعده یادگیری و تثبیت مطالب خیلی مهمه معلم های این دوره ...

ممنونم عزیزم 

ایشالله مادر منم با آمپول اینا کنترل شه و نیاز به عمل پیدا نکنه

سلام صبح زیباتون بخیر و شادی باشه إن شاءالله 🥰درگیر بچه ی کلاس اولیم هستم الحمدالله، پسر بزرگم شکر ...

سلام عزیزمممم

خداروشکر

تنتون سالم و دلتون شاد

چه مامان خوش سلیقه و چه معلم خوش ذوقی ماشالله😍🤲🏻🤲🏻

بنظر منم سخت ترین دوران بچه داری دوران تحصیل بچه هاست😅البته که من تجربه ش رو ندارم ولی بنظرم طاقت زیادی میطلبه

افسانه جان کلاس اولی شدن کیان قشنگم مبارکتون باشه إن شاءالله شاهد موفقیت هاش باشی عزیزم🥰سارا گلی إن ...

عزیزمم مرسی

خودمم خوشحالم 

واقعا دلسوزی های زیادی باعث میشه خیلی لطمه بخوریم 

من همیشه از احساساتام و دلسوزی و محبت بیش از حدم ضربه خوردم

سلام دوستای قشنگم 

صبحتون بخیر 

امروز یه نسیم خنک اومد تو شهرما

کلی خداروشکر کردم♥️

روزها مثل قبل در گذرن و من فقط تونستم کمی به خودم بیشتر برسم

رژیم رو ول کردم 

بعد از مصرف آنتی بیوتیک ها واقعا اذیت شدم و حس میکنم بدنم نیاز داره به مصرف بیشتر مواد غذایی

مادر همسرم هم رفت 

خداروشکررررر 😂😂😂🤲🏻🤲🏻🤲🏻

البته به زودی باز برمیگرده😬😬😬

دیروزمو با خانوادم و بدون همسرم (سرکار بود) گذروندم 

خیلی خوش گذشت جاتون خالی

دوستای قشنگم

من  جوکر بانوان 

سریال داریوش 

و سریال گردن زنی (براساس واقعیت)رو میبینم 

خیلی قشنگن

وقت داشتین ببینید حتما😘

زندگی نامه :

مادمازل شنل

هلن کلر

هیتلر

فروغ فرخزاد

انیشتین 

چارلی چاپلین رو هم گوش دادم

بچه هااا بنظرتون چرا اغلب این آدما چندین معشوقه و چندین زندگی ناموفق داشتن؟!!!

از شنل تا فروغ تا انیشتین و چارلی … 

فاطمه جون اتفاقا اون موقع که داشتم کامنت میذاشتم یادت بودم گفتم فاطمه چیزی نذاشته جواب بدم‌؟ بعد یاد ...

سلام مرسی عزیزم سلامت باشی 

آره دیگه حسابی سرم شلوغ بود هنوز ترشی مونده 😁

نور خواهی مستعد نور شو.... 
سلام فاطمه جون اتفاقا دیشب تو و زهرا اومدین تو ذهنم گفتم مهر شده سرشون شلوغ شده نمیان.سحر هم دانشگاه ...

عزیزی ❤️❤️ آره دیگه هم کارهای تابستون و پاییز هست هم کلاسای بچه ها حسابی وقت آدم پرمیشه 

نور خواهی مستعد نور شو....